Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 8
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Mey mey mey... ![]() ![]() ![]() Ca sotie fidela ce sunt Intr-adevar,in unele poze seamana cu Eric...ce m-am mai distrat cand citeam ce ati scris ![]() Multumesc pt urari si primire ![]() ![]() Poze cu noi 6+ si de Alex (2 noiembrie 2007) |
poate rasufla si Andreea usurata... ca mai putin si ii facea o "serenada" sotului
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
dany26 spune:
ellis felicitari pt prima plimbare cu succes, fara carucior!!!!ai fetita mare!!!!
ank pai baietelul tau ii tot da sa pape lui ceci ca sa creasca mai repede mare ca el, sa se joace impreuna....cred eu![]()
jasmine, bb si lala si mie mi-e dor sa va mai "citesc "![]()
mariusimiuc o fi mai bun milli![]()
![]()
decat kili stie el ce stie![]()
si noi tot pasta de dinti Oral-b folosim, de o luna doar (dar din cand in cand...)dar nu scrie varsta 0-24 luni
scrie doar ca , copiilor mai mici de 7 ani trebuie sa foloseasca o cantit. f mica de pasta.
mary bine ai venit!
adela maria felicitari! si multa pofta in continuare!
andrei nu a vrut azi sa papae la pranz...decat seara un castronel cu gris cu lapte si o feliutza de cascaval
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
uberbax spune:
buna seara!Daca va ma amintiti de noi!
La multi ani sa fiti sanatosi si voiosi!Sa auzim numai de bine!
uberbax spune:
Am citit din urma si am vazut ca ati folosit sau folositi Calma Baby!I-am luat si eu Mariei si vad ca e mai bine ,dar cum sa i-l dau ca asa simplu nu mai reusesc s-o pacalesc..oare merge amestecat cu ceva ,ca pe prospect nu scrie..
Am fcat si noi analizele,asteptam rezultatele,si Priorixul,iar peste doua luni ii voi face si Infarixul!Are acum 80 de cm si 10,300 kg,merge singurica de la 10 luni jumate si mananca cam de toate,iar lapte are 2 mese dimineata si seara,respectiv 300 ml si 270 de ml!
geo_ionita spune:
Buna seara!
Noi venim de la dr pediatru pentru ca nu ne-a mai vazut de la 11 luni si cum noi am facut un anisor pe 25.12 nu am avut cand sa mergem, mai ales ca au fost si multe zile libere asa ca abia acum am ajuns la bilantul de un an 9 un an peste). Ea are acum 9.900 , 78 cm, s-a mai si subtiat pentru ca a crescut, deci este bine din toate punctele de vedere. Doar ca de cateva zile se trezeste f des noapte, nu mai doarme bine, plange, adoarme si dupa o jumatate de ora se trezeste brusc in plans, si toate aste de multe ori intr-o singura noapte, si s-ar putea sa nu se mai sature la san, sa nu ii mai tina de foame, mai ales ca niciun dinte nu se vede a iesi si singura explicatie asta ar fi...si ne-a recomandat sa completam cu lapte praf de la Milupa sau Nestle, de preferinta de la Nestle a spus dansa...
In rest ii tot spuneam eu ca ea nu zice decat mama, pa si ca alti copii de varsta ei fac multe lucruri si m-a linistit spunandu-mi sa nu mai compar cu altii copii ca sunt diferiti intre ei si ca face si ea destul de multe pentru un an si o sa isi dea ea drumul. Ca tot citeam ca ai vostri arata animalele pe carti, zic mai multe, se joaca frumos cu diferite jucarii...si eram putin ingrijorata.
Va spun pe scurt ca ea explicatiile au fost mai multe...
O sa mai scriu dar tb sa facem baie. masaj, plus ca trage de tricoul meu, nu ma lasa la calculator![]()
Voi ce lapte le dati la bebei?
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca
mary_07 spune:
Am revenit![]()
Abia l-am culcat pe Alex,avea chef de glume si gadileli dupa baita;l-am lasat sa adoarma in body ca si-asa e destul de cald in camera si ii dau eu pantalonii mai incolo
Georgiana,eu ii dau lui Alex lapte de vaca de la un an..trecerea a fost f usoara si linistita;ii merge bine de la el..ultima data cand l-am cantarit (de vreo 2 sapt) avea 12.800 kg
Poze cu noi
6+ si
de
Alex (2 noiembrie 2007)
ellis spune:
ANDREEA -- bine,mai ca stii tu tot!
DANY - au fost vreo 4-5 iesiri asa, ca am iesit de 2 ori pe zi, dar e greu sa merg in parc cu ea ca e departe, iar fazele cu trantitul pe jos nu imi plac si lucrez cu ea pt aSTA ![]()
CRISTINA - incearcain ceiut, sau suc, in lapte cred ca ii schimba gustul ca e cam aMAR,sau pune-i miere...
GEO- sotul meu a vb la 3 ani, pana atuni era preeocupat cu suzeta, il mai incerc si acum, dar n-o mai vrea
; noi nestle junior 1+ cu /fara miere; e bun;
acum a adormit pitica...eu fac ciorbitza de vacuta pt maine...asa ca disppar din peisaj![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
mariussimiuc spune:
Eu am facut comanda la hainute la o tipa din State,avea la un moment dat si anunt la mica publicitate,aici pe DC. http://community.webshots.com/user/tatianaforkids
Sau pe www.prichindel.com
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
geo eu ii dau nan junior 1+ miere ... e foarte incantat de el si are si bifidus in el 
Cat despre realizarile fetei... stai linistita ... de obicei au asa cate o perioada scurta in care fac mai multe ca niciodata de ramai uimita de ce pot si dupa stagneaza... Nici Raul nu e prea vorbaret... Adica sa inteleg eu ce zice... Ca pe limba lui turuie toata ziua de nu ii mai tace gura ![]()
Zice si el mama ...papa..tata...apa si incearca un ai(adica hai) si al buni ii zice bui ... in rest nu am reusit sa descifrez prea multe 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici