Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 7
Vasari spune:
Anca, mult succes la urmatorul test ! Sa auzim vesti bune. :)
Mary, bine ati venit si sarcina usoara !
Intrebati de Adina, am zis eu zilele trecute ca sunt bolnaviori toti in afara de Jasmina. Au un virus, dar sper sa treaca repede si sa o avem in curand printre noi.
Eu sunt happy, mi-a venit ciclul acum 2-3 zile.:) Poate si unde nu mai suge Maria noaptea, decat ocazional.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
eladea2005 spune:
apropo de lucrusoare... de pe ce site-uri comandati voi hainute si alte chestii??
dati idei, ca sa cumpere si altii...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC IN 2009...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
ce banuieli ai mataluta, bey??? Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC IN 2009... Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
mey, bucurestiu-i departe! dar alba- cluj mai merge!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
A avut tati vreo delegatie pe la Alba Iulia? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
hi..hi..ce, trebuie sa stie ea??????????
Ellis,
de
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 apropo de lucrusoare... de pe ce site-uri comandati voi hainute si alte chestii?? Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC IN 2009... Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
baby point ieri am luat o comanda; haine nu am mai luat de mult, am luat multe de la BE si kidex;
Ellis,
de
UN ANISOR
PAPA BUN
Roxxy80 spune:
Eu comandam de pe laredoute..fr, dar nu mai livreaza in Romania din pacate pt ca s-a deschis laredoute..ro care are aceleasi lucruri dar de vreo 3 ori mai scumpe. Am fost super incantata de hainutele din Franta. De vreo suta si ceva de euro, imi venea un sac de haine in perioada reducerilor.
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 apropo de lucrusoare... de pe ce site-uri comandati voi hainute si alte chestii?? Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC IN 2009... Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)AL DOILEA CRACIUN
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ellis
hi..hi..ce, trebuie sa stie ea?????????? Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR PAPA BUN |
draga mea, tati n-a mai avut delegatii de muuuuult...
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC IN 2009...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Eu comandam de pe laredoute..fr, dar nu mai livreaza in Romania din pacate pt ca s-a deschis laredoute..ro care are aceleasi lucruri dar de vreo 3 ori mai scumpe. Am fost super incantata de hainutele din Franta. De vreo suta si ceva de euro, imi venea un sac de haine in perioada reducerilor.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)AL DOILEA CRACIUN |
aha...pacat...eu una n-am apucat sa intru pe acolo s avad ce au... am mai comandat de la magazinele din Anglia, de pe babystuff.nextvision.ro
ERIC
ERIC IN 2009...
adelamaria spune:
Buna!
Intru doar pe fuga pentru ca nu resist sa nu va dau si voua o veste mare
: 
ta-na-na-na….sa bata tobele, sa cante trompetele, sa stie toata lumea ca….
Ilana a facut 8.100 kg! La 1 an si 2 luni, e drept, dar am mai trecut un prag! 
Ce? Ce e? Ce veste credeati ca va dau? ![]()
….Mai, mai…Sa nu radeti, pentru mine e chiar o mare bucurie si am vrut s-o impart cu voi!
In plus, pitica mea draga a inceput sa bea cam 180-220 ml lapte praf la pranz si seara. A renuntat singurica la tzi-tzi de seara, bea doar bibe, ceea ce ma bucura pentru ca eu chiar nu vreau s-o intarc fortat. Nici n-as sti cum.![]()
In concluzie, acum mai avem doar tzi-tzi de noapte,o data sau de 2 ori. Sper s-o tina asa!
Si de trei nopti fata mea s-a trezit doar o data pe noapte, pe la 4.30-5.30 si apoi a dormit pana la 8-9. E ceva absolut neasteptat!
Asa ca eu dau de baut!

Mary bine ai venit in grup! Felicitari pentru sarcina!
Anca, o sa fie mai bine data viitoare!
Adina, sanatate multa si sper sa va reveniti cat mai repede pentru ca iti simt lipsa !
mary_07 spune:
Mey mey mey...

Ca sotie fidela ce sunt
va spun sigur ca Alex e get-beget a lu' tac-su
Intr-adevar,in unele poze seamana cu Eric...ce m-am mai distrat cand citeam ce ati scris
Multumesc pt urari si primire

Poze cu noi
6+ si
de
Alex (2 noiembrie 2007)