Prietenie la plesneala-Cele mai jenante locuri(11)
Raspunsuri - Pagina 15
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay coana mare si closca, stai asea sa se lamureasca si io care e treaba !!! deci, luni dau telefon in tara, verific conturile. miercuri merem la dr, vedem ce si cum. si daca e nevoie va zice baba luni, oki? ca sunt atatia copii care au nevoie, daca ar fi banii astia in banca, n-ar fi pacat ? hai sa vad intai ce si cum, ca poate au mai intrat dupa ce am oprit campania cu drag siii :1. coana trece la PRESTAT, ca acu ajungi la menopauza si te ia cu transpiratii si bufeuri si esti cea mai antipatica dintre toate coanele mari. 2. Cruello, ia treci si tu la prestat ! tu ce mai astepti? sau la tine e hopeless? ia zi aici la baba ! si pana la urma, daca nu reusiti in 2 luni, va fac eu muica plozi la toate !!! sa-min ziceti cum ii vreti, galbejiti, tuciurii, blonzi, roscati, ca ies pe strada si gasesc aci din fiecare ! si va aduc proaspat scosi din cuptor cate unu la fiecare si gata ! ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
buey,tu lasa prestatu' meu,ca daca a facut Iliasca un kupil la 60 ani,crezi ca io nu-l fac la tineretile mele?

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui misha71 Bine, punct! Deci Kay zici sau iau de la Coana mare si te alerg de o sa zici ca mai bine vii inot pina in Romania decit sa ai de a face cu noi! Deci: zici sau ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
buey,baga ochiu' mai sus sa vezi ca v-am pupat si-am zis si "noapte buna".babeto
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
pina pleaca gabi la culcare, adorm io pe tastatura ![]()
asa ca: punct! (decriptat pt. gabriela: noapte buna!)![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
NOAPTE BUNA
Pup toate distrabalatili si copiii minunati ai dezmatatelor.

Gabriela
gabriella1 spune:
vazusi,Coana Closca?![]()
in puii lu' Tantza![]()
pe maine, fetili !

Gabriela
misha71 spune:
ihi! ![]()

nebunakele!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kariguld spune:
asa! la nani cu voi!
ca sa vb io singura. cu stafiile eventual!
misho, trece la prima pagina,la testari, ca-i musai obilgatoriu vaccinarea! ca sa nu ia nimeni nebunia de la noi! sa fie doar a noastra!
daca s-a culcat Ministra, trebuie sa plecam si noi?
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
kay spune:
adopta-ma pe mineeee !!! pick me, pick meeee !!! vin si cu nepoata, decio 2 in 1
!!!
hai zi cu clasamentu, ca am bagat niste papa la stomac si ma ia si pe mine somnu... 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
sunt eu p`aci, da sa-mi zica si mie cineva care e cel mai ciudat loc unde s-a infaptuit lucrul murdar ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kariguld spune:
| citat din mesajul lui kay sunt eu p`aci, da sa-mi zica si mie cineva care e cel mai ciudat loc unde s-a infaptuit lucrul murdar oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
tu nu vezi ca si-au varat nasul in perna?
cica, stingerea!
acus fug si eu, ca incep sa vad dublu. am facut friptura de rata azi si in loc de vin alb, am pus un pahar de coniac!
si mirosea ca naiba, dar pana m-am prins eu care-i treaba, ca am gresit sticla....era friptura gata. tre sa invat mai bine nemteasca asta! asa ca, vad dublu! am mancat friptura cu coniac!!bitte, nu ma spuneti la nimeni. va dau si voua!
hai ca va las, noapte buna.

de la Coana mare si te alerg de o sa zici ca mai bine vii inot pina in Romania decit sa ai de a face cu noi!