Prietenie la plesneala-Cele mai jenante locuri(11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ii mananc mancarea cupilului

auziti, daca ar fi din ce v-am dat eu acolo, care ati considera-o cea mai ciudata locatie? dintre toate?

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Ho ca am vazut p'orma, da' io tot vreau sa stiu daca mai sint conturile alea valabile, daca nu ori ne da kay conturile, ori facem noi la vreo banca pt ea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Gabitzooo, jur, copii nu vin cu barza !!! pi cuvant di pionier !!! treci la organ si da-i bataie ! maine sa te prezinti cu 3 plozi de varste diferite !!!!!

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

io ti-am zis sa taci ca vin peste tine si franjuri ti fac. Ovulatie am si luna viitoare. Acu' ne ocupam de Soso! Punct!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:

ii mananc mancarea cupilului

auziti, daca ar fi din ce v-am dat eu acolo, care ati considera-o cea mai ciudata locatie? dintre toate?

S

daca ne dai contul iti zic!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

acu' zbor ca am barbat dependent de GTA.Misha, smulge tot ce poti de la Oana.
Misho, ii trebuie Sosonicai banii.Punct si cu tine

ne "auzim "maine,ca la 6 sunt aici.

Pupa Coana distrabalatili.Noapte buna !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

coana mare si closca, stai asea sa se lamureasca si io care e treaba !!!

deci, luni dau telefon in tara, verific conturile. miercuri merem la dr, vedem ce si cum. si daca e nevoie va zice baba luni, oki? ca sunt atatia copii care au nevoie, daca ar fi banii astia in banca, n-ar fi pacat ? hai sa vad intai ce si cum, ca poate au mai intrat dupa ce am oprit campania cu drag siii :

1. coana trece la PRESTAT, ca acu ajungi la menopauza si te ia cu transpiratii si bufeuri si esti cea mai antipatica dintre toate coanele mari.
2. Cruello, ia treci si tu la prestat ! tu ce mai astepti? sau la tine e hopeless? ia zi aici la baba !

si pana la urma, daca nu reusiti in 2 luni, va fac eu muica plozi la toate !!! sa-min ziceti cum ii vreti, galbejiti, tuciurii, blonzi, roscati, ca ies pe strada si gasesc aci din fiecare ! si va aduc proaspat scosi din cuptor cate unu la fiecare si gata !

S

Mergi la inceput

Bine, punct! Asa s-o zice acu prin Vaslui in loc de noapte buna?

Deci Kay zici sau iau de la Coana mare si te alerg de o sa zici ca mai bine vii inot pina in Romania decit sa ai de a face cu noi!
Deci: zici sau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Bine, punct! Asa s-o zice acu prin Vaslui in loc de noapte buna?

Deci Kay zici sau iau de la Coana mare si te alerg de o sa zici ca mai bine vii inot pina in Romania decit sa ai de a face cu noi!
Deci: zici sau

buey,baga ochiu' mai sus sa vezi ca v-am pupat si-am zis si "noapte buna".babeto

Gabriela

Mergi la inceput

BUEY, ia zi-mi tu mie si-ti zic si eu tie, da mai ai rabdare pana luni !!!

S

Mergi la inceput

Citat:

coana mare si closca, stai asea sa se lamureasca si io care e treaba !!!

deci, luni dau telefon in tara, verific conturile. miercuri merem la dr, vedem ce si cum. si daca e nevoie va zice baba luni, oki? ca sunt atatia copii care au nevoie, daca ar fi banii astia in banca, n-ar fi pacat ? hai sa vad intai ce si cum, ca poate au mai intrat dupa ce am oprit campania cu drag siii :

1. coana trece la PRESTAT, ca acu ajungi la menopauza si te ia cu transpiratii si bufeuri si esti cea mai antipatica dintre toate coanele mari.
2. Cruello, ia treci si tu la prestat ! tu ce mai astepti? sau la tine e hopeless? ia zi aici la baba !

si pana la urma, daca nu reusiti in 2 luni, va fac eu muica plozi la toate !!! sa-min ziceti cum ii vreti, galbejiti, tuciurii, blonzi, roscati, ca ies pe strada si gasesc aci din fiecare ! si va aduc proaspat scosi din cuptor cate unu la fiecare si gata !

S

ok! am vazut prea tirziu mesajul tau.
oricum pina luni nu puteam face nik, dar macar stim cum sta treaba.

io nu mai prestez ca-l iau gata facut: adopt (ca la Adoptii m-am materializat aici pe DC) asa ca organu' meu sa presteze singur macar asa nu mai adoarme sau mai stii?

Mergi la inceput