Topic - concediul pt. ingrijirea copilului (CIC)-2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Buna seara,

Vin si eu cu rugamintea de a imi spune daca pentru SECTORUL 6 merg tot in Hambarului, sect 2..pentru ca aici am fost indrumata sa imi depun dosarul de recalculare a indemnizatiei cu 85%..

nimeni nu raspunde la telefoane...nu as vrea sa fac drumul degeaba pana acolo..

Mii de multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Cele 12 luni din care se calculeaza cei 85% pentru CIC sunt anterioare datei nasterii sau anteriaore datei la care intru in CIC?
Eu mi-am luat cele 126 zile postnatal.AM nascut in noiembrie si o sa intru in CIC prin martie.Deci 12 luni inainte de noiembrie sau de martie?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

12 luni anterioare nasterii copilului (deci pana in nov). Bine era de era pana la intrarea in CIC...

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu

Buna ziua,
Stie cineva ce acte trebuie depuse pentru cei 85%, de catre persoanele care realizeaza venituri din activitati independente?
Am citit normele metodologice care (ca de obicei la noi) sunt neclare; o data vorbesc de veniturile realizate in anul anterior celui al nasterii copilului, apoi vorbesc de cele 12 luni anterioare nasterii.
Eu sunt avocat si imi tin singura contabilitatea si imi platesc singura darile catre stat.La Adm.Fin.depun declaratie cu veniturile realizate intr-un an fiscal, asa ca ei nu imi pot da adeverinta cu veniturile lunare.
Deci la Directia de munca cum fac dovada veniturilor pe ultimele 12 luni? Depun declaratie pe propria raspundere? Ca doar nu o sa ma puna sa merg acolo cu registrul de inacasari si plati...

Mie mi-au cerut copie dupa autorizatie (si copie dupa anulare, ca mi-am desfiintat pfa-ul) si declaratia de venit de la finante. Eu am pfa cu norma fixa de venit, deci e un pic diferit. Pe declaratiile de impunere de la finante nu iti scrie ce venit ai realizat anul respectiv?

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna seara!
Intrebare: actele se depun in Hambarului iindiferent de sectorul in care locuim? Ca pe aici n-am azuti nimic de sectorul 3.STiti ceva?

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Am fost azi la AJPS Brasov, unde o acritura veritabila mi-a raspuns in doi peri ca nu pot cere recalculare decat acolo unde am acum domiciliul, adica in Brasov. Si pentru asta, ar fi trebuit ca in termen de 5 zile de la schimbarea domiciliului sa anunt si sa cer mutarea dosarului. Din varii motive, nu am facut-o atunci. Asa ca acum va trebui sa fac un drum in Bucuresti sa cer mutarea dosarului si abia dupa mutare sa cer recalculare. Sper sa mute dosarul in maxim o luna, sa pot cere recalcularea inainte de terminarea CIC. Stie cineva ce repercursiuni are faptul ca nu am anuntat in termen de 5 zile modificarea domiciliului?

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

am gasit o adresa utila mamicilor care au intrebari si nelamuriri asupra subiectului
nu stiu daca e permis sa transmit aceasta adresa, dar......
http://initiativa-mamelor.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinababau spune:

Buna seara,
stie cineva cum se calculeaza indemnizatia in cazul in care in intervalul celor 12 luni inainte de nasterea copilului au fost si luni de concediu de boala? Eu am stat aproape 3 luni din cauza unei sarcini toxice, stand in spital cu perfuzii. Ce salar se ia in calcul pt perioada de concediu de boala?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pt cazul tau 100% din cate stiu.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Pentru Tatiana si Anca........Daca locuiesti in Bucuresti si incepi acum concediul de crestere copil te duci la sectorul de care apartii. Daca doresti recalculare pt cei 85%, indiferent in ce sector locuiesti, mergi in strada Hambarului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui octopusu

Pentru Tatiana si Anca........Daca locuiesti in Bucuresti si incepi acum concediul de crestere copil te duci la sectorul de care apartii. Daca doresti recalculare pt cei 85%, indiferent in ce sector locuiesti, mergi in strada Hambarului.

Multumesc mult mult pentru raspuns

Mergi la inceput