Topic - concediul pt. ingrijirea copilului (CIC)-2
Raspunsuri - Pagina 26
MIRCLAU spune:
MARIUS de unde se ia nr de inregistrare pt depunerea la angajator a avizului de graviditate?
MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 9+
marius spune:
Nu ai voie.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
monicabo spune:
Trinity, str Hambarului...Directia de prestatii sociale, sau cum i-o zice.
Eu acolo am depus pt recalculare, locuiesc in sectorul 1.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
diana29 spune:
am si eu o intrebare.
eu lucrez ca si contabila.
am contract de munca pe 8 ore la firma de baza la care lucrez.
mai am doua contracte cu cate 2 ore pe zi.
pentru calcularea indemnizatiei mi se iau in considerare si aceste venituri, chiar daca nu am 12 luni la aceste contracte?
va rog sa-mi raspunde-ti daca stiti
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana29 am si eu o intrebare. eu lucrez ca si contabila. am contract de munca pe 8 ore la firma de baza la care lucrez. mai am doua contracte cu cate 2 ore pe zi. pentru calcularea indemnizatiei mi se iau in considerare si aceste venituri, chiar daca nu am 12 luni la aceste contracte? va rog sa-mi raspunde-ti daca stiti |
Da
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Viviannie spune:
Pt Pietricel,
Am fost intr-o situatie asemanatoare cu a ta.
Depune-ti cat mai repede instiintarea de graviditate catre angajator cu nr de inregistrare.
Ai grija de voi.
tedita spune:
Buna fetelor,
Ajutati-ma va rog cu o informatie: unde depun actele pentru recalculcularea indemnizatiei cf noii legi?
Eu sunt acum in CIC2 si cei de la agentia de protectia copilului din HAMBARULUI mi-au spus sa le depun la primaria sect6 in Drumul Taberei.
M-au zapacit de tot, nu mai stiu unde sai cum sa procedez.
Multumesc
yuppi spune:
Salutare!
Am citit tot ce s-a scris pana acum si vreau sa va multumesc. Am aflat aproape tot ce ma intereseaza. Ce mi-a mai ramas nelamurit este intelesul cuvantului venit din lege. Este vorba de venitul net sau de cel brut? Poate ma ajuta si pe mine cineva ...
Multumesc anticipat!
Roxyn spune:
Am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati. Probabil ca s-a mai intrebat asta dar nu am timp sa caut.
Daca am avut si alte contracte, angajatorii completeaza fiecare cate o adeverinta tip (cea din metodologie), sau imi dau, pur si simplu o adeverinta pe care o atasez in dosar?
Mentionez ca am cartea de munca intr-un singur loc, iar cu ceilalti au fost colaborari.
Va multumesc
mamica de Vlad Andrei
diana29 spune:
m-ai am o nelamurire
venitul net pentru baza de calcul a indemnizatiei este salar net + impozit salarii?
sper sa-mi raspundeti