Dubii in privinta paternitatii (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Delphinas spune:
bai fata....tu nu esti sanatoasa...eu is de mult pacienta cu vechime la spitalu ala din bucium...asa ca...tashiii
deci tu esti pretena lu tantea aia...nu stiu cum o cheama....e o tanti oricum....sau o naomi...in fine....
deci tu ai o pretena care vine si ne scrie noua povestea povestita....
gaboaica noastra e gravida....o plecat melitzeanu la enterventie....si ea tzop cu amantu....si o simtzat ea sheva sheva....si ca sa nu cumva sa bata la ochi....hop
si cu meletzeanu...sa nu cumva sa se fi prins si el sa fie out of subject...
si uite ca s-a prins....gaboaica noastra...pune pretena sa ne intrebe...a cui e phai??? a lu sotu sau a lu amantu???
si ca sa nu se descompireze...face gargara cu noi....
DAR TU ESTI GRAVIDA!!!! SI COPILU E A LU NENEA CU GRATIILE...
bai asa as fuma o tigara si cu ochii...tigari am...cubrit am...da am facut baie baiiiii si mi-e ca racesc...da pun un tzol in cap si ma duc la o tigara...
unde am deslusit cazu??? in cada baaa....am facut si eu baie ca tot omu sambata...o data la luna...se invarte rotishica la apometru...scump domnule scump...
poze, Just Me
ambitioasa
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas bai fata....tu nu esti sanatoasa...eu is de mult pacienta cu vechime la spitalu ala din bucium...asa ca...tashiii deci tu esti pretena lu tantea aia...nu stiu cum o cheama....e o tanti oricum....sau o naomi...in fine.... deci tu ai o pretena care vine si ne scrie noua povestea povestita.... gaboaica noastra e gravida....o plecat melitzeanu la enterventie....si ea tzop cu amantu....si o simtzat ea sheva sheva....si ca sa nu cumva sa bata la ochi....hop si cu meletzeanu...sa nu cumva sa se fi prins si el sa fie out of subject...si uite ca s-a prins....gaboaica noastra...pune pretena sa ne intrebe...a cui e phai??? a lu sotu sau a lu amantu??? si ca sa nu se descompireze...face gargara cu noi.... DAR TU ESTI GRAVIDA!!!! SI COPILU E LU NENEA CU GRATIILE... poze, Just Me ambitioasa |

fata,mergi la un popa sa te descante !Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Delphinas spune:
nu ma mai duc la popa ca de fiecare data cand da cu festanie in mine visez naspa...asa ca mai bine asa cum sunt eu...
nu vrei sa recunosti??? ai???
lasa ca te mai programez eu la putzolog....o....ciu-ciu
poze, Just Me
ambitioasa
gabriella1 spune:
gata,s-a rezolvat si misterul gravideniei mele, acu' putem dormi linistite! ![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Delphinas spune:
un cabotin oare o fi potent???
sa va spun sincer...parca parca...imina mea ceva ceva bate pt el...
poze, Just Me
ambitioasa