Puiuti de Randunici 2008!! (186)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Revenind, taaare rau imi pare ca nu am fost si eu acolo .

Mimo, unde e self-esteemu' matale? Esti cea mai frumoasa SI cea mai desteapta! Iar cu lasatul Vladutzului acasa cand plecati la ski, spui tu cand vrei sa facem brain-storming aici.

Tuchi, un mumos Sebul cu vesta. Si fara, tot frumos e, dar e bestial cu vesta. Mi-e ca faceti o galerie de poze a flacailor cu veste, se inscrie si Bubulina, ca are si ea Stef cu vesta

Kya, iti sta EXCELENT cu noua culoare de par ( e noua? Ca asa imi pari in pozele de la Bubulina ). Iar rozatoarea ta de mufe e o dulce!

Sovi, Ioana a descoperit wrap-ul de abia cand era gravi cu Serg....Am uitat sa iti raspund, iertare!

Mai, sa stiti ca eu ma inscriu ( din nou, as spune ) pentru munte. Hai, Stelutzo cu serviciul ala bine platit si munca putin, sa ne videm la aier .

Ioana, ai rabdare, asa-s barbatii, ezitanti Nu te lasa!

Naty, sunt un cosmar si pentru mine dintii astia. Nu stiu de unde sa ii "apuc"...Sa va fie bine maine!!!

Ursulet, te antrenezi, vad bine

Luny, lasa, mey, barbatu' sa se descurce cum poate A murit Mufi de foame? Nu, s-au descurcat ei intre ei acolo, cumva. Ca tine nu e nimeni, deci vezi ce standarde impui

Pe Cris si pe Ariel le astept inca cu poze, ca stiu io ca au facut si ele Di ce nu ati mai facut poze de grup ?

Pucca, pe langa sarurile alea, eu i-as da Biancai si niste Smecta. Nu se absoarbe in intestin, e o argila care "leaga" kk, atat. Deci nu ii face rau, nu te teme!

Cris, Claudia, voi cum mai sunteti?

Teo si Matei
Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!

Eu...in asteptarea fermoarului...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pucca, imi pare rau de Biencutza, offf, mama ei de diarie! Sper ca e mai bine acum.

Ursuleata, felicitari ca v-ati descurcat cu 2 bebei.

Stela, ce bine ca s-a descurcat randunoiu' azi si ca s-a dat pe brazda!

Naty, felicitari pentru dintosi, asa am patit si noi , dupa primul au aparut repede urmatorii doi! Acum vad ca stagnam.

Olgutza, cum au zis si fetele, cu siguranta o sa iasa minunea la kk. Numai sa se intample mai repede sa scapi de stresul asta.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani Teo si Matei! am servit, am papat!

Ursulico, si mie imi place cum esti asa...vesela...cu doi copilasi! hai, pune osu' la treaba

Clau, ce ma bucur ca ai reusit cu adormitul, super de tot! chiar buna ideea cu patutul langa al tau! Multumesc mult de complimente, le intorc si eu, ca tare mult mi-a placut de tine! Si am si eu colacel de salvare si burtica! noi sa fim sanatoase!

Tuchi, hai cu inspiratia!

Olgutza, inca facem si noi galerie pt. fermoar!

Mai, dar la mine nu se vede ca nu mai sunt blonda??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui pucca

Fetelor, intrebare...laptele hn pot sa i-l fac si cu apa rece? Caci cu apa calda nu vrea nici chip sa-l manance. Off nu stiu cum s-o conving sa-l pape. De diaree inca nu am scapat. Abia acum am reusit sa vb cu dr ei. Si mi-a zis sa-i dau 2 pliculete /zi de Hidrasec si 1 pliculet de Biotics. PLus lapte HN si regim. A zis ca e ceva clar de la mancare. Ceva ce nu i-a convenit. Totul e ok atata timp cat nu incepe sa verse. Saracuta e rupta de oboseala azi nu a dormit decat 1 ora de la 10 la 11. A papat cateva lingurite de piure de morcov cu carnita si mucilagiu. Acum sper ca dupa baita sa pape si laptic. Deci inca odata merge sa i-l fac si cu apa rece?
Saracuta a facut si eritem fesier....

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

nu cumva va paste un dintisor? dc zici ca nici nu a dormit...

il faci apa calduta si il lasi la racit..sau il pui intr-un vas cu apa rece...aaa si amesteca-l cu un pic de lapte din care ii dadeai pana cum, gustul difera total..e posibil sa ti-l refuze ffff bine...tyrecerea se face treptat in decursul a 3-4 biberoane...pana se obisnuieste....stiu ca Daciana asta vara cand mi-a facut enterocolita virala si i-am dat NH...nu mi l-a acceptat din prima tocmai din cauza asta....apoi cand i-am facut trecerea l-a acceptat...(gusta si tu un pic de laptic sa vezi diferenta....e mareeeee)

eu am linistit-o pe a mea cu mucilagiu si lapte...i-am pus mucilagiu in lapte azi nu mi-a facut kk......ca azi a mancat doar: lapte, mucilagiu si gris cu lapte...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Seara buna!

Ursu - ce distractie la voi cu 2 bebelusi!

Sovi - vroiam eu sa-ti raspund la intrebarea pt Olgutza cu wrap-ul dar am uitat: eu l-am purtat pe Vladic in sling si cat am fost insarcinata, pana pe la vreo 5 luni, ca dupa aia imi era mie greu. Ma durea coloana prea rau de la sarcina. Dupa aia l-am mai purtat in brate, destul de des, dar durate mai scurte de timp.

Olgutza - asteptam vestea minunata cu fermoarul!

Daria e bine, fara febra, fara diaree, voioasa. Nush ce sa cred. In veci nu credeam pana acum sa faca bb febra si/sau diaree de lla dinti. Acum nu mai is asa convinsa.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Dragele, iubitele, eu ma bag in patut la un filmulet ceva...daca aveam laptop va luam cu mine....

Noapte buna!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ola!
mi-e o lene si un somn cum nici cu gandul nu ganditi. asa ca ma scuzati si voi ca nu fac scrisorica nominala. am avut o zi super plina, inca sunt imbrcata cu aceleasi haine cu care am plecat la bazin de dimineata. am avut timp si sa ma cert cu randunoiul, asa ca nu mai ziceti de mine ca sunt zen, ca nu-s! . mai, cand il vad cum se ia de fumatori(indiferent daca ii afuma lui aerul sau nu), mai in gluma, mai in serios, imi vine sa intru in pamant de rusine ca-s cu el, dupa ce ii dau un pumn in nas! (si numai ce imi achitase masina de spalat, dar tot l-am tras de ciuf)

Asa, sa trecem la lucruri mai serioase, acum, ca m-am racorit :)
Zane au fost toate gagicile la intalneala, eu propun data viitoare sa luam un timer. si cand suna, pasarica muta-ti cuibul sa mai vorbim si altele cu unele, ca iar imi pare rau ca n-am povestit cu toate

Pt cine intereseaza, azi la inot am filmat cam toate figurile de stil si le-am unit www.onetruemedia.com/shared?p=7d0bb7c4ed35d073bb51a9&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> aici. Nu e mare scofala, mai lipsesc cateva figuri pe care sper sa le filmez in lectiile urmatoare. Cine stie, poate mai rasar cative delfinasi.(Cristina, poate iti dau vreo idee pt cand mai mergi cu puii la bazin)

Frumoase pozele, m-am amuzat de ideea ca sa mergem cu un laptop cu webcam si un modem, pacat ca nu s-ar auzi asa bine ce am vorbi :)
Mie locatia si ora de intalneala imi sunt ideale, ca atunci iesim de la inot si Unirea ne este si in drum.

Gata, ma culc. pup!

sovi & delfinasul sasha 17Apr'08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bubule, pe tine te-am mai vazut neblonda, nu se pune

Clau, felicitari pentru reusite, ati tot avut zilele astea

Cristina, eu am o prietena stomatoloaga care face ca trenul in gara cand aude de febra si diarie de la dinti Si are si ea o fetita de doi ani...

Fetelor, poate va aude si fermoarul ala si iese

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi super tare filmuletul!!!!!!:))) de putin timp, prietena mea kinetoterapeut lucreaza acolo, cu Vania Limban(apropo, ea era cu Sash in apa?), si va face gimnastica cu gravide in apa! oare e prea tarziu la vara sa facem cateva figuri de genul asta la bazin?..in sesnul ca, fiind mai maricel, constientizeaza mai mult care este treaba cu apa, ce zici?..am vazut numai bebei mici acolo.Musai sa mai faci un montaj!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

am vazut pozele de la intalneala intre randunici..am admirat randunci-mamici fff frumoase, vesele si dragute...si am admirat si randunoi si randunici-mici..si mai frumosi si veseli..
mie dor si mie de o intaleala de genul asta....

poate ca stiti urmatoarele versuri...dar vi le aduc aminte..ca sa terminam capitolul intr-o nota vesela...si nu trista cu bb-ei bolnaviori...
multa sanatate..

in dimineata asta am sa renunt sa spal rufe si am sa te iau sa mergem in parc sa ne jucam.

In dimineata asta am sa las vasele nespalate in chiuveta si am sa te las sa ma inveti cum sa facem puzzle-uri impreuna.

In dupa-amiaza asta voi scoate telefonul din priza si voi tine computerul inchis, si voi sta cu tine in gradina sa facem balonase de sapun.

In dupa-amiaza asta nu am sa ridic vocea nici un moment si nu am sa fiu iritata cind tu strigi si miorlai dupa masinuta cu inghetata, dar iti voi cumpara una daca se apropie de noi.

In dupa-amiaza asta nu ma va preocupa ce vei deveni cand vei fi mare, si nici nu voi re-analiza fiecare decizie a mea in ce te priveste.

In dupa-amiaza asta te voi lasa sa ma ajuti la prajituri si nu te voi impiedica sa le aranjezi singur.

In dupa-amiaza asta te voi duce la McDonald's si voi cumpara pentru amindoi Happy Meal, ca tu sa ai doua jucarii.

In seara asta te voi tine in brate si-ti voi spune o poveste despre cum te-ai nascut, si-ti voi spune cit de mult TE IUBESC.

In seara asta te voi lasa sa imprastii apa din cada si nu ma voi enerva.

In seara asta te voi lasa sa stai treaz pina tirziu, cit timp stam pe terasa si numaram stelele.

In seara asta ma voi cuibari linga tine ore intregi si voi renunta la emisiunile TV preferate.

In seara asta , cind iti voi mingiia parul cu degetele in timp ce tu te rogi, ii voi multumi lui Dumnezeu pentru ca mi-a daruit cel mai pretios dar oferit vreodata.

Ma voi gindi la parintii care-si cauta copiii disparuti, la parintii care viziteaza mormintul in locul dormitorului, la parintii care-si vegheaza copii suferinzi in spitale, indurerati ca nu le pot alinta cu nimic suferinta.

Si cind te voi saruta de noapte buna, te voi tine in brate un pic mai strins, un pic mai mult. Iar apoi ii voi multumi lui Dumnezeu pentru tine si-l nu-i voi cere nimic altceva, decit o alta zi...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput