Puiuti de Randunici 2008!! (186)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Pentru Clubul Folk!
E o melodie draga sufletului meu, la care de obicei plang....acum nu!
m-am gandit s-o impart cu voi!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Hai lasa-ma , fugi de aici ...odata am stiut sa zbor, odata Tu mai lipseai

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Hai, ma, Mimo, ca nu vreau sa plangi! Eu vroiam sa va zic ca va iubesc...in alt fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Gata pe ziua de azi, le-am facut baita, le-am dat sa pape si acum dorm amandoi.

Vlad de la 20:30 si irina acum s-a culcat.

pt noi a fost o zi minunata sper sa fie si maine la fel.

Bubu, sa nu pierzi timpul pe forum

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sebaceul arata demential, ma bucur daca am reusit sa-ti fac o surpriza
Ioana hai zi-mi ce vrei Intai ca nu ai obesrvat care-s eu , apoi ca nu-ti vine sa crezi ca-s blonda (adica , la cat sunt de desteapta ) si pe urma te faci ca nu vezi suta Sigur vrei ceva , sunt gata sa te rasplatesc pentru bunatatea ta

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Mimo, dar potoleste-te femeie, chiar esti si frumoasa si desteapta ca doar n-om minti toate. si te iubim

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Sunt moderata?????

Cristina, cum se simte daria??

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mey, io cred ca Ioana vrea si ea o vesta

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Ursule, vad ca-ti place de nu mai poti cu 2 bebelusi! Bravo voua ca va descurcati cu ei!

Olga, ce faci?

Mergi la inceput

Mai, ma tot gandesc ce sa-mi scriu eu sub nick in loc de membru matur, si n-am nici o idee mareata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Da mai, frumoasa intalneala, eu m-am simtit grozav, abia astept sa repetam. Si suntem mult mai frumoase in realitate...garantat!!
Mimo, Mimo, si eu te iube mult!
Bubule, tu esti tare frumoasa, pe tine nu te vazusem pana acum si lasa-ma sa-ti spun ca arati mult, mult mai tanara in realitate decat in poze. Parca esti o pustoaica. Eu nu sunt deloc slaba...nu-i asa Tuchi ca acei colacei erau ai mei???
In rest m-am bucurat de compania frumoaselor noastre randunici, Luny, Sovi, Stela, Ariel cu dulcica Alexutza, Kya cu zana ei cuminte, Cris cu dodoloasa frumoasa de Andreea, Tuchi,Mimo.

Eu n-am mai putut intra azi ca ne-am apucat de modificari in dormitor si bine-am facut. Ce credeti....Sufletica doarme la ea in patut!!! Am asezat patutul langa pat pe lateral si am zis ca o culc langa mine si o imping la ea in patut....nici vorba ...s-a culcat din prima la ea acolo, fara sa fac eu tot felul de jocuri. La frichinelile ei de noapte o sa bag mana la ea si o linistesc. Usor, usor ajungem si noi pe drumul cel bun, cu pasi mici dar consecventi...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput