Fulguleti de nov-dec 2006 (206)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Dia na ca am incercat si vitaminele si si cu astea am dat-o in bara: cand ia nu mai mananca absolut nimic. La sfatul pediatrului i-am dat si polivital si dupa cateva luni, picovit parca. Dc aveti retete bune vreau sa mai incerc...si a mea de vreo 2 luni mananca cate ceva(ce am insirat mai devreme)...porcari, dar totusi gusta. De slabit nu a slabit, dar nici nu ia in greutate. Cand ia 150 gr/luna...party.
Am vazut pozicileSpor la gatit.

Kikineata de ce sa ma supar. Cum zicea si Dia ma mai enervez, da pt ca vad ca alti puiuti mananca si eu luuuupt. Cat despre poze...acasa nu pot sa stau pe forum pt ca dc deschid calculatorul, dsoara vrea exclusivitate sa vada ea Cleopatra, pinguini si filmulete de pe youtube + reclame orange.la serviciu n-am poze , da promit ca incerc sa pun saptamana asta, ca nici nu-mi maiamintesc cum se face. Da sa sti ca-s grasa ...si frumoasa.

Na ca iar am scris o groaza.
Azi cand am fost si eu mai libera cam slaba miscarea pe aici.
Fetelor poftiti la

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Kikineata urina nu, coproparazitologic in 2 locuri, unul curat, altul cu foarte rare campuri1:multe de himenolephis. Suntem in cura cu helmiflores (10 zile, 10 pauza, iar apoi alte 10), care ar fi bun si pentru pofat de mancare. mai avem un pic si terminam cura. La sange nu a iesit nimic. Am luat helmiflores si in vara desi la coproparazitologic nu a iesit nimic, ca am zis ca poate o fi. Furazolidonul cum l-ati luat?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Parca , dar parca jumate dimi jumate seara. cauta pe net. Dc nu poate gasesc io sau scrie ceva pe prospect. Hai ca vad. Dupa hemiflores nu repeta copro ci fa-i direct analiza antigen giardia. Copro nu e relevant decat te indruma sa faci apoi o analiza specifica. Giardia poate fi si fara simptome in stare latenta.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Si cum pot sa-i fac examen de urina dc noi facem la pampers si nu vrem deloc altfel? Habar nam!
Cat despre gatit...in toate pun ceapa, ardei, rosii, morcov. In ciorba telina, pastarnac si patrumjel (radacina). Ia spunemi si mie cum faci orezul cu spanac si ciupercile cu smantana?

Mergi la inceput

A...iaurt ii dau activia crema pt kk si de la nestle si humana, dar cu santaj. De placut ii plac cerealele cu fructe de la nestle. Mai mananca salate acre (verde, da mai mult o suge, de morcov, legume). sucul de portocale/mandarine cu lamaie, ala macar e zilnic 150-250 ml cat iese.
II plac si borcanelele de fructe cu cereale, da din alea ii dau cand n-a vrut nimic toata ziua.
Hai ca v-am tampit cu mancatul nostru. Imi cer scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank999

Oana da voi ce viermisoari aveti? Noi am luat doar Helmiflores, da nu stiu inca ce rezultate a avAi vostri ce mai mananca ca la noi meniul e tare sarac: dimineata un crenwursti de piept de pui (singura forma de carne pe care o accepta) si poate si o bucatica de ou fiert dc are mustar la greu pe el. Inainte serveam si omleta, dar acum "nu-mi place". Pana spre pranz mai bem si un bibe cu suc de portocale. La culcare la pranz 150ml lapte, altceva nimic. Pe la 17-18 un pic de ciorba (de multe ori o pun in bibe ca altfel nu o vrea), poate un pic de pilaf dc avem chef, sau 2-3 cartofi prajiti (ca e singura forma in care ne plac). Foarte rar cate un cub de branza topita. Ne plac masline le si castravetii murati, dar nu avem voie (constipatie)A...am uitat...unt cu dulceata mai mancam dimineata sau la pranz, cand refuzam orice altceva. Seara mai fac cateodata paste si astea mai merg, dar de regula cina consta intr-o canita de sana (rar iaurt, ca nu prea ne place). La culcare mai bea 150 ml lapte cu 2 lingurite de cereale, iar asta e tot ce mancam noi.Nu stiu ce sa ma mai fac si ce sa mai incerc sa-i dau.Sfaturi?

Ank, nu stiu exact ce viermisori ca am luat rezultatul de la laborator si am aterizat cu el direct la doctorita in cabinet si acolo l-am lasat...scria ceva de nu-stiu-ce "protozoare" si avea si o observatie: "Se administreazaa tratament doar daca prezinta simptomatologie"

mancarica, ce sa-ti spun...mie mi se pare dstul de boring meniul nostru, da' iti spun: dimineata fie cereale cu lapte, fie tot cereale cu lapte sau chiar si cereale cu lapte rar cate un ou fiert cu cas sau altceva, la pranz: spanac cu ou, pui cu sosuri si garnitura fie de orez, fie cartofi, friptura de vita, spaghetti cu carne de vita, sos si smantana, ardei umpluti, sarmalute din vita, chiftelute la cuptor, rar e tot snitel din piept de pui, iar seara cate o felie de paine cu almette sau sandwich cu unt si rulada de pui sau sufle de conopida, mamaliga cu branza si smantana, clatite cu branza sau dulceata...intre mese fructe sau suc proaspat de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Ank... Am cautat o poza sa-ti vad fatzocul dc esti fata buna sau fata rea (stii melodia) si n-am vazut decat alea cand ai nascut, irelevante. Da-ne poze te rog!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DIA,ce a mai crescut Oana,e f faina!
ANK,si noi avem perioade de nemancat,dar si perioade cand papa bine,incat ma mir si eu.Nu ma mai stresez acum,dar inainte o faceam !KIKI,buna ideea cu mamaliguta si pui cu ciuperci ,fac si eu maine.
In legatura cu crenvustii,stiu si eu ca sunt aiurea,dar eu mai cumpar de la Scandia,facuti in aceasi zi cand ii cumpar,fff proasepti,si mai papam din cand in cand,sunt de vita.Pastele le consumam si noi cu placere,mai ales daca au muuult parmezan pe ele.Si ciorbita de perisoare ii place mult.
Cateva poze si de la noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dia,
santeti tare frumosi...,Oana este perfecta...poza asta imi place mult...,bine...sant mai multe dar asta-i cea mai cea...
Kiki,
pui cu orez si spanac...,vreau si eu reteta te rog

cu nemancatul si la noi...normal...pana mi-am adus aminte ca am citit pe undeva ca Fe,ar reduce pofta de mancare...si l-am intrerup...stiti ca de atunci cere sa pape...nu mananca cat as vrea,da' mananca...
mai aveam juma de sticluta...,da' simteam ca o iau razna...hainutele de un an ii vin cel mai bine...si din gresala i-am pus pampers de-al lui Raducu...,stiti ca a incaput-o,da?!
si Raducu-i opusul...,are body-uri de 6 luni si salopete de 3 luni,hihihi

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinazot

Cateva poze si de la noi!!!

m-am indragostit iremediabil

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput