Sezatoarea canadiana (122)
Raspunsuri - Pagina 19
nelia spune:
Daca inteleg eu bine... e rost de felicitari!!!!!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
maru spune:
Felicitari!
yupiii, inca un bebe in familia sezatorii!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
try spune:
marule, te-am "fotografiat" in fund pe geamul de la CN Tower.
Diana, tu esti cu bebe2? La cine va referiti?
try spune:
Hai ca eu cand am deschis pagina asta mi-e nu-mi aparusera toate emoticoanele puse de Diana, vedeam doar linia de puncte.
Sugestiv mesajul, felicitari si ma bucur ca Vicotras o sa aiba in curand un fratior/surioara.
Salina spune:
Felicitari, Diana! Cu ce mesaj frumos ne-ai anuntat! Sarcina usoara si frumoasa 
Mamaana, e cam frigut, intr-adevar! Dar de ce mi te-ai adresat mie? Nu ma supar, sper doar ca nu te-am deranjat cu ceva ![]()
carmen77 spune:
Salina, e probabil din cauza ca esti noua pe meleagurile canadiene si inca optimista ... se testeaza omul periodic ca sa se vada la cat timp dispare culoarea roz
. Adevarul e ca sunt putine persoanele care pot spune cu mana pe inima dupa 4-5 ierni pe aici ca inca le place (ma refer la clima acuma, nu la altceva).
Ica 1975 spune:
Salina, merci de link, asta era
Am vazut ca-i pe langa metrou Outremont, nu stiu cum stau cu parcarile acolo. Le-am scris, sper sa-mi si raspunda, ca preturi ioc pe site ![]()
Locatiile in principiu, care-s pe langa metrou nu cred ca gasim locuri de parcare, mai caut ... Noi nu am fost decat intr-un singur loc de joaca amenajat, dar nu prea m-a incantat, prea mult zgomot, ca la nebuni, ca sa comunici tipai nu vorbeai
Carmen, Miikon, ce zici, veniti cu strumfii ?
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !

.......

Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.