Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (26)
Raspunsuri - Pagina 9
Theiuta spune:
Buna seara, fetele!
Eu am ajuns la capitolul 8 din subiectul nostru. Mi-am propus sa le cunosc cit mai bine pe prietenele mele de la acest subiect
Si mai ales, ma incinta foarte tare cind mai citesc de cite o fata care mai ramine gravida!!!
Eu, pe linga Acatistul Sf. Nectarie pe care il citesc zilnic, am inceput si cu Acatistul Sfintilor Parinti.
va pup pe toate, Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
georgia_c spune:
buna micutele dragutele ...
dupa ce am promis de anul trecut ca ajung la voi brauletele .. uite ca azi am reusit sa le trimit catre voi ...sper inca odata ca ma iertati de intarziere
so ..am promis ca pun o listuta cu cele carora am trimis , acum transa 2:
Tamy
ingeras70
happymum
dasalina
mihaele
delphinash
marijan
ellenii
sper din suflet sa va indeplineasca visul 

housepocket480, te rog am mai scris si pe forum aici si pe PM , trimite-mi destinatarul .. persoana in atentia careia trimit braul , caci altfel nu-mi primeste plicul la posta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
happymum spune:
georgia multumesc din suflet.
sa iti dea Dumnezeu insutit binele pe care l-ai facut.
multumesc inca o data.
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
Delphinas spune:
georgia multumesc tare mult. de acum iar o sa pun alarma pe ai mei sa ma anunte daca primesc ceva.
eu de azi incep tratamentu pt anexita...noroc de dr ca mi-a dat reteta compensata, caci nu stiu unde as fi ajuns daca le plateam pe toate. in jur de 400 ron 2 retete.
poze, Just Me
ambitioasa
marijan90 spune:
georgia iti multumesc din suflet si sa ai parte numai de bine. Nu am cuvinte sa iti multumesc.
georgia_c spune:
micutele nu aveti pt ce sa-mi multumiti ,.... efortul nu a fost mare , plus ca am inatziat cu trimiterea ceva ceva...
pt intelegere
ma si gandeam , cand s-a adus Braul Maicii Domnului in ro , am mers mai multe fete care am atins (sau mai corect au atins preotii de langa racla) , panglica , de brausor .. la acea vreme , au fost mai multe fete care au trimis , si mie mi-a ramas multa panglica atinsa ..ma gandeam , oare ce fac cu ea , ca e pacat sa o tin la mine , ca de aruncat nici nu ma gandeam .. si uite ca acum , ma bucur sa vad ca mai am doar pt 2 fete ( in afara de cea pt housepocket480)..asa ca micutele , 2 doritoare mai pot ajuta cu placere
in alta ordine de idei , ma uitam pe lista noastra de viitoare burtici , si sunt fete dragi care scriau si acum nu mai scriu de multtttttttaaaa vreme .. una din ele e maryan .. mai stie vreuna din voi ceva de ea ?
va pup pe toate si va doresc ce imi doresc si mie 
Albert Einstein
ellenii spune:
Multumesc mult Georgia!

Mi-ai facut o mare bucurie!
De-abia astept sa ajunga! Cu voia lui Dumnezeu poate ne vom bucura cu toate de copilasii nostri!
Va pup.

happymum spune:
sa te auda Dumnezeu ellenii, sa te auda............
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
nanei spune:
georgia daca mai ai poti sa imi trimiti si mie daca nu te superi .Da-mi un raspuns si daca poti iti trimit adresa.multumesc oricum
georgia_c spune:
cu mare placere nanei , astept adresa pe privat ![]()
Albert Einstein