Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

fetelor sunt socata!am fost la ecograf si am 6 saptamani.dar cand mi-a facut ecograf am avut surpriza sa aflu ca de fapt ..........am gemeni!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Nanei: Felicitari!!! Ce veste frumoasa!! Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va aiba in paza!!
Pogonici:de ce nu vrei sa faci un test? eu nu cred ca as rezista!! Hai, poate vii cu urmatoarea veste buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Nanei: Felicitari!!! Ce veste frumoasa!! Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va aiba in paza!!
Pogonici:de ce nu vrei sa faci un test? eu nu cred ca as rezista!! Hai, poate vii cu urmatoarea veste buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Nanei, felicitari pentru bebelasi!
Anaomaria si Dasalina, sa aveti o sarcina usoara!
Ma bucur tare mult pentru voi!
Pogonici, da-ne si tu o veste buna!

Despre mine, ce sa zic? Sunt nefericita posesoare a unor teste negative, o menstruatie ciudata, o caruta de simptome si cel mai probabil o sarcina fantoma, care e doar in capul meu! Merg joi la medic si mai vad eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

fetelor multumesc de urari chiar aveam nevoie de ceva intariri:))Ne rugam la Maicuta Domnului s afie sanatosi si sa fie totul bine.Daca asa m-i i-a dat Maicuta Domnului o saiaba grija de ei.va pup fetelor si sarcina usoara fetelor gravidutae si bafta celor care nu sunt ...deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor
Va multumesc pentru urari. Nanei multa sanatate cu gemenii
Eu am spus la toata lumea, n-am putut sa astept pana la 3 luni de sarcina. Si abia astept sa merg la doctor, sa-mi spuna care-i treaba acolo, cum se dezvolta, eventual sa-mi dea sfaturi.
Sunt pentru prima data in situatia de a fi insarcinata (nici acum nu pot sa cred ca-i vorba de mine ) si caut cu frenezie cat mai multe informatii despre ce am voie, ce n-am voie, ce e normal si ce nu sa simt.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate si sa veniti cat mai multe cu anunturi cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Nanei, ce binecuvantare! Ce bucurie mare! Sa fiti sanatosi! Felicitari!
Sa ai sarcina usoara!
Sa ai grija de , sa fii linistita si fericita, sa muncesti cat mai putin, ca sa le fie bine acolo la caldurica!

Ce frumos isi arata postul Craciunului roadele! Dupa acest post vom avea cei mai multi bebelusi, stim noi de ce suntem fete cuminti in post.
Fetelor carora le-au venit rusii luna asta, va doresc sa va iubiti fierbinte, sa ne dati vestea buna in februarie! E si vremea asta de stat in casa si facut copii! (Stiau batranii ce stiau cand au spus vorba asta).

Noi, in schimb, experimentam cele 9 luni fara iubire trupeasca, asa cum am citit la Parintele Arsenie Boca si ne bucuram in fiecare zi de marea binecuvantare pe care am primit-o.

14+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna dimineata zanici mici
nanei ... felicitaaaaaaariiiii pt bbiti ... uite , dupa cleo, o alta mamica de gemenasi , ai aparut tu .. super... cleo sigur iti poate da sfaturi

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Citat:
citat din mesajul lui nanei

fetelor sunt socata!am fost la ecograf si am 6 saptamani.dar cand mi-a facut ecograf am avut surpriza sa aflu ca de fapt ..........am gemeni!!!!!!

Ce-mi place avalansa asta de burtici !!!!!!!!!!!

_

1+1=3 sau 4,de ce nu ?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Gravidutelor va pupacesc.

Imi doresc pt. voi ce imi doresc pt. mine : sa aveti sarcini usoare, fara complicatii, duse pina la termen,nastere usoara, copii sanatosi pe care sa-i ajutati sa devina buni crestini si nu in ultimul rind mamici odihnite, nestresate si sanatoase

_

1+1=3 sau 4,de ce nu ?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput