Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (26)
Raspunsuri - Pagina 18
Anaomaria spune:
Buna fetelor 
Eu inca sunt ametita, de cateva zile sunt prin alte sfere, nu prea reusesc sa ma adun ![]()
Despre canon ... Am fost asta-vara la parintele Iustin pentru ca aveam probleme de sanatate si eram suparata si ca nu aveam casa. El insa mi-a dat acest canon, pentru nastere de prunci. Prima data am fost foarte dezamagita, ca nu-mi era gandul la asta. Apoi am aflat ca am si fibrom si am decis sa tin, totusi, canonul.
In postul Craciunului l-am tinut, am mancat fara ulei 4 zile pe saptamana, si restul mancare obisnuita de post. Am cerut binecuvantare de la parintele duhovnic si am inceput sa citesc si Psaltirea. Spre sfarsitul postului am ajuns la concluzia ca nu mi-a folosit la nimic, am avut niste ispite destul de mari si eram foarte suparata. Dar parintele duhovnic m-a mai trezit la realitate. Si apoi au venit sarbatorile, s-a terminat si canonul si am facut un ceai din niste frunzulite pe care ni le-a dat parintele din Palmierul Sf. Sava. Si acum, iata ca va pot da vestea cea buna.
Oricum, eu cred ca nu este asta o solutie universala, ca sunt fete care nu pot ajunge la parintele sau carora nu le da canonul acesta. Cred ca e importanta voia lui DD si incercarea noastra de a face voia Lui.
Nu stiu de ce s-a milotstivit DD asa curand fata de noi, nu ma asteptam, dar ii sunt recunoscatoare. ![]()
Abia astept sa ajung la duhovnic, sa ma spovedesc si sa ma impartasesc cat mai repede si cat mai des, sa creasca bine bebe.
Dasalina, si eu tot la dr Onofriescu am decis sa ma duc. Poate vorbim mai multe pe PM despre asta.
Va pup si multa sanatate tuturor.

Poze craciun copilasi http://good-times.webshots.com/album/569556900ESNxlA
laurraa spune:
FELICITAAARRRIIIIIII.
UAU ce de-a vesti bune.
dasalina si anaomaria 

sa dea Dumnezeu sa tineti sanatosi bebeii 9 luni de zile si sa va bucurati de ei. Ce minuni. Felicitari

22 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
jesika spune:
Intr-adevar, canaonele tb. personalizate, daca pot sa ma exprim asa. Eu mi-as dori foarte, foarte tare sa ajungem ( eu si sotul meu) la pr. Iustin Pirvu, dar e departe.
_
1+1=3 sau 4,de ce nu ?
Doamne ajuta !
happymum spune:
ANAOMARIA MII SI MII SI MII SI MII
SI IMBRATISARI.
TREMUR EU DE BUCURIE PENTRU TINE, DARMITE CE E CU TINE..........
DOAMNE DUMNEZEULE, CE BUCURIE........
nu mai am cuvinte.
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
marijan90 spune:
Felicitari, Dasalina si Anaomaria.
Ma bucur foarte tare pentru voi si sa dea Dumnezeu sa fiti bine si voi si sambureii pe care ii aveti in burtica. Exista minuni si Dumnezeu nu intarzie sa arate.
Felicitari inca o data si sa aveti grija de voi 
pogonici1977 spune:
buna seara dragelor mele fete de suflet...
dasalina si anaomaria...va doresc o sarcina usoara si sa va vedeti bebei peste 9 luni fara probleme
am tresarit cand am vazut minunea ce sa intamplat cu anaomaria, si stiti de ce , ptr ca eu la incept lui noiembrie am fost la parintele iustin parvu , iam pov durerea noastra si mia dat si mie acest canon, eu eram dispusa si aveam puterea sa fac acest canon, dar sotul nu a rezistat nici macar 10 ore si a mancat seara cu ulei...deci a picat canonul, plantutele noastre- frunzele din palmierul sf sava se afla in altar la parintele nostru duhovnic si acu, lam rugat sa le tina acolo..poate asa a randuit sa fie , caci in acea seara cand mam hotarat sa intrerup canonul mam hotart sa ma operez, si consider ac a fost decizia cea mai buna, ptr am simteam deja rau din cauza micribilor etc....
fetelor am emotiii, poate asa vrea doamne doamne, azi sunt 29 zile de la CM , desi mie nu mia intarziat niciodata CM , dar nu vreau sa ma gandesc ca e de la tratament...dar azi mia fost toata ziua somn, am cascat mereu la servici, ieri dim mam trezit la 10 dim, deci am dormit 12 ore, record la mine, si ma dor f putin sanii, si pe langa asta am gaze in burtica..bolboresste ceva acolo..in rest nimic..????
oare a lasat DD un samburel acolo???? eu mai astept inca vreo cateva zile si apoi vom vedea ce va fi
stiu ca DZEU si maica domnului nu ma lasa, ca mereu leam cerut ajutorul si mi lau dat la timp
noce spune:
Anaomaria, Dasalina felicitarii!
Sa va traiasca bebicii, sa se fixeze bine, sa se dezvolte sanatos si armonios si sa se nasca la termen! Doamne ajuta!
Ma bucur foarte mult pentru voi!
Sa nu va ingrijorati! Bebeii cresc, important e sa mancati si sa luati vitamine prenatale (elevit sau centrum materna). Cu cat mai putine griji, cu atat mai bine!
Pe noi ne-au sfatuit alte mamici ca in primele trei luni sa anuntam cat mai putina lume (doar cei mai apropiati din familie) si sa stam departe de dr (consultatiile sunt invazive, in tarile civilizate nici nu primesc mamicile pana in sapt 12). Asa ca am ajuns la dr in sapt 13, cand mi-a facut echo normala (nu interna). A fost foarte bine. Iar analizele de trimestru 1 le-am luat azi de la dr, sunt foarte bune. Asa ca ma bucur ca nu m-am agitat in primele saptamani. Asta doar ca informatie, poate va e de folos.
Doamne ajuta sa auzim si de alte burtici cat de curand!
14+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
georgia_c spune:
inca o data FELICITARI ,
, anaomaria si dasalina , sarcina usoara si bb sanatosi si papaciosi
primul mesaj era de la munca si l-am scris repede ,avand mult de treaba ... dar ma bucur tare ca din prima luna a anului au si aparut primele gravidute ... si poate lista continua ..ce zici pogonici, ne dai si tu o veste buna cat de curand ?
uite ca de emotie am uitat..felicitari noce pt carutul bleu 
despre mine ce sa va spun , am fost Duminica la Manastirea Radu Voda , la slujba de seara si a fost o slujba tare frumoasa..sper sa-mi pastreze DD obiceiul ![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
georgia_c spune:
http://www.crestinortodox.ro/AscultaPsalmul_69-1597.html
http://www.crestinortodox.ro/Vechiul_Testament_Al_lui_David-19-69.html
tot io
.. mai sus am postat 2 link-uri , cu multe informatii de folos .. psalmii , acatiste audio , acatiste cantate de marian moise .. sper sa va placa si sa va fie spre folosinta
si uite asa am ocazia sa va transmit cate un
la fiecare
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
pogonici1977 spune:
nu imi vine sa las calculatorul ptr tot simt sa va mai povestesc una alta.....inca o intrebare..oare ce sa fie fetelor ca mie cald, stau in maiou in casa la 18 gr, nu suport sa ma imbrac...eu care stateam cu pulover..si 2 sosete in picioare iar acum desculta, iar de cand am venit de la servici stau in maieu..e adevarat ca am facut si treaba..da parca nici chiar asa...
oare ce sa fie toate aceste simptome ale mele???? da doamne un samburel acolo mititel...te rugam doamne