Mada saracuta de tine prin ce stres ai trecut
si bebicu mititelu' ce mila mi-e de el...multa sanatate si sa ajunga medicamentele cat mai curand. Astea il vor ajuta sa nu mai aiba reflux esofagian deloc? adica nu va fi nevoie de interventie chirurgicala , nu? imi imaginez cu cata delicatete umblati acum cu el, sa nu-l 'zguduiti' sa-i vina lapticul inapoi....
dulce.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Buna dragele mele...
Eu sunt cam stresata ca se apropie botezul si nu avem decat restaurantul...tre sa rezolv cu cameraman, marturii, biserica, hainute pt noi, invitatii, flori...am gasit fotograf...![]()
dar nu astea sunt probleme ci ca pitika ma nu mai mananca bine.De cand am venit acasa i-am facut proba suptului ca sa vad cam cum a evoluat si cat mai mananca si stupoare papa doar cate 60-70 ml si am crezut ca nu mai am eu lapte dar noaptea doarme de la 11 la 5-6 si sanii devini plinisi nici cu ei plini nu suge mai mult de 80 ml...ce ma fac??? am zis sa astept 1 saptamana doua sa vad daca i-a in greutate...inainte papa cam 120 la masa. E drept ca acum papa mai des adica la 2h -2h 30 min.Ideea e ca ar sta cu tatzica in gura la nesfarsit dar nu trage decat asa ca din suzeta...am incercat o data sa ii dau un biberon ca nu papase decat 40 ml si nu il i-a sub nici o forma oricata foame i-ar fi.
Pup fetele,scuze ca nu am timp sa rspund .
Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/