Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Buna dimineata, fetelor!! Pofta buna la cafea!

Noi am dormit bine de la 22 aseara, cu treziri la 2.30, 5 si 7.30, iara acuma doarme din nou.

Amalia, felicitari pentru botez si sa fie sanatos micutul crestin!! Ma bucur pentru slujba frumoasa, dar imi pare rau ca n-ai reusit sa te relaxezi si sa dansezi si tu putin. Nasol ca n-ai putut sa-l tii intr-o alta camera, si nu in sala unde era tambalaul mare...
Noi facem botezul cel mai probabil in 7 februarie si vom inchiria 2 sali la restaurant ca sa avem unde tine bebelina.
Mie mi-e tare frica insa sa nu-mi raceasca, mai ales pentru ca exact in zilele alea facem si vaccinul de 2 luni...

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Amalia sa-ti traiasca micul crestin, sa fie sanatos, sa va bucurati de el si de fratiorul lui, sa aveti parte numai de bucurii!

Mamica Teodorei (1.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ank83 la multe lunite Ceciliei! Sa fie sanatoasa si norocoasa! Al meu doarme maxim 4 ore si asta din cand in cand.

Lorellay La dr la control la o luna intr-adevar trebuie sa il cantareasca, masoare lungime si circumferinta capului, examinat buric si peste tot de altfel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
loren@ galafor trebuie sa iei cate 2 pastile e 3 ori pe zi daca nu nu isi face efectul, peste 2 l de lichid, stimulare cat mai deasa a sanilor cuu bb-lina si muls intre mese...exista si niste ceaiuri de la hipp si humna pt stimularea lactatiei..la mine hip-ul nu a functionat insa humana da....incearca nu ai nimic de pierdut
amamlia ma bucur ca ai avut parte de o suljba frumoasa...cat priveste bb-le imi pare rau ca sa chinui micutul de el si de tine ca te-ain chinui asa, sanatate multa si odihna placuta
noua ne ofera o camera acolo la rest sa stam cu bb (restaurant/motel)..insa eu vreau sa stau cu el acasa....nu vreau sa il expun zgomotului indelungat si unui mediu nou...apoi cand o mai trebui o sa o mai las pe mama, pe soacra , pe ion...dupa caz.......imi e teama de aspectul asta

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele, noi nu am fost prea bine de vreo 10 zile incoace
Rares vomita foarte mult dupa masa si gemea tot timpul, noaptea dormea numai pe unul din noi pe burta niciodata la el in patut, si toata ziua numa in brate.
Cam toata lumea ne-a zis ca vai ce baiat rasfatat ca la 2 saptamani sta numa in brate.
Fetelor, sambata trecuta dupa zi o istovitoare de stat numa in brate si schimbat de multe ori ca era tot ud de la vomitat m-am hotarat sa ma duc la Budimex sa-l vada cineva din garda.
La camera dde garda cred ca erau 40 de copii bolnavi de toate varstele, noroc ca el fiind nou nascut am avut intaietate.
una peste alta ne-au internat imediat, i-au facut analizele, ecografie, cantarit masurat, a mers si pe la chirurgie ca avea un pic de granulom si la bontul ombilical si cam supura
am stat pana luni in spital si de atunci mergem la 2 zile la control si cantarit.
Deci ce are bebe ca m-am lungit si nu am zis esentialul, are reflux gastro-esofagian, nu are stenoza de pilor, aia se corecta numa chirurgical, deci era foarte stresant, problema a fost ca desi in primele 2 saptamani a luat 600 de g, decand ne-am internat pana vineri deci intr-o saptamani luase 30 de gr, ff putin.
voma la greu si tot asa.
am trecut pe un lapte praf special antireflux, de la Humana si il bea combinat cu lapte de la mine muls.
maine mergem din nou la control sper ca totul va fi ok. Va bea laptele asta pana ne vin niste medicamente niste Anglia, medicamente pe care le-am comadat online si care se vor duca la Ungaria la sora mea ca, de, nu se livreaza in Romania si nicio o firma nu importa acest medicament in Ro.
Desi este doar un antacid, de genul Maalox sau Rennie, se cheama Gaviscon.
cand ne va veni medicamnetul il voi alapta din nou exclusiv, sper ca nu voi pierde laptele,desi ma mulg constant, nu e ca si cum ar suge bebe.
acum ce sa va zic suntem destul de stresati inca, umblam cu el ca si cu un bibelou ca nu cumva el sa vomite, deci de vineri de cand suntem si pe lapte praf, ff putin a mai dat afara, face caca mult si bine, amaratul de el era mai tot timpul flamand nici caca nu mai facea cum trebuie.

czam asta despre noi, numai pe drumuri am fost, sunt atat de stresata de nu pot sa va spun, plus fata cea mai mare care numai cuminte nu e.
sta cu mine si ea acasa ca sa nu se imbolnaveasca bebe si nici ea de la gradi ca 2 copii bolnavi zau daca pot suporta. probabil cand se va mai incalzi o vom duce, pana atucni ne mancam nervii pe paine cu amandoi,
dar sunt asa draguti impreuna si cand ma uit la ei mi se umple
sufletul de bucurie si ochii de lacrimi si inima de iubire.

va pup si sper ca in curand sa intre totul in normal si sa pot in sf si eu sa scriu mai des.
poze cu frumosii mei sper ca in curand

Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2004
Ilinca

Mergi la inceput

ramo uite un link pt tine cu subiectul> BABY DRINK, cea mai buna alegere in rezolvarea colicilor
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=828
noi am avut o noapte grea ce a debutat cu plansete, urlete, tipete...vomat, si toate cele...era bb suparat ca nu facea kk si apoi se enerva ca nu reusea sa adoarma ...intr-un final l-am adormit pe la 2....a papat pe la 4 si sa trezit apoi pe la 7.48...cand a papat...eu ma mulgeam...noroc ca ii facusem deja cantitatea de laptic din tzitzi eu mulgandu-ma de la 7 ca daca se trezea si nu avea pap...iar urlete, tipete....acuma doarme linistit cu tati si kk tot nu a facut de aseara....poate reuseste mai tarziu

si de

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

mada multa sanatate micutului Rares e bine ca ai fost cu el la Budimex, ma bucur si de faptul ca vei intra in posesia medicamentelor....cat priveste mulsul stiu e greu, ai putina rabdare pana isi revine si apoi bb te va ajuta si nu te vei mai mulge....multa putere de lupta si sanatate va doresc
merg sa gatesc ceva, revin pe seara va pupacesc mai mamici drage

si de

Mergi la inceput

Amalia e super ca ati fost singurii pt botez la biserica...sa va traiasca micutul crestin...care din cauza agitatiei din jur si galagiei cred ca a fost si el asa agitat. Mey da' chiar asa nu s-a oferit nimeni sa il tina pe bebe Luca macar o ora asa sa poti dansa si tu si manca precum tot omul? abia astept sa vad si pozicile

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mnarcisa si noi tot asa tarziu facem botezul, in aprilie, o sa aiba Strumficu 6 luni...sa-i fie greu peotului sa-l tina in brate

Fetelor cum e cu molifta asta care se face la 40 de zile dupa nastere? nu stiu...

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput