PCOS (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizia spune:

Buna Gudinde,

Merci frumos pentru mesaj,sper ca in acest weekend sa am timp sa studiez mai mult despre Siofor.Am vazut ca locuiesti in Bucuresti iar doctorita mea este din Bucuresti(DR.Coroama Adriana)iar eu sunt din Hunedoara,deci comunicam foarte mult prin telefon.
Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Buna gudinde,
Crede-ma ca nu sunt prea capabili in Arad, pai daca nu mi-au vazut un fobrom de 6 cm imi vede un folicul de 20 mm ?

Stii am citit pe net ca foliculul care se sparge se transforma in corp galben care la randul lui elimina progesteron. Sa inteleg ca daca imi fac progesteronul peste 7 zile si este in limite normale dovedeste ca am avut ovulatie?
Nu stiu ce sa mai cred astazi mi-am facut test de ovulatie si a iesit negativ. Sa am endometru f bun, folicul matur si sa nu am ovulatie!?

Stii se zice ca daca nu se sparge folicul atunci faci chisturi. Eu nu am asa ceva.

De mentionat ca mi-am facut toate analizele hormonale si au iesit super ok.

Doar ecografic se poate vedea daca ai ovulatie?

Fetelor help me ! De cateva luni ma invart in jurul cozii si doctorii astia sunt f superficiali.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Poopicei dragele mele!

Am intrat sa va spun ca de luna viitoare o sa incep o usoara stimulare cu Ova-mit. Cate o 1/2 pastiluta, timp de 5 zile din ziua 5-a a cm. In ziua 10 ma duc la monitorizare....si cand se impune fac si o injectie cu Pregnyl.

Sper sa revin cu vesti mai bune.Doamne ajuta!
Va pupic dulce dulce si va doresc numai vesti bune!!!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

gabi_ducu,

Ecografic e cel mai bine si este singurul mod 100% sigur de a stabili daca ovulatia a avut loc (exceptand evident testul de sarcina pozitiv care implica automat ca a avut loc si ovulatia). Dar daca nu se poate asa, cumpara niste teste de ovulatie, cu mentiunea ca la noi, la fetele cu PCOS, acestea pot aparea fals pozitive.

Ellyshor,

Tin pumnii sa fie o stimulare incununata de succes .
Injectia cu Pregnyl iti spune medicul cand s-o faci pt a ajuta la spargerea foliculului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor s-au mai completat 20 de pagini pline de informatii, experiente de viata, framantari si raspunsuri. S-a pus mult, mult suflet aici.

Va invit cu drag sa continuam odisea noastra in cadrul capitolului 13

Mergi la inceput