Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 16
bratafel spune:
neata fetelor
Bianca a dormit relativ bine azi noapte. de la 9.45 cu o trezire mica pe la 10.30 si la 11.30 am trezit-o eu pt papa. apoi dimineata la 5 am luat-o in pat si la 7.40 am trezit-o eu (altfel se duce de rapa programul de papa) si a papat . la 8.25 a adormit pana la 9.10. acus papam fructe. dar nu am idee de sa-i mai fac.
tuturor bebelusilor nascuti intr-o zi de 11!! sa fiti cuminti, sa papati tot si sa dormiti mult! 
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
alina_anto spune:
Hai ca pana am scris eu, s-au trezit si Laura si Andreap Buna dimineata!
Andreap, Micaela, Alex@Sara Si eu o am inscrisa pe Sara la dr Marcu. Dar dupa 3 luni de controale superficiale, am renuntat. de fapt, am povestit eu aici, pe forum episodul care a pus capac. Si anume, cand a facut Sara febra mare, era racita si am sunat-o sa o intreb ce sa fac, ce sa-i dau. iar ea mi-a raspuns si dupa ce i-am spus ca am fata bolnava, mi-a spus ca ma vor sun acolegii ei mai tarziu si mi-a inchis tel in nas.. Asa ca aia a fost ultima picatura. Lipsa totala de profesionalism, dezinteres si sa nu neglijam faptul ca te stoarce de bani. O data ne lua 50 lei/consultatie, altadata 100 lei, si tot asa...
In fine, nu mai vreau s-mi bat capul cu ea ca nu merita
Am fugit sa o imbrac pe Sara si sa mergem la piata, in Campina.
Scortisoara Sara
YLARI spune:
Buna fetelor!!!
Pupici multi!!!
Oooof, ma tot chinui sa tin pasul macar la citit si abia reusesc...
In primul rand LA MULTI ANI Laura si Simona, scuze de intarziere, atat m-am tinut sa postez ieri si tot n-am reusit. Sorry. Sa fiti sanatoase fericite si iubite de copiii si sotii vostri!!!!
La multi ani si piticutzilor sabatoriti si ieri si azi: Gabriel, Alessandra, Annika, Stefania, Ana, Bianca Maria, Dragos Andrei, Andrei Catalin si Vladimir Andrei.
Noi suntem ok, tot ne chinuim sa tzinem sub control constipatzia, Lass Baby e grozav, insa ieri am uitat sa ii dau si azi iar s-a cam scremut tare cand a facut. Ooof, lasa ca nu mai avem mult si nu o sa mai luam fier (de fapt maine o sa ne spuna daca mai continuam - eu oricum vitamina C o sa continui sa ii dau) si poate scapam de pacatoasa asta de constipatie. Caci sper sa nu semene cu mine care sunt o constipata de cand ma stiu.
In rest este foarte activa, si-a schimbat programul de somn de peste zi, parca s-a mai linistit si cu somnul de noaptea, caci saptamana trecuta a stiut fata mea ca am inceput serviciul si s-a razbunat trezindu-ma in fiecare noapte din ora in ora aproape, dar asaaa, aiurea, nu vroia nimic, doar se trezea si trebuia sa o legan. Cum o lasam jos, statea 5-10 minute si se trezea. Dar ce sa fac, ca nu m-am suparat pe ea, poate o dor si pe ea dintzisorii sau i-o fii frica sa nu plec de langa ea, dat fiind ca ziua nu sunt cu ea.
De mancat mancam fooaaarte bine, Slava Domnului! 4 mese de lapte (2x180ml, 1x150ml si una de 120ml) si doua solide (fructe maxim 130 grame si legume mai mult, cam 200 gr). Am incercat dupa Craciun sa mai bag o masa (iaurt cu bucatzele de fructe sau cu biscuitzi) dar avand probleme cu constipatia, am renuntat, ca plangea sracutza cand facea kk. Sa vad ce mai putem face la capitolul alimentatie. I-am dat o data si un biscuite in manutza si a papat un sfert din el dar s-a inecat la un moment dat si imi e teama sa ii mai dau acum.
Maine mergem la Medicover si tare sunt curioasa sa vad cat a mai crescut grasa familiei. Trebuie sa imi fac si o lista cu intrebari ca sa nu uit ce vreau sa aflu. Sunt curioasa ca s-au mutat acum in Grivitzei (Cleo, ai fost aici la sediul nou?).
Un gand bun ptr Lorich, Miss, andreep, dar si tuturor mamicilor de aici... of, imi e teama sa nu ma uitati...
Miss, sper sa nu fiu pe dinafara si sa postez aiurea... Eu sa stii ca i-am dat Evei Calma Baby (siropel din plante de la Erba Vita) si cand avea colici si acum la sfarsitul anului cand a avut probleme din cauza mucilor si a dintzisorilor de sus. Nu i-am dat 3 ml cat scrie sa ii dau ci maxim 2ml si consider eu ca a ajutat-o. I-am dat doar o data pe zi si nu ma simt vinovata caci am facut-o in primul rand pentru ea, sa se odihneasca. Eu o tzineam in brate, o consolam, ma jucam cu ea, ii distrageam atentia dar daca mai mult nu puteam face... asa, doar 3 zile i-am dat si m-a ajutat foarte mult si pe mine dar mai ales pe ea. Oricum, revenint la problema ta, am inteles ca veti merge din nou la medic, sper sa aveti bafta de data asta si sa vorbiti despre alergii, eu cred ca si eczemele il supara pe Daviducu... Pupici multi sa ii treaca si sa se odihneasca si el si mami a lui mai bine.
Nicole am vazut ca m-ai intrebat cum am programul: 6 ore/zi pana la un an. Ma rog, bineinteles ca i-am spus directorului de vanzari ca tipa de la personal vrea sa ma traga in piept cu treaba asta, ca a zis initial ca numai pana la 9 luni ale fetei am dreptul la acest program, apoi cand m-a vazut revoltata a zis ca pana la un an (conform cica contractului de munca la nivel de firma, dar care nu exista, eu una nu-mi aduc aminte sa fi semnat ceva de genul asta) si i-am zis si ce am aflat aici ca n-are firma dreptul sa ia din ceva ce da statul. Si m-a asigurat (si stiu ca asa va fii) ca sa nu imi fac niciodata probleme de genul asta, pot sa stau sa lucrez si de acasa, am laptop, am acces la mail, am telefon de firma, pot oricand sa fac de acasa ce fac la servici. Pe mine ma enerveaza faptul ca a vrut sa ma prosteasca si poate inca mai crede ca m-a prostit cu un an, dar maine sun la ITM cum a zis Laurita sa ma interesez si ii spun. Pentru mine e chestie de principiu si chiar nu inteleg rautatile de genul asta. Whatever. Oricum nu e singura chestie de kko pe care mi-a facut-o tanti asta, de 3 ori mi-a bagat salariul in contul unora din subordonatele mele (de fiecare data alta) probabil ca sa vada alea ce salariu am. Cica din greseala, plus ca poate aveam si eu nevoie de bani. In fine. Sorry ptr bla-bla ul asta aiurea.
Sper sa mai scriu azi.
Va pup pe toate!!!! Imi pare rau ca n-am timp de conspect... of, of...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Alex@Sara spune:
Neata mai catre amiaza si de la noi
.Am dormit ca purcica pana la 10 si 10 ca nu ma puteam trezi asa de somn imi este aproape non stop,si tero trezindu-se la 9,l-a mai calarit si pe tati putin sa ma lase pe mine sa dorm.Saruca s-a trezit la 10 jumate,de aseara de la 10 jumate,nu se mai trezeste la 7 pt tzitzi(dupa care oricum ea dormea inapoi pana la 10 jumate)si mi-am pus si ceasul sa sune sa ii dau eu,dar cine sa il auda
.Maine il pun pe maxim poate l-oi auzi.A papat fata mea o banana medie,o jumate de para,3 cubulete mici de mango ca nu e prea copt si branzica de veci facuta din 400 ml lapte,si ar mai fi vrut,am racait bine castronul cu lingurita sa nu lasam nimic si ea inca deschidea gurita
la amiaza vreau sa ii fac putina ciorbita de legume si sa pun si cateva boabe de orez in ea sau am paste de porumb sa vedem daca i-o place.Eu ii fa papica zilnic,am o craticioara de 1 l in care fierb legumele si carnita,nu pun mult,si niciodata aceleasi legume 2 zile la rand,mai bag una,mai scot alta,si vad ca tine deocamdata.
YLARI,vad ca vrei sa mergi maine la Medicover,si ai zis ca s-au mutat pe Grivitei,dar noi sapt trecuta am vut pb la Medicover si clinica pt copii s-a mutat pe Plevnei,si e functionala numai din 15 ian.Mai bine suna inainte sa te lamureasca ei mai bine.Noi am avut de facut analizele Sarei si le-am facut pe Grozovici.
Reallaura
,stiu ca imi sunteti alaturi,de aceea si va impartasesc necazurile sau bucuriile(mai rarute dar sunt )mele.
DanaH,nu puteti veni in tara cu copiii pt 2-3 sapt sa ii faceti aici niste investigatii,sa nu stati la programul olandezilor.Sunt clinici private ff bune si pediatrii extraordinari,daca ai norocul sa dai peste ei.Noi suntem ff multumiti de Stanciu Adrian,uite,dupa tart dat Sarei,dupa 10 zile a inceput sa se intoarca de pe burtica pe spate deocamdata dar tot e bine,ca saracuta ramanea cum o puneai pana acum.Sanatate multa teodorei si sa dea DD sa descoperiti cat mai repede exact ce are 
E am un somnic in mineeeeeeee de m-as pune in pat sa mai trag un pui pui de somnic,dar trebuie sa fac papa pt amiaza,ceva rapid snitele de pui cu legume ca nu imi sta capul la ciorbe si alte dracovenii.
O duminica superba tuturor 
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
Alysh spune:
Sunt iar singura acasa cu cursurile in brate. Baietii plecati.
Vlad de cand sta mai mult printre straini nici nu ma mai baga in seama, nu stiu ce-i cu el, parca nu ma mai iubeste ca inainte. O fi vreo forma de razbunare ca-l las prin alte parti. Dar stiu ca e in 1 rand spre binele lui sa mai stea si cu altcineva si oricum in momentul asta nu mai pot da inapoi.
Ylari, cum sa te uitam, iubita? Ne e tare dor de tine! Vrem sa intri cat mai des, dar in nici un caz nu te uitam!
Alina, dar alta posibilitate decat menajera nu exista pt a o lasa pe Sara cateva zile si sa plecati ca doi porumbei undeva? Cred ca ti-ar prinde tare bine!
DanaH, sanatate multa Teodorei, sa scapati odata de probleme! Ce frumos ai descris seara cu Alex! Asa imi imaginez si eu serile cu Vlady cand o sa-i citesc multe povesti si o sa incerc sa-i explic si sa raspund intrebarilor lui.
Oricum am si eu o mare teama, ce ma fac daca nu stiu sa raspun intrebarilor? Imi imaginam intr-o zi: daca ma intreaba cum functioneaza un frigider...tot mecanismul adica, cu motor cu detalii? Sau trecem pe strada "popescu Ion" sa zicem si nu stiu sa-i raspund cine a fost Popescu Ion. Ce ma fac?????
Vlady
YLARI spune:
Alex@Sara, ai dreptate, Plevnei, eram eu chiauna mai devreme... O sa ma interesez. Pe site scrie ca Pediatria s-a mutat in Plevnei, am primit si SMS inainte de Sarbatori, cum ca de pe 5 ianuarie se muta. Tu ai fost saptamana trecuta tot in Victoriei? De obicei primeam SMS inainte cu o zi de programare, pana acum n-am primit nimic. Sa incerc sa sun eu.
YLARI
Lorich spune:
Buna M&M!
Noi suntem un pic mai bine, noaptea trecuta a fost prima de o saptamana in care nu i-am scos mucutii cu aspiratorul, deci... acum a adormit in tarc, ma bucur ca a papat azi niste fructe, i-am dat mar+suc de mandarina. Inais sper sa ai dreptate cu mancatul urechilor!
Ylari scumpa cum sa te uitam? Ma bucur ca functioneaza Lass baby, eu de ieri am inceput sa-i dau ca vad ca iar e constipat... ufff si a mancat numai lichide. Laura voi cum ati scapat de constipatie?
Dana sanatate multa Teodorei, greu, greu mai e cand sunt puii bolnavi, nimic nu mai are rost, parca.
Alina imi pare rau ca te tine Sara asa legata dar o sa treaca, maine poimanine o sa-ti zica ca vrea spatiu, ca back of... hai pup, si nu uita ca locuiesti la munte, poti sa ai we la munte cand vrei tu.
Eu ma lupt cu o ciorba de vacuta... n-am mai gatit de muuult si acum e ciudat, din moment ce n-am miros sau gust.
O sa incerc sa descarc niste poze sa ne mai vedetisi pe noi la moace.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
YLARI spune:
Alysh, Lorich, pupici!!!
Lorich, mie ptr constipatie, am sunat la Hot Line la Medicover intr-o zi ca imi venea sa plang cat se chinuia fata sa faca kk si nu putea... si mi-a zis sa ii dau suc de mandarine(dar nu pe seara, ca ii fermenteaza burtica rau peste noapte si nu doarme) si chiar castravete crud, sau sucul de la o rosie (asta nu i-am dat, au avut efect mandarinele)
Alysh, sa stii ca nici Eva nu m-a bagat in seama in zilele in care am fost la servici. cred ca se razbuna si ei...
YLARI
Lorich spune:
Am pus poze cu noi din ultimele saptamani, incepand de aici. pup.
Poze noi
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Alysh, Lorich, pupici!!! Lorich, mie ptr constipatie, am sunat la Hot Line la Medicover intr-o zi ca imi venea sa plang cat se chinuia fata sa faca kk si nu putea... si mi-a zis sa ii dau suc de mandarine(dar nu pe seara, ca ii fermenteaza burtica rau peste noapte si nu doarme) si chiar castravete crud, sau sucul de la o rosie (asta nu i-am dat, au avut efect mandarinele) Alysh, sa stii ca nici Eva nu m-a bagat in seama in zilele in care am fost la servici. cred ca se razbuna si ei... ![]() YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
daca ai sti ce combinatii i-am dat si eu... dar nimic; pe perioada racelii, de la febra+alaptare exclusiva se reglase, acum iar... seceta mare
Poze noi