Condica Salajencelor[74]
Raspunsuri - Pagina 5
olim spune:
bia nu mai beu cola ca is la dieta monti, si vreu sa iti zic ca in 3 zile fara cola am scapta de 2.5 kile, vad ca tine la mine si amu trebe sa am ambitie sa reduc de tot, cu toate ca azi dupa ce am venit de la banca de nervi am tras 2 doze
plus ca mai nou ma baloneaza tare si imi provoaca arsuri la stomac
oricum multam de sfaturi
si pregateste cola pt la vara cand ajung in romania,ca aia nu o ratez
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim bia ca nu vreu in romanika vreu in franta plus ca i s-o propus colegului o slujba in domeniu acolo, da stii cum e dai pasarea din mana de cea de pe gard, si al meu nu prea vrea![]() merem in iulie sa vedem cum e, apoi sa decida colegu ca io as pleca azi nu maine ![]() sa stiic a petele nu pot fii de la izolatie ca am si jos in sufragerie si aolo am dormitoru deasupra ei, amu cei drept ca o cam plouat zilele astea da constructoru zice ca nu acolo e bai. asteptam firma de asigurari sa vedem ce zic si ei. amu chiar ma duc la somn, ca miha amu e ocupata si trebuie sa o intelegem ![]() ce va invidieaz cu intalneala vreu si ioooooooooooMami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
pai soro normal ca trebuie sa vezi ce-ti ofera franta"casa,job,alea ,alea.de nu=l aveai pe alex puteai merge si azi , da asa esti responsabila madame
lasa draga ca io abia te astept la cotitura
si multa barfa
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
pai de aia trebe sa ma gandesc la alex, aici ii ofer o casa si un tata pe drumuri, si civilizatie ioc, si carte nimic, si viitor la adunat salata cu faculta facuta
hai ca mai este un pic pana in august cand sper sa ajungem in romania, si nu ratez o intalnire cu voi si daca ma duc la zalau stau 15 minute si ma intorc, ca musai sa va vad in persoana![]()
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim bia nu mai beu cola ca is la dieta monti, si vreu sa iti zic ca in 3 zile fara cola am scapta de 2.5 kile, vad ca tine la mine si amu trebe sa am ambitie sa reduc de tot, cu toate ca azi dupa ce am venit de la banca de nervi am tras 2 doze plus ca mai nou ma baloneaza tare si imi provoaca arsuri la stomac![]() oricum multam de sfaturi ![]() si pregateste cola pt la vara cand ajung in romania,ca aia nu o ratez![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
aoleu fato si poti fara cola.
acu dau din casa si zic tot
.mai am rezistat eroic 20 de ore fara da am crezut ca intru in sevraj
.nu-i a buna.pai daca la o amarata de bautura fac asa urat ,la tigari ce oi face?[bine asta daca m=oi lasa de ele, ca deocamdata nu am asemenea intetii].Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim hai ca mai este un pic pana in august cand sper sa ajungem in romania, si nu ratez o intalnire cu voi si daca ma duc la zalau stau 15 minute si ma intorc, ca musai sa va vad in persoana |
fatoooooooooooooo te asteptam cu drag.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
olim spune:
bia nu am renuntat de tot la ea ca nu pot, desi de vreo 3 saptamani is in tratative cu mine insami, mai trag rar cate una la 2 zile, beau apa la greu cate 2 sticle de 2 l pe zii, si de cate ori imi trebe duc la gura sticla de cola plina cu apa
io sper sa pot renunta detot la ea, adica sa beau ocazional, dar nu sa cumpar in casa
.
olim spune:
amu chiar ma duc la culcare ca imediat e 7 si ma trezeste alex.
va 
pe toate si va doresc
usor sa aveti
Bimilit spune:
olim, io nu am baut apa plata de ani de zile
.rar,beau apa minerala, foarte rar.io beau doar cola si cafea.astea-s lichidele mele.ioi,am recunoscut
.si la asa stil de viata ma mai mir ca am baiuri cu rinichii si ca am colon iritabil
?
somn usor la tata gasca.
mihaela, acu esti cea mai fericita
.va tuc
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
Moama da ce spor aveti.Miha, fericitelor!
Bia, atunci 11 sa fie.
Olimpia, noapte buna.Noa, ma duc si io la
daca a vrea Alex sa ma lase, ca doarme iepureste la mine in brate.

plus ca i s-o propus colegului o slujba in domeniu acolo, da stii cum e dai pasarea din mana de cea de pe gard, si al meu nu prea vrea