Condica Salajencelor[74]
Raspunsuri - Pagina 4
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Bia, nu ai somn? Io cu Alex in brate, scriind cu o mana am scris un mesaj pana voi ati scris 4. |
bey ce somn?
ia tata lumea drepti.
stati mai sa vedem cum emihaela.
sa ne zica de diana 2 vorbe si apoi fugiti la somn.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
oti stiu ca nu e usor, dar la noi e alta problema, voi nu aveti de ales da la noi nu merita sacrificiu, stii am pove noi pe mes, si acum imi dau seama si mai mult, ca lui alex ii lipseste enorm colegu, cand vine acasa numa cu el papa, doarme, se joaca si nu vreau sa sufer mai tarziu cand v-a fii prea tarziu, mai ales ca nu merita efortul
multam de incurajari, ca de obicei sunteti la bine si la rau

VA IUBESC ENORM DE MULT!

eu cred ca iarasi se apropie 22 februarie, si in fiecare an ma da peste cap, macar daca o aveam pe mama cu mine
mno asta este ce sa faci

miha ati ajuns acasuca
va doresc
usor tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim da ai dreptate ca tebe rabdare, dar mie cand m-au nascut nu mi-au dat in spital ca nu mai aveau glumesc, ma simt aiurea in casa asta imensa, plus colegu dupa atata scoala munca ce o face e aiurea, aproape tot timpul plecat, si nu pre merita deloc, apartamentul in cluj e gol, poate stiti vreun client, platesc comisionchiria e aproape cat o rata, dar poti pleca oriunde si oricand, io cred ca am o problema, m-am plictisit de spania de 8 ani tot la fel ![]() no ma duc la ca is oosita, si maine la 7.30 desteptarea![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
olim, tu ai o hiba
auzi da in ro cum crezi ca e?
nu-ti fa iluzii ca e mai bine.
stai pe curu tau acolo si apoi ii veni in ro.
acu la ce sa veniti?
joburi ioc,firmele se inchid,someri sunt cat china.
nu vinde in ro nik acum.au scazut preturile .dar oricum nu se vinde nik.deocamdata bancile nu dau credite .
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Fetili, io vb , ne auzim maine. Biaaaaaaaaaa, da fetili ce zic? Mie mi egal ca e 11, 12 sau 13. |
n-am vb cu fetele.io vorbesc aci pe forum.
pai tu zici ora si noi ne organizam dupa tine.
Bimilit spune:
mihaela_s spune:
Daaaaa, am ajuns acasa, am vazut ca ati scris 2 pagini dar le citesc maine, acum suntem la povesti...
cu drag pe toate, sunteti minunate! 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
bia ca nu vreu in romanika vreu in franta
plus ca i s-o propus colegului o slujba in domeniu acolo, da stii cum e dai pasarea din mana de cea de pe gard, si al meu nu prea vrea
merem in iulie sa vedem cum e, apoi sa decida colegu ca io as pleca azi nu maine
sa stiic a petele nu pot fii de la izolatie ca am si jos in sufragerie si aolo am dormitoru deasupra ei, amu cei drept ca o cam plouat zilele astea da constructoru zice ca nu acolo e bai.
asteptam firma de asigurari sa vedem ce zic si ei.
amu chiar ma duc la somn, ca miha amu e ocupata si trebuie sa o intelegem
ce va invidieaz cu intalneala
vreu si iooooooooooo
Bimilit spune:
olimpia draga,hai sa te tzuc apasat
.
eu te cred ca ti-e foarte greu.
dar stai un minut si gandeste-te si la viitor.
oricum in ro ar fi mai greu.
ai nevoie de job si tu si marius.cu alex ce faci?
eu am zis si mai zic toate sacrificam ceva.fiecare vrea ce e mai bun ptr fam ei, dar acea stare de confort se obtine cu sacrificii.
io te tzuc apasat si iti dau un flacon de 2,5 ltr de cola rece sau 10 doze de cola .dupa ce le termini de baut[asta maine seara] te astept la o poveste
.
olim spune:
miha bine ca a ajuns cu bine si sunteti toti impreuna
te astepam cu impresii si poze

Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Daaaaa, am ajuns acasa, am vazut ca ati scris 2 pagini dar le citesc maine, acum suntem la povesti... cu drag pe toate, sunteti minunate! ![]() |
fericitelor
io va tzuc apasat apasat pe toate trei

.l-as tuca si pe ovi da mi-e ca-mi ies povesti in satAjutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...