Condica Salajencelor[74]
Raspunsuri - Pagina 18
Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Amu am venit de afara. Praslea se agita la mine in brate. Il culc si mai vin.
giulia71 spune:
salutare,
io tot gogalesc sa caut o mancare greceasca, bucatele de carne de vita cu ceapa (intreaga) dar multa la cuptor. e dementiala!!!
am papat acu in Austria si tare mult ne-a placut.
Adriana, tipa cu lenjerii a plecat mai devreme dar maine o abordez, cum aflu ceva te sun.
de cumparat, am luat lucruri de firma, zic eu bune calitativ .
lui mami i-am luat de la C&A, unde-s lucruri bunicele la preturi mai normale. ce sa va zic fetelor, bani sa ai ca se gaseste de toate pentru toate gusturile. ah, si mi-am mai luat ceva:inghetata
.
am un sortiment de inghetata dupa care io-s topita si pe care inca nu l-am gasit in tara: Haagen -Dazs. e bestiala, credeti-ma.
ma gandeam ca poate se gaseste si-n afara sub forma de praf asa ca budinca si sa rog fetele sa-mi trimita si mie cateva plicuri
.
In rest, nik deosebit..prestam lectii in dupa-masa asta ca avem de recuperat. mancare avem ca a gatit mami.
idei de retete:
snitele de pui pufoase
chiftelute marinate
gulas bun si gustos, obligatoriu cu chimen
varza a la cluj
spaghete bologneze ca se fac usor![]()
musaca, hmm mi-e o pofta
vinete cu maioneza
pup
hai va tzuc
giulia71 spune:
salutare,
io tot gogalesc sa caut o mancare greceasca, bucatele de carne de vita cu ceapa (intreaga) dar multa la cuptor. e dementiala!!!
am papat acu in Austria si tare mult ne-a placut.
Adriana, tipa cu lenjerii a plecat mai devreme dar maine o abordez, cum aflu ceva te sun.
de cumparat, am luat lucruri de firma, zic eu bune calitativ .
lui mami i-am luat de la C&A, unde-s lucruri bunicele la preturi mai normale. ce sa va zic fetelor, bani sa ai ca se gaseste de toate pentru toate gusturile. ah, si mi-am mai luat ceva:inghetata
.
am un sortiment de inghetata dupa care io-s topita si pe care inca nu l-am gasit in tara: Haagen -Dazs. e bestiala, credeti-ma.
ma gandeam ca poate se gaseste si-n afara sub forma de praf asa ca budinca si sa rog fetele sa-mi trimita si mie cateva plicuri
.
In rest, nik deosebit..prestam lectii in dupa-masa asta ca avem de recuperat. mancare avem ca a gatit mami.
idei de retete:
snitele de pui pufoase
chiftelute marinate
gulas bun si gustos, obligatoriu cu chimen
varza a la cluj
spaghete bologneze ca se fac usor![]()
musaca, hmm mi-e o pofta
vinete cu maioneza
pup
hai va tzuc
silvana_salajan spune:
Io am luat branza burduf, asa ca in seara asta ori mamaliga cu branza si smantana, ori macaroane cu branza fac.Deci sa va spiu ce am patit. Vineri aveam musafiri la cina, o verisoara cu familia. Si m-am gandit sa fac pizza, si cum stiti ce harnica am fost vara asta, ketchup nu am facut deloc. Asa ca m-am du sa iau, aci la un magazin aproape. Il iau, si il duc acasa. Vin verii, ne punem sa mancam, si intre timp urla alex. Ii las in bucatarie si ma ocup de copil. Intre timp toti mananca, termin si eu de alaptat, merg imi iau o felie de pizza si vreau sa pun ketchup de ala cumparat, picant. Zice varu-meu: vezi ca e tare iute, nu stiu ce ketchup e asta. Stai calm ca doar am mai folosit nu e chiar asa iute. Pun doar o picatura. Mai avea un gust oribil! Il caut la data expirarii, era expirat din iunie!!!
Azi il duc inapoi la magazin, si le spun ca vreau unul in termen sau banii inapoi, duamnele, foarte mirate, cum e expirat? Vaaai, inseamnaca asa l-am primit
, ne cerem scuze, uite unul care nu e expirat, dar expira in 25.01.2009
Noa, il iau ce dreacu sa fac, oricum mai fac eu pizza pana in 25 si trece, da asa de chichi zic, mai uite cui s-au gasit sa il dea pe cel expirat. Si credeti ca nu stiau de el? Deci asta e. tre sa ma uit pe fiece produs cand il iau, si in magazinelke unde nu e autoservire. Eu le iau si le bag in plasa de cele mai multe ori, dar o sa imi schimb obiceiul ca vad ca e tare mare nesimtirea. Ce ma enerveaza e ca astia mancasera juma de tub de ketchup expirat!
Nu se gendisera ca e ceva in neregula cu el!
In alta ordine de idei, tre sa imi fac dosarul pt CIC. Merg azi la primarie sa vad ce acte imi tre, imi zice un tip ca nu el se ocupa si colega e intre 8 si 12, sa merg maine, dar ca s-au schimbat formularele si ca nici ei nu le au! 

Noa, oi mere maine sa vad ce si cum. Si mai e o chestie: cica tre sa ma duc si la casa de pensii dupa ceva hartii
Sper doar ca nu tre sa ma duc personal ca fac cu nervii.Noa, o inceput concertul, ma striga Alex, va
, hai ca mai vin.
mihaela_s spune:
Io va salut cu drag...si merg la ale mele...
Cami, tin pumnii sa treaca usor. Hai ca va fi bine! 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Miha cam scurt azi
Cami, tinem pumnii sa fie bine, sa scapi de belea. Cred ca e tare dureros si deranjant.
Io is in zona.
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Otilia am vazut acuma la stiri ca sunt informatii pe site-ul min.muncii cu actele necesare, poate gasesti si formularele si mergi maine si le dai peste nas celor de la primarie
. Eu asa am facut cand am renuntat la CIC ... atunci se platea 300 lei pana implinea copilul 2 ani daca renuntati inainte la CIC si trebuia facut tot asa un dosar cu o gramada de acte. Cand ajung acolo ... surpriza ... habar nu aveau de ce am nevoie
ca cica nu au mai vazut asa ceva si ca sunt prima care renunta . Eu , "inarmata" cu legea si cu dosarul le-am aratat in fata negru pe alb ce trebuie si care sunt pasii de urmat ... s*-au crucit alea cand au vazut ce bine pregatita sunt .... Asa ca Oti poate ai si tu satisfactia asta !!!
Cami, Doamne-ajuta sa se termine totul cu bine. Si mie mi-au luat un colt din unghie dar mi-au facut anestezie locala.Si de atunci nu mai am probleme. Sa ne spui ce si cum cand termini !
Bia , esti mortala
... m-am spart de ras cand ceti reteta ... bravos .... mai vrem astfel de retete ...
Giulia, le-am inebunit pe fete cu lenjeria de pat amu fa bine si vezi ce zice tipa ... sa apara si la noi cu lennjeriile ![]()
Mihaela, spor la invatat !
Olim, pentru tuse productiva ( si seaca ) merge foarte bine Robitusin junior. Pentru tuse uscata merge ambroxol picaturi roz de la glaxo ...
Va urez noapte buna !
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Adriana, am descaracat actele necesare, insa tot trebuie sa merg pe la ei ca scrie acolo: dupa caz si alte acte, asa ca s-ar putea ca astia mai ocosi sa ceara amai multe. Merciii.
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Miha cam scurt azi Io is in zona. |
Oti, ce vrei mai mult? Ca intru in detalii daca te intereseaza
Am avut curs de religie. Interesant, filozofic si de-a dreptul fascinant. Nu va ganditi la religia religie, cum o stim noi, ci la un curs care trece de la abordarea filozofica a religiei la trecerea prin toate, dar absolut toate religiile. Noa mai vreti?

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie