Care e pasajul vostru preferat din Biblie?
Raspunsuri - Pagina 2
spic de grau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Mie imi place din Cartea a doua a Imparatilor pasajul cu chelia lu' Elisei: 23. De acolo s-a suit la Betel. Si pe cand mergea pe drum, niste baietasi au iesit din cetate, si si-au batut joc de el. Ei ii ziceau: „Suie-te, plesuvule! Suie-te, plesuvule!” 24. El s-a intors sa-i priveasca, si i-a blestemat in Numele Domnului. Atunci au iesit doi ursi din padure, si au sfasiat patruzeci si doi din acesti copii. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Xeno - astea sunt pasaje pe care unii le cauta express ca sa ii faca pe unii sau pe altii sa gaseasca motive in a nu crede in Dumnezeu.
Sunt multe multe alte pasaje frumoase in Biblie care merita retinute. Nu exemple - asa cum spuneaa si Denizelul - care erau folosite ptr oamenii simpli, la care mergea frica mai degraba decat exemplele de dragoste.
Eu iti recomand sa vezi partea plina in paharului. Daca vrei sa vezi spinii si lucurile urate in viata - nu vei aduce nici un folos sufletului (sau inimii sau mintii - ia-o cum vrei tu).
Think positive!
lui David Andrei 4.5 ani si 34+
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Mie imi place din Cartea a doua a Imparatilor pasajul cu chelia lu' Elisei: 23. De acolo s-a suit la Betel. Si pe cand mergea pe drum, niste baietasi au iesit din cetate, si si-au batut joc de el. Ei ii ziceau: „Suie-te, plesuvule! Suie-te, plesuvule!” 24. El s-a intors sa-i priveasca, si i-a blestemat in Numele Domnului. Atunci au iesit doi ursi din padure, si au sfasiat patruzeci si doi din acesti copii. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
tipic pentru un ateu.
poti sa te antrenezi xeno!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
xenocid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
tipic pentru un ateu. |
Inca una care tine cu ursu' ?
denizel spune:
Sigur ca Dumnezeu trimite ursi, dizenterie si AVC-uri peste cei care au curajul sa deschida gura. Doar stau marturie multiplele apeluri nainuanuan trimise de pe telefonul tau mobil, Xeno .
gabytza25 spune:
fetelor, era vorba despre citatul preferat din Biblie, nu sa intram in polemici... e pacat ... eu asa cred... in loc sa scriem aici citatele preferate, ne-a apucat sa comentam una citatul alteia... nu-i frumos... am crezut ca acest subiect a fost inceput ca sa vedem citate noi si de ce sunt placute, nu ca sa citim discutii total deviate de la subiect... au fost scrise doar 3-4 citate, pe urma au sarit cu gura...
cum era un subiect mai devreme: si pentru Apa Sfintita ne calcam in picioare... ar trebui sa redenumim subiectul asta: si pentru Biblie ne "calcam in picioare"
lasati cearta si ganditi-va ca sunt persoane care intra aici, doar ca sa vada citate la care nu s-ar fi gandit, sau poate ca sunt persoane care nu au avut ocazia sa citeasca Biblia, si acum, prin intermediul nostru le-am putea face sa o descopere... particica cu particica.
numai bine... si "Pace voua"
StMihaela spune:
Asa e, speram sa vedem citatele voastre preferate. Eu una nu ma pot hotara la unul singur, de aceea am propus acest topic.
Ar fi frumos ca unul din moderatori sa poata scoate toate comentariile off-topic si sa le puna pe un subiext nou, de exemplu Controverse legate de Biblie"
kariguld spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui xenocid
Inca una care tine cu ursu' ? Come to The Dark Side ... we have cookies! |
gresit! am alte preferinte!
scuze autoarei topicului.
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
Violeta Nicolae spune:
Acesta este pasajul meu preferat,de aceea il am si la semnatura:
"Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul.
1Corinteni 13:4-7"
crinuta spune:
Magnificat
Mareste sufletul meu pe Domnul
si spiritul meu tresalta de bucurie
in Dumnezeu, Mantuitorul meu,
ca a privit la umilinta slujitoarei sale
si iata, de acum ma vor ferici toate neamurile.
Caci mi-a facut lucruri mari Cel Puternic
si sfant e numele lui
si mila lui, din neam in neam,
spre cei ce se tem de El.
Aratat-a puterea bratului sau,
risipit-a pe cei mandrii in cugetul inimii lor;
i-a dat jos pe cei puternici de pe tronuri
si a inaltat pe cei smeriti; pe cei flamanzi i-a umplut de bunatati
iar pe cei bogati i-a lasat cu mainile goale.
Primit-a pe Israel, slujitorul sau,
aducandu-si aminte de indurarea sa,
precum a grait catre parintii nostri,
lui Abraham si semintiei lui in veac.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009
Violeta Nicolae spune:
Psalmi 40:2 " M-a scos din groapa pieirii, din fundul mocirlei; mi-a pus picioarele pe stâncă, si mi-a întărit pasii."