Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 22
Nocom spune:
Nerantula esti bestiala!!! Chiar l-ai dat pe Gruia pe derdelus?! POzele sunt superbe!!! Se vede ca v-ati simtit bine in excursie! Bravo!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Nausica, am citit raspunsul tau legat de repartitoare, am intzeles si treaba cu unitatile. Ce nu am intzeles este cum se face ca la voi pe scara nu a venit de anul trecut nenea care citeste repartitoarele. Noi le-am pus pe 5 si a doua zi pe 6 a venit nenea la toti pe scara. Are zi pe 6 a fiecarei luni de iarna. Noi cum nu aveam repartitoare, l-a rugat sotzul meu pe administrator sa afiseze cand vine la citit sa stim si noi si a aparut prin minune un afis in lift cu intervalul orar si ziua cand vine. La voi nu au pus? Si mai important, la voi nu a venit saptamana asta? La noi nu avea ce sa citeasca ca de-abia le pusesem... Parca mi-ai zis la un moment dat ca voi va autoadministrati pe scara, poate de aia, habar n-am, dar e fff straniu daca la voi nu vine, nu mai pricep nik nik!!! |
Ba vine, cum sa nu. Ziceam ca NU S-A SPALAT de anul trecut din martie, asa ca mie nu-mi place sa-l las sa intre in casa. Deci citim noi si ii scriem pe un biletzel.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
CD27 spune:
Eu am facut dimineata o criza de nervi si m-am refugiat in sufragerie, in frig, pe canapea
iar piciul si tati au dormit in pat
Aseara l-am cantarit si am vazut ca si luna asta a luat putin 400 de grame, a luat 700 de grame in 2 luni
si m-au apucat crizele, cred ca va trebui sa il trezesc noaptea sa ii bag iar masa, nu stiu ce fac
. In curand trebuie sa merg la vaccinul de 4 luni si mi-e tare frica ca atunci chiar n-o s amai pape nimic
Laura, ma bucur ca nora e bine cu ochisorul
de Robbie cel pirpiriu
Bitza nu sunteti pirpirii, la 3 luni Robi avea 61 cm
Bine ai venit Babymom
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Nerantula spune:
Ada, saculetul este Orchestra, de la Miniblu.
Multumim, fetelor! 
Diseara mergem la Opera, abia astept, parca ultima oara cand am fost era in alta viata! (Gruia ramane cu mama)
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Nausica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Suuuperrrr, bravo voua! Ce saculet frumos are Gruia, de unde, de unde? Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Da, da. Super poze, frumos baiat. Ce scump poate sa fie! Pup si mamica frumoasa, care infrunta gerul in capul gol.
Dar acum fac si eu ca-n reclama aia cu halatul: saculetul, de unde?
LE: acum vad ca ai raspuns mai sus.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui denisa.g Eva - la fel ca tine gandesc si ma incapatanez si eu cu diversificarea la 6 luni - am lapte!!!!!. Acum sa vedem, cred ca o sa merg totusi la alt doctor. O intrebare!! Bb are pielea foarte uscata pe corp. Dr mi-a zis sa nu-i dau nimic pe corp pana la 6 luni cel putin dar totusi ma gandesc sa-i fac macar masajul cu ulei de masline extravirgin si vitamina A asa cum am auzit pe aici si am mai si citit. Cum faceti voi? Adica se fierbe uleiul in baie de apa si se adauga in el vitamina A? Daca da, cata? de Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei |
la 100gr ulei masline pui 10 ml de vit A si fierbi 30 min in bel-marin,,,eu mi-am facut solutia asta dar o folosesc rar,,cand simt pielicica o idee uscata o bag si isi revine imediat

''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Salutare! ![]() Ne-am intors si noi ieri de la munte, dar nu reusim sa ne reintram inca in ritm cu trebusoarele de rutina. A fost frumos la zapada, desi cel mai mult am vazut-o din camera, a fost extraordinar de ger, am iesit cate o ora, doua cu bebelache. Ne-am plimbat prin Moeciu, Cheile Gradistei, Bran, ieri am urcat sus, in cetatea Rasnovului cu un bebelus adormit la purtator, incercand sa nu alunecam claie peste gramada, el nu avea nici o treaba! Iata cateva marturii ale aventurilor: www.flickr.com/photos/30462666@N03/3182258504/in/set-72157611264244741/" target="_blank">Ce de zapada! www.flickr.com/photos/30462666@N03/3182265210/in/set-72157611264244741/" target="_blank">Imi iau avant ... www.flickr.com/photos/30462666@N03/3182265140/in/set-72157611264244741/" target="_blank">Pe derdeluuuuuuus! www.flickr.com/photos/30462666@N03/3182265558/in/set-72157611264244741/" target="_blank">Sus, in cetate www.flickr.com/photos/30462666@N03/3182259276/in/set-72157611264244741/" target="_blank">Prin targul Branului www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
foarte frumosi sunteti,,,
cum s-a inteles gruia cu aerul de munte?ca vrem sa plecam si noi cateva zile si am emotii

''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
bitza2008 spune:
Nerantula aratati super! Tati n-a vrut sa mergem la munte, a zis ca e prea frig...of, of!
CD dar la 4 luni cati cm are??Sa-mi spui cand veniti de la ctrl.In greutate Lucas ia f bine.. 180 intr-o sapt!! Cresc ei, no worry!
Eva
mandrete de baiat. Dr mea e mai tare...mi-a zis sa-i dau suc de portocale cu zahar![]()
Am admirat si frumusete de Carla si mama schioare!
Sunt invidioasa ca noi nu pupam iarna asta munte!Macar am avut aici multa zapada!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

de
Edwin