Dubii in privinta paternitatii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_2009

Raspuns pt. spic de grau: din cate am inteles de la ea avea un ciclu de 27 - 28 de zile "batut in cuie" si calculand dupa acest aspect cam stii cand a fost ovulatia, nu? Ideea e ca pana sa afle de sarcina nu stia exact cum se socoteste perioada si cand ovula ci a aflat ulterior...poate un pic prea tarziu as spune eu....sunt convinsa ca daca ar fi stiut ca e perioada "calda" ar fi avut mai multa grija (cel putin cu celalalt)....
Apropo, voi aveti incredere in protectia cu ovul spermicid sau ejaculare in afara?

Ia uite aici:

L'ovulation détermine la période la plus favorable pour concevoir un enfant. En effet, une femme n'est fécondable que lorsque l'ovule descend dans une trompe, c'est à dire durant 2 à 3 jours par mois.

Cependant, il arrive que certains cycles ne donnent pas lieu à une ovulation : c'est parfois le cas pour les cycles longs et/ou irréguliers.

Comment déterminer la date d'ovulation ?

Pour un cycle régulier
En théorie, un simple calcul suffit : durée du cycle - 14 jours = jour de l'ovulation

Par exemple :
cycle de 28 jours : l'ovulation survient au 14ème jour du cycle (28-14)
cycle court de 21 jours : l'ovulation a lieu au 7ème jour (21-14)
cycle long de 35 jours : le 21ème jour (35-14)

Toutefois, il arrive fréquemment que la date de l'ovulation change, sans que l'on ne sache vraiment pourquoi... (deci data ovulatie poate sa se schimbe chiar daca ciclul e regulat)

http://grossesse.infobebes.com/desir-d-enfant/la-conception/rappel-physiologique/cycle-et-ovulation

lui David Andrei 4.5 ani si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_2009 spune:

aha..... spic de grau, eu nu te contrazic....zic si eu ce stim si eu si prietena mea din punct de vedere teoretic....acum.....ovulatia isi poate schimba data 2-3 zile, nu?....oare se poate sa se intample si pe perioade mai mari (gen o saptamana sau mai mult)?

Mergi la inceput

Pt silvy24:
prietena ta care spui ca a fost intr-o situatie asemenatoare ce a facut pana la urma? A pastrat copilul? A aflat cine este tatal biologic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

auzi, dulcetica, daca e brunet si cu ochii verzi, da-l si la mine o tura! Dar sper sa fie vanjos, ca tot in perioada 10-16 e de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

impatience te rog sa stai la coada ca al meu e luna asta!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

pai eu pun tricou ud in caz de fight! auzi, dar nu ne da o poza? ca daca-i blond sare din schema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Poate face gemeni, cate unul de fiecare, a fost un caz cu 2 gemeni de culori diferite, ambii parinti oficiali fiind albi.

Numai Dumnezeu stie al cui e. Teste se fac la IML(ca probe la proces de obicei) din cate stiu, 3-4000RON daca nu s-o fi actualizat.

Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

ce rele suntem..........cand te gandesti cat sufera fata asta......a cui e oare?al lui ,al amantului,al lui,si tot asa!!!!!!!!!
da totusi daca e brunet ma bag si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

mai fetelor...cat e gluma cat e panarama...dar fata are o dilema serioasa...
eu ma bagai in seama ptr ca si una dintre prietenele mele a patit-o. Asa ca draga Marina, patania prietenei nu e deloc singulara.
Prietena asta a mea avea 37 de ani si intrase in criza ca nu poate face copii. A facut analize peste analize...si in tara si in strainatate...si ea si sotul...a recurs la FIV...si nu s-a prins nimic. Ca in multe cazuri relatia dintre ea si sotul ei a ajuns tensionata...chiar in pragul divortului. El o acuza ca a fost egoista si a asteptat prea mult ca sa aiba un copil...iar ea arunca in el cu acuze ca e prea batran, desi spermograma lui era buna.

In fine..era de nerecunoscut...si a plecat cu mama ei intr-o vacanta la Baile Felix. Acolo a cunoscut un barbat...mai tanar ca ea...si in ultimele zile de sejur s-a intamplat inevitabilul. Ea spune ca au folosit de fiecare data prezervativul...numai ca la o luna de la "fapte" a aparut si "rezultatul".

Finalul...sunt in continuare casatoriti si au un baietel tare frumusel..ea stie ca nu e al sotului...el nu...se gandeste ca in luna aia ea tot cu FIV.

eh..totul raul spre bine.

Ce e de retinut din povestioara de mai sus e ca prietena mea nu a conceput nici macar o clipa sa scape de copil desi stia sigur ca nu e al sotului. A spus o chestie trasnet: Barbati gasesti la tot pasul, copii nu!

Sper sa o indrume Dumnezeu sa ia decizia buna...

si..sa fiu si eu in aceeasi nota cu fetele...daca "cocosul" e atat de bun..ma refer la amant...sa intre pe DC ca doritoare sunt. Poate face si el un amar de bine la atatea "aspirante".

Alinutza 9+

Mergi la inceput

Fetelor, din cate stiu eu e brunet dar nu cu mine trebuie sa tratati
Si totusi, revenind la subiect, ea chiar sufera mult si regreta enorm totul.....nu stiu daca chiar e de luat la misto, pe bune.... oricareia dintre noi i se poate intampla!

Mergi la inceput