Ne calcam in picioare si pentru apa sfintita
Se pare ca nu conteaza ocazia prilejului, credinciosii nostri nu iarta nici-o ocazie sa-si arate felul; n-avem moaste in program, ne putem blestema unul pe altul, in timp ce ne calcam in picioare si de Boboteaza, la apa sfintita:
http://www.libertatea.ro/stire/de-boboteaza-s-au-calcat-in-picioare-225853.html
Raspunsuri
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ham Se pare ca nu conteaza ocazia prilejului, credinciosii nostri nu iarta nici-o ocazie sa-si arate felul; n-avem moaste in program, ne putem blestema unul pe altul, in timp ce ne calcam in picioare si de Boboteaza, la apa sfintita: http://www.libertatea.ro/stire/de-boboteaza-s-au-calcat-in-picioare-225853.html "Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..." |
pe mine nu ma mai mira aceasta "atitudine". cred ca-i adanc inradacinata in cei care o practica.
adevarata credinta, esenta sarbatorii, s-a pierdut undeva.....
de toata jalea.....
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
onitza spune:
JOs palaria pentru Biserica Sf. Antonie cel Mare de pe Jean Steriadi, bisericuta din lemn, am fost ieri dimineata cu gandul ca gasesc acolo lume ce se calca in picioare, de unde????? Erau pregatite 3-4 butoaie cu cate 2 oameni la fiecare butoi si ei iti luau sticla si puneau apa, ti-o dadeau, apoi plecai linistit. NU a fost coada, nu inghesuiala, am ajuns am luat aghiazma, am plecat la sv iar.....am fost acolo in jur de ora 10....super!!!!! Bravo lor pt organizare!!!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
BeLucci spune:
Eu nu inteleg faza cu saritul in apa aia foarte rece sa prinda crucea...
N-am inteles mesajul....
Ce inseamna? Si de ce?
Isus nu a pus pe nimeni sa faca asa ceva...
De fapt nu a pus pe nimeni si nici nu va pune vreodata sa faca asemenea lucruri(sarit in apa rece, tarat pe coate in jurul bisericii, urcat sute de trepte in genunchi...). Daca ne simtitm pacatosi, trebuie doar sa mergem inaintea Lui si sa ne cerem iertare sinceri. Atat.
Chestiile astea doar indeparteaza oamenii(o parte!) de la adevarata credinta.
Oricum mi sa parut "amuzanta" batranica ce si-a uitat sticla...(am vazut la tv la stiri)....
irina.c. spune:
citat din mesajul lui ham Se pare ca nu conteaza ocazia prilejului, credinciosii nostri nu iarta nici-o ocazie sa-si arate felul; n-avem moaste in program, ne putem blestema unul pe altul, in timp ce ne calcam in picioare si de Boboteaza, la apa sfintita:http://www.libertatea.ro/stire/de-boboteaza-s-au-calcat-in-picioare-225853.html "Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..." |
P&ANA spune:
citat din mesajul lui ham Se pare ca nu conteaza ocazia prilejului, credinciosii nostri nu iarta nici-o ocazie sa-si arate felul; n-avem moaste in program, ne putem blestema unul pe altul, in timp ce ne calcam in picioare si de Boboteaza, la apa sfintita: http://www.libertatea.ro/stire/de-boboteaza-s-au-calcat-in-picioare-225853.html "Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..." |
Eu am alta curiozitate ; la ce foloseste apa sfintita ?
StMihaela spune:
Nu numai la apa sfintita se calca crestinii nostrii in picioare.
Am vazut cu tristete cum la toate sarbatorile si evenimentele religioase importante oamenii, in loc sa-si arate bunatatea si evlavia, aratau ca o haita care se lupta.
Trist - foarte trist.
StMihaela spune:
Acest subiect incalca regulamentul forumului- punctele 07, 17 si 24. Solicit moderatorilor inchiderea lui. |
Nu vad cu ce a incalcat regulamentul:
07. Nu deviati de la subiectul discutiei
17. Politica, religie, barfa mondena
24. Discutiile contradictorii
Stanescu spune:
Io astept sa apara comertul cu apa de asta. Pariu ca in curand o sa vedem persoane postate la usa bisericii "ieftin, doamna, si nu mai stati la coada" Mai ca m-as baga si io sa vand vreo 2-3 sticle
szivarvany spune:
Eu nu inteleg cu ce apa asta e MAI sfintita decat alte ape in/din biserici ?! Adica decat sa te omori pt o canistra de apa sfintita, nu mai bine mergi in alta zi (btw, ce se face cu apa sfintita) ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
sorana spune:
Stanescu cica Madonna (sau Esther mai nou) da 10000 lire steriline pe o piscina cu apa sfintita.
Asa ca ideea ta de afaceri are viitor. Ma iei asociat?
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein