pot face un test de sarcina ?
Buna tuturor ,
Eu sunt mai noua pe forum dar citesc de mult mesajele voastre
Sunt casatorita , am o fetita de 6 ani si jumatate si vreau sa mai fac un bebe.
Luna trecuta a fost prima luna in care m-am hotarat si am trecut la treaba.Luna aceasta mi-a venit CM dar foarte ciudat...
Ma intreb daca este CM peste sarcina , pot depista acest lucru printr-un test de sarcina ? si ... cand ?
Multumesc
Raspunsuri
Marina_2009 spune:
Buna!
Eu as ti-as recomanda sa iti faci si un test de sarcina sa vezi ce-ti iese dar sa consulti si un medic.....nu ai de pierdut decat putin timp....din ce am mai auzit eu, atunci cand e vorba de o sarcina extrauterina pot exista anumite scurgeri...
Succes!
mara80 spune:
poti sa faci un test de sarcina dupa ce se termina cm-ul si daca iese pozitiv,mergi fuguta la medic!
mult succes!
pietricel spune:
ei...am facut si testul si spre dezamagirea mea nu a fost bebe .
Oricum ...poate luna viitoare !
nanei spune:
asa am patit si eu luna trecuta .am sperat ca sunt graviduta si nimic.dezamagirea a fost mare iar pana sa imi vina am facut cred ca vreo 5 teste.asa eram de nerabdatoare.dar acum as avea motive sa sper dar astept sa vad ce se intampla.Am avut UM pe 17.12.2008.acum nu stiu cand ar trebui sa fac un test asta in cazul in care nu imi vine pe 12.01.2009 asa cum ar trebui.Bafta multa la toata lumea.
pietricel spune:
Nanei , e 12.01.2009 !!!
Astept sa-mi spui rezultatul testului ...eu sunt doar in perioada fertila .
Sper sa fie cu doua liniute !!!
nanei spune:
da fetelor am 2 liniute si ieri nu mi-a venit.deja mi-am facut programare la doctor .bafta la toata lumea si Maicuta Domnului sa va aiba in paza si sa auzim de cat mai multe burtici.va pup dulce pe toate
pietricel spune:
Felicitari !!! Chiar ma bucur pentru tine ! Esti fericita !Sa fie intr-un ceas bun.!
Hai ajuta-ma si pe mine . Dupa calculul perioadei fertile pe anumite site-uri max era 12.01 dupa altele max.11.01.. Nu pot calcula foarte exact pentru ca in ultimele luni CM A VENIT in ordine la 25 zile ,la 22 zile , 24 zile (ultimul l-am avut pe 03.01.) .
In teorie simptomele cele mai clare cu dureri abdominale , secretie si sani mariti si durerosi le-am avut in 12.01 si culmea sanii ma dor si azi 13.01. Deci care sunt simptomele de dupa ovulatie ?
Incerci de mult sa faci bebe ?
nanei spune:
pietricel imi cer scuze ca la ora asta am vazut mesajul .acum am intrat.in primul rand:eu mai am un baietel de 5 ani,iti spun asta ca sa vezi ca situatiile se aseamana.eu totdeauna m-am orientat dupa acea scurgere pe chilot care imi arata ziua de ovulatie.eu am o scurgere asa ca si cum ar fi gelatina.atunci stiu sigur ca e zi de ovulatie.eu vad ca de ramas raman ff repede.acum o luna m-am hotarat dar nu stiu ce s-a intamplat atunci ca eram sigura 100% si nu a fost nimic.Asa ca am avut nadejdea in Maicuta Domnului si am plans cat s-a putut de mult.Si uite ca nici nu mi-a venit sa cred ca am ramas .eu zic ca daca ti-a venit pe 3.01 ziua de ovulatie va fi pe 17.01.vezi daca am drepatae .poti sa exersezi pe 17 si apoi mai vb.vezi ca eu sunt tare buan la buna .asa ca spersa am toata dreptatea din lume.