A-ti invatat sa skiati cu monitor?

A-ti invatat sa skiati cu monitor? | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Ma chinui de citeva ierni cu skiatul si tot nu reusesc sa imi inving frica, nu fac in rest nici un fel de sport si nu am conditie fizica...banuiesc ca si asta ar fi o cauza pt care ma dor rau picioarele....ma gindesc sa iau ore cu un monitor de ski si daca nici asa nu ma invat mai bine ma las de sportul asta...caci restul din gasca deja merg pe orice pirtii si eu nu pot tine pasul cu ei.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu am invatat cu monitor. Merita, inveti sa schiezi corect. Unii invata mai repede, altii mai incet - depinde de fiecare. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fiul meu a invatat si inca mai invata, are aproape 8 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Pe vremea cand eram eu mica nu exista monitor, asa ca am invatat "furand" meseria insa pe fii-mea o invata un monitor, eu nu stiu sa-i explic metodic.

Merita sa iei un monitor, e alta treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Exact cum spune si april, trebuie sa sti sa explici, adica trebuie sa cunosti putina metodica sa inveti pe cineva. Din pacate sunt multi asa zisi intructori de schi care nu au habar de o metodologie de invatare a schiului.
Noi avem scoala de schi si iti pot spune ca doar anul acesta au venit fosti elevi foarte multumiti, care au invata schiul cu instructori profesionisti iernile trecute, iar acum coboara fara probleme aproape orice partie din Austria.
Important sa ai tu abilitati si sa inveti si sa aluneci pe schiuri cat mai mult posibil.
Succes!!!

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lu_mi spune:

Si noi suntem incepatori in ale schiatului (eu si baiatul meu) si cautam un instructor bun in speranta de a progresa mai repede.
Codruta, poti sa ne dai niste informatii despre scoala de schi, eventual pe PM?
Multumesc.

Lumi si www.flickr.com/photos/mihai2003/sets/" target="_blank">Mihai (21.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu ! dar am invatat, nu a-m invatat de la 5 ani cred... si am mers destul de mult cu monitor, dar doar pt ca ii era frica tatalui meu sa ma lase singura pe partie, eram destul de mica la 7-8 ani sa merg singura... oricum, se invata usor. nu mi se pare atat de greu. de ex frati-miu a invatat in ... 2 zile? de la mine. asa ca spor !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Inseamna ca eu sunt antitalent...iarna trecuta am ajuns cumva sa cobor pirtii rosii, asa ca ma opream ff des caci ma dureau rau picoarele si mergeam ff incet de frica inaltimii...acuma nu stiu ce s-a intimplat caci nici pe pirtii albastre nu am mai reusit sa ma mai dau.... cred ca m-a apucat iar o spaima ca si in primul an cind m-am pus pe skiuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Codruta, ai putea te rog sa ne dai aici mai multe detalii? Fiul meu invata cu un monitor la Arieseni, dar as vrea sa am mai multe posibilitati.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Angelinne,

Tu trebuie sa invingi mai intai frica si pe urma partia rosie.
Din ce spui tu se pare ca iti este frica sa schiezi dar iti impui sa o faci fiindca asa face toti ceilalti din gasca.
Din nefericire,se pare ca nu ai conditie fizica iar la sky se cere din plin fiindca pui in functiune toti muschii corpului inclusiv cei ai fetei si gatului.
Te mai dor picioarele si pentru faptul ca nu ai o tehnica buna de slalom sau de oprire,probabil te dor tibiile sau fluerul piciorului.

Gaseste un monitor bun in care sa ai incredere ,este primordial increderea,fiindca este vorba de un sport destul de periculos daca nu stii sa-l practici corect si in consecinta ,poti pune in pericol viata celorlalti prticipanti la acest sport.

Eu iti urez succes si sunt convinsa ca daca vrei poti,daca nu , te poti da si cu sania cat timp gasca este pe skiuri.

Citat:
citat din mesajul lui Angelinne

Ma chinui de citeva ierni cu skiatul si tot nu reusesc sa imi inving frica, nu fac in rest nici un fel de sport si nu am conditie fizica...banuiesc ca si asta ar fi o cauza pt care ma dor rau picioarele....ma gindesc sa iau ore cu un monitor de ski si daca nici asa nu ma invat mai bine ma las de sportul asta...caci restul din gasca deja merg pe orice pirtii si eu nu pot tine pasul cu ei.

Angelinne

Sophia 2ani
+26
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu pot face reclama, dar puteti da cautare pe google la scoala de schi Vatra Dornei si se deschide linkul. Noi pe Vatra Dornei lucram mai mult.
pup

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput