A-ti invatat sa skiati cu monitor?
Raspunsuri - Pagina 2
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui codruta_grg Nu pot face reclama, dar puteti da cautare pe google la scoala de schi Vatra Dornei si se deschide linkul. Noi pe Vatra Dornei lucram mai mult. pup Codruta & Petra Alexandra asa crestem noi |
Veniti si voi mai aproape (noi locuim la 50 km de Arieseni)
Angelinne spune:
Da mie imi este f frica si de viteza si de inaltime sunt fricoasa de felul meu si colac peste pupaza nu am facu in viata mea nici un fel de sport si clar ca ma simt ca batuta dupa o zi de ski, febra musculara si dureri de muschi, articulatii si tendoane la genunchi. La gamba nu ma doare niciodata nimic...deci numai partea de sus a picioarelor cum stau prea incordata si rigida. E cumplit pt mine, nu stiu de ce tot trag atita de mine caci de fapt nu ma atrage deloc skiatul...doar asa imi spun mie ca stau la aer curat, ma mai misc putin ,peisajele sunt superbe...insa e imi e mereu frig ca sunt rea de frig, mi-e frica si cu telecabina... ce sa mai vb cind sunt pe pirtie....
april spune:
Angelinne, ia ore cu un monitor sa te invete cristianele. E cel mai important sa stii sa franezi si asa iti poti controla viteza. Slalomul il faci dintr-o succesiune de cristiane, cat de dese asta tu hotarasti in functie de ce viteza poti stapani cu picioarele. Totul e sa stapanesti cristianele si asa poti cobori orice panta. Nu te descuraja, nimeni nu invata intr-un an, doi. E nevoie de rabdare, perseverenta si vointa. Succes. E un sport minuntat. Iti da senzatia ca zbori, e libertate in stare pura. curaj
oanamada spune:
Sa ma vezi pe mine ce bazaiam, ditamai femeia, in varful partiei Sorica din Azuga...ca eu nu pot sa cobor de acolo si urlam la sotul meu ca e tampit ca m-a pus sa urc acolo....mi-e frica de mor de inaltime...asta se intampla acum 4 ani. Am luat lectii cu monitor si sa stii ca mi-a prins bine...pentru ca este important sa te invete cineva sa stai corect in clapari si pe schiuri... serios!Acum, mor de ciuda ca nu pot sa merg la schi, am o criza de spondiloza cervicala si mi-e frica sa nu intepenesc de tot....dar tare m-as duce. Odata ce-ti invingi frica (dar asta este o chestie pe care numai tu o poti controla si nimeni altcineva) schiul devine cel mai misto sport din lume...prima data cand cobori cursiv, dupa ce ti-ai invins frica...senzatia este super tare...te simti viteaz, eliberat, smecher...ce mai adrenalina pura! Curaj!
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
Angelinne spune:
Asa urlam si eu la cei care incercau sa imi dea lectii si plingeam de frica.....cind ma vedeam acolo sus ma apuca o panica si imi tremurau picioarele.... clar mai intai trebuie sa imi lucrez psihicul...si sigur o sa iau lectii cu monitor caci totusi nu as vrea sa renunt...am incercat 3 ani asta ar fi a 4 iarna , mi-ar parea rau,,,,
dulcetica spune:
La Vatra Dornei pirtia de la telescaun ce grad de complexitate are?Dar cea de la teleschiul din stinga din spatele hotelului Bradul?
Ma gindeam eu ca-s catalogate cumva.Nu mai schiasem de 10 ani.Cea de la telescaun nu-mi ridica probleme ,insa e o portiune care m-a pus in dificultate pe pirtia din spatele hotelului bradul.Mi s-a parut f abrupta si-mi era frica sa cobor,desi schiez de 20 si ceva de ani,cu pauzele mentionate anterior.Mi se pare ca mersul pe bicicleta,nu uiti ceea ce stii deja,insa mi se par oasele cam intepenite si isi spune cuvintul viata sedentara.
Am mers la schi special pt Rares care are 4 ani si 10 luni,i-am luat lectii de schi,insa nu a vrut.Plingea sa-i scot "sandalele" alea din picioare.Nu e o fire prea sportiva,asa ca ma vad nevoita sa-l fac intelectual.
lavi02 spune:
aoleu ce ma mai recunosc si eu...
codruta_grg spune:
citat din mesajul lui dulcetica La Vatra Dornei pirtia de la telescaun ce grad de complexitate are?Dar cea de la teleschiul din stinga din spatele hotelului Bradul? Ma gindeam eu ca-s catalogate cumva.Nu mai schiasem de 10 ani.Cea de la telescaun nu-mi ridica probleme ,insa e o portiune care m-a pus in dificultate pe pirtia din spatele hotelului bradul.Mi s-a parut f abrupta si-mi era frica sa cobor,desi schiez de 20 si ceva de ani,cu pauzele mentionate anterior.Mi se pare ca mersul pe bicicleta,nu uiti ceea ce stii deja,insa mi se par oasele cam intepenite si isi spune cuvintul viata sedentara. Am mers la schi special pt Rares care are 4 ani si 10 luni,i-am luat lectii de schi,insa nu a vrut.Plingea sa-i scot "sandalele" alea din picioare.Nu e o fire prea sportiva,asa ca ma vad nevoita sa-l fac intelectual. dulcetica |
Partia de langa Bradul e pentru incepatori in partea de jos, dar exsita intradevar portiunea mai abrupta, pe care poti sa o cobori schiind dintr-o parte in alta, eventual in plug. Nu e asa lunga portiunea abrupta si daca sti cat de cat schia o poti cobori cu usurinta. Ai fost la scoala de schi din Vatra Dornei cu Rares?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
dulcetica spune:
citat din mesajul lui codruta_grg Ai fost la scoala de schi din Vatra Dornei cu Rares? Codruta & Petra Alexandra asa crestem noi |
Nu stiu de unde erau monitorii.Era o fata si un barbat.Sotul meu a tratat cu ei...presupun ca au fost recomandati de la centrul de unde a luat schiuri pt Rares,ca noi avem.