Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (253)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Noi am fost pe afara astazi in doua repize, spre pranz, cand am dat o fuga pana la doctor sa iau un aviz pentru gradinita Alexandrei. Cu ocazia asta am rugat-o pe pediatra sa se uite si la fata ca ieri educatoarea mi-a spus ca Alexandra s-a plans de dureri in gat, pentru care i-a dat asistenta Nurofen, desi ea acasa a fost ok. Aveam eu o banuiala care mi-a fost confirmata. Alex nu are nimic. La gradinita vede alti copii care sunt topiti dupa siropuri gen Panadol, Nurofen etc si inventeaza tot felul de dureri pentru a face rost macar de un 1 ml. Alex a mea nu face exceptie.
Apoi am mai iesit pe seara in jur de ora 18 cand am vazut cum ninge pe afara. Alexandra se facea ca dorme dar cand am intrebat-o daca vrea sa mearga la zapada nu a fost nevoie sa-i spun de doua ori.Am zis sa nu ratam momentul. Nu va mai spun cum au reactionat copii... Chiar ma bucur ca au vazut si ei zapada pe anul asta. Alexandra s-a tavalit in zapada , mi-a facut cu dedicatie doi ingerasi, iar Andrei 2 ore cat am stat noi afara nu s-a oprit din ras. Scotea limba afara si incerca sa prinda fulgii de zapada. Am obosit cat m-am tinut dupa el. Era in stare daca il lasam sa curete de zapada toate masinile parcate in zona pe o raza de 500 m. Abia i-am putut baga in casa. Au adormit cat ai zice peste. Am profitat de moment ca sa prestez niste clatite.
Vreau sa savurez si eu vreo doua si apoi ma bag in pat sa-mi astept sotul de pe la munci. Va si noapte buna, nu cred ca mai intru in seara asta.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Ceciliaaaaa, ce scump ii. L-am vazut . Gata pe tine te cred, dar numai pe tine, pe celelalte nu le cred. Dovada (Batista, unde-i batista? )

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Valentina foarte frumos povestesti tu cum s-au distrat puiutii tai. Cred ca au fost foarte draguti, mai ales Andrei cu limbuta pe afara si dornic sa curete zapada de pe masini (sper ca nu tot cu limba ) Ma bucur ca i-a placut juniorului. Sa-ti fie de bine clatitele Ce pofta mi-ai facut.

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am intrat doar sa urez cu intarziere LA MULTI ANI, mamicilor, piticilor, taticilor si tuturor cunoscutilor care poarta numele sf. Ioan.

Va pup si fug la somn

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Betty ce rapida ai fost. Nu ne-ai spus cum a decurs la gradi, cum te-ai obisnuit tu.

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Rox,Luy,Gabriela multumim

Luy eu nu-s obisnuita cu programul asta,sper sa ma trezesc inaintea ei si sa nu mai doarma nici ea asa de mult dimineata..acum seara,a adormit dupa 11 si a tras si un bocet,de alintata ce e...Vad ca Maria doarme putin ziua,dar totusi adoarme tarziu si ea...
Apropo de criza,m-apuca groaza cand ma gandesc la servici si ca trebuie sa-mi caut din timp ceva pt ca nu vreau sa ma intorc unde am lucrat..

La noi e tot ger,dar nu a nins si n-am mai iesit cu Miru de vreo doua zile...

Noapte buna!

Mergi la inceput

Dana, noapte buna. Am vazut pozele cu Miruna. Are o fatzuca asa de poznasa Tare dulce. Te inteleg cu serviciul, eu insa nu ma gandesc deocamdata la asta, tocmai ca sa nu ma deprim. Nici nu stiu cum o sa fie cand va trebui sa-mi caut de lucru, mi-e asa de groaza . Eu as putea sa ma intorc fara probleme unde am lucrat, dar banii erau cam putini. Brrr, gata nu ma mai gandesc. Pupici.

filmulete Rares

Mergi la inceput

Va pun niste poze de azi

Va doresc noapte buna!

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

alinush sunt sigura ca totul o sa fie bine.

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

avem Capitol nou

Mergi la inceput