Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (253)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

bebeka, imi pare rau pt problemele cu caldura Am vazut si la stiri ca au fost nu stiu ce avarii si s-a oprit cadura . Pe frigul asta Sper sa se rezolve cat mai repede si sa nu mai suferiti de frig

carpatina, multumesc de urare . Am dat si eu de baut, nu voiam sa zica lumea ca ma ascund. Al doilea prenume este Ioana, insa nu-l folosesc decat cand e ziua mea

Rox, spor la shopping de relaxare ! Sunt convinsa ca-l meriti !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cine poate sa-mi spuna si mie exact adresa Directiei din str. Hambarului unde trebuie sa depunem cererea pt recalcularea indemnizatiei ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!
Am iesit si noi afara!!! Cris a fost f impresionat de zapada. I-am dat si un bulgare in fata, mama nebuna, ce sunt!!!!
Apropo, cu ce ii dati pe fata pe micuti pe vreme rea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Cu Mustela Cold Cream.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Noi am fost azi in 2 reprize afara, prima data de la 12la 13 apoi o ora de somn si apoi am iesit cand ningea de la 3.30-4.30>
Cristi nu a fost incantat de fulgi in prima faza, dar dupa 5-10 min se juca si se arunca pe jos cu vecinele lui, ce faceau ele, hop si el, a intrat in casa cu tipete, de ne-au stiut toti vecinii ca am fost la zapada.
Acum e super marait, cred ca oboseala isi spune cuvantul.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si eu care credeam ca va gasesc la capitol nou...

Slab rau shoppingul asta, adica nimic pentru mine. Reduceri sunt, prin vitrine se creeaza senzatia ca faci afacerea secolului. Cam asa si la raft unde preturile incep "de la" si de fapt e cel mult un articol la pretul respectiv. In plus nu am gustat genul de reduceri de la 6 milioane la 2 milioane pentru produse pe care nici cele 2 milioane nu as fi dat. Cred ca nu am avut dispozitia necesara.

Oricum am luat cate ceva maruntisuri pentru copii. Reducerile de 50% la Miniblu chiar erau ok. La fel la Prenatal mai erau niste reduceri cu 50%. Le-am chestii de corp, gen body, maiou, tricou si sosete, dar putine.

A fost cam greu cu drumul, pe la Piata Presei ningea asa rau si mi-au patinat rotile, cu tot cu cauciucurile mele de iarna. Se mergea incet si am fost cam stresata. Dar am ajuns cu bine. Sa vedem maine ce va fi, mai ales daca ingheata la noapte.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Luy habar n-am ce nr are hambaru

Si noi am ioesit pe la 5 la zapada.Initial a cam plans pt ca nu-i placea chestia aia alba de pe cizme si manusi.I-am aratat ca se scutura si apoi a fost ok.se mai apleca din cand in cand sa-si curete cizmele...

La noi e frig in casa ,eu sunt o friguroasa si 24-25 grade in casa sunt super pt mine.Acum sunt 20 si mi se pare frig rau.caloriferele sunt calde la maxim.

Parca vad ca la vara cand vor fi 35 de grade in casa o sa regret amarnic frigul asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Diwana, am pus pe mailul comun dovada cu pupaciosul meu, cam slaba calitatea, ne-am filmat singuri, dar ce tb se intelege.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Diwana, ce freza faina ai! Si pe mine ma tenteaza, dar parka nu am avut curaj! Dar tu esti frumusica foc. M-ati distrat cu hinta-palinta..Si ce dulce e Rares pupaciosul!

Danuta, ce dulce e Miru, chiar mi-era dor sa o vad!

Roxana, daca al tau e moale, al meu e tare si neascultator. Parul, adica!!!! NU sta nicicum. Sunt cosmarul coafezelor, ca e si foarte mult!Dar si eu planuiesc o tunsoare!

Eu am dat iama la cicolata….nu ma mai pot opri…Oare ce naiba am???Azi am depus dosarul pt indemnizatie, am stat la o coada imensa, noroc ca m-am distrat cu 3 mamici.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Mai eram sigura cand am vazut ca sunt 20 de pagini ca s-a incheiat capitolul asta dar vaz ca nu.

Luy, pupici si urari de bine de la Ioana la Ioana Si de la Rares pupici fara numar, fara numar, fara numar pt. ochioasa cea frumoasa.

Gabriela, multumim de compliment . Eu zic ca sigur gasesti tu o freza care sa-ti placa. Mai bine par mult si tepos decat putin si moale, crede-ma. Pana mi-a venit mintea la cap am suferit mult pe tema asta Voi ati dat peste ceva zapada, ca le tot aud pe fetele astea cu zapada lor si mor de invidie.

Roxana, sa poarte sanatosi noile achizitii. Trebuie sa-ti cumperi si tu ceva, du-te in alta zi cand ai o dispozitie mai buna.

V-as arata si voua albumul de la Carrefour dar fara programul lor nu-l puteti vedea.

Cecilia inca n-am intrat pe mailul comun sa-ti vad pupaciosul, am incercat pe linkul ce l-ai dat dar nu merge. Ce trebuie sa-i fac?

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput