ZIlele de sarbatoare si gospodaria, andrelele, etc
Azi e zi de sarbatoare si pentru ca am ceva timp liber as fi vrut sa tricotez ceva. Na beleaua, ca imi dau seama ca taman in zile de sarbatoare nu am voie. Confrom dogmei era sa zic da nu sint sigura ce dogma interzice toate astea,
Desi inca sint in fata computerului, si nu cu andreaua in mina, eu ma gindesc asa: toate regulile astea erau valabile pe vremea cind tricotatul era mai mult o treaba si nu un hoppy cum e in ziua de azi. Deci, dupa mintea mea, mai degraba ar trebui sa las aspiratorul si matura din mina in zile de sarbatoare, decit andrelele. Ca oricum, curatul nu-mi face nici o placere, pe cind la tricotat imi zboara miinile.
Voi ce ziceti?
P.S. Pe aceeasi nota, tin sa marturisesc sa foarte rar pun rufe la spalat duminica.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
Raspunsuri
Bic spune:
Hia mai fetelor, chiar asa, nici un gind? M-ati lasta astea 2 zile de sarbatoare sa cogitez de una singura?
Daca vreti sa stiti, am stat 2 zile cu andrelele pe masa si m-am uitat la ele si mi-am dat seama ca NU pot sa tricotez in zi de sarbatoare asa ca ma reapuc in forta de azi. :-)
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
irina.c. spune:
daca e sarbatoare mergi intai la biserica, stai la toata slujba, si dupa aia ai voie sa tricotezi,altfel nu :)am blog
AnnaBaby spune:
Cam tarziu iti raspund, dar abia acum am vazut subiectul. Eu sincera sa fiu nu am inteles niciodata chestia asta cu treaba in zile de sarbatoare. pai atunci nici la serviciu nu ar trebui sa mergem nu, ca doar acolo muncim, nu stam degeaba. Sincera sa fiu mi se pare o exagerare, la fel ca chestia cu apa sfintita cu care nu trebuie sa spalam sau sa ne spalam nu stiu cat timp. Pai stam nespalati? Cum vine asta? Si pt rufe treaba o face masina de spalat, nu?In fine, eu asa vad lucrurile. Adica sunt altele mult mai importante de respectat, sa fim buni, sa fim iubitori, intelegatori, prietenosi, sa ajutam oamenii, sa facem numai bine, etc Sa traim cu curatenie in suflet din punctul asta de vedere, ca treaba putem face, la urma urmei daca eu am timp duminica sa spal, asta este, daca muncesc de dimineata pana seara in toate celelalte zile ale saptamanii, nu e vina mea.
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
SabrinaLia spune:
Da ,nici eu nu intleg chestile astea.Scrie undeva ca nu ai voie sa tricotezi ,speli ,gatesti etc?
pisimuky spune:
Mey, mey si uite asa am ramas inca o data nelamurita cu privire la acest subiect.....Eram chiar interesata...
TweetyGeo spune:
Eu stiu de la mama ca n-am voie sa spal rufe si sa cos. Fetele de la servici spun ca n-am voie nici sa calc, dar daca bag rufe la masina inseamna ca spala masina, nu eu. Nici eu nu stiu ce sa mai cred. Dar daca am ceva urgent de spalat, cusut, calcat nu mai astept si spal, cos, calc. Restul incerc sa le fac cand nu e sarbatoare.
szivarvany spune:
Eu nu ma pot tine sa nu fac nimic in zilele de sarbatoare. NU am cand naiba sa le fac in rest, iar daca "munca" inseamna sa tricotez sau sa crosetez, ei bine, pe astea le fac de relax, asa ca nu se pun !
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)