Puiuti de Randunici 2008!! (183)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Aici gasiti o reteta de paine fara sa fie nevoie de masina de copt paine, dar nici nu e nevoie de framantat. Eu fac foarte des si-mi iese tare buna.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

L-am vazut pe sasha! mie imi place Anastasia!

Am uitat de ieri sa o felicit pe Clau pentru reusita cu Rebe! Sa o tineti tot asa!
Si am citit si ca lucrezi in entertainment si daca nu imi imaginez fel de fel de ipostaze...de-abia astept sa ne intalnim sa povestesti!

Am vazut ca Zoze vroia sa se taie cu lama dar nu inteleg de ce, sper ca si-a facut un model frumos!

Am aflat ca Liana e de la valcea...numai oameni destepti am cunoscut din orasul ala!

mai dau un send si mai revin...ca am baut un capuccino fara frisca si-s in verva!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchi, haioasa iesirea voastra la pizza! Dar si ala chiar idiot, auzi, musai berea la domnul!!!! Ce-o fi in capul lor frate??? Ce fain cadou pentru sot , sa le porti sanataoasa si iubita !

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare!

de 2 zile umblu sa cumpar covor in hol,ca Eric tot
pe acolo se flendura
in sfarsit am gasit,acuma tot in bucatarie vrea
Sovi l-am vazut pe Sash,e un dulce
Roxa ma bucur ca te vad
si pe maiine va pregatesc o surpriza
mai tineti minte cum ne-a tinut Symo in suspans
cu surpriza ei?
asa face si eu
va pupi

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchi, hai ma , nu te gandi la fel de fel de ipostaze!!! Enterteinment, enterteinment, dar eu lucrez la financiar! Si suntem firma serioasa mey!!!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Blanka, esti ?
Si ursuleata vad ca are pofte....
Clau, mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Blanka, esti ?
Si ursuleata vad ca are pofte....
Clau, mersi!

o fi molipsitor???

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

hihi multumesc, multumesc!

hai ca nu inchisesem compul cat m-am mai invartit pe aici.

Clau, eu acum imi dau seama ca n-am pus nici un filmulet in care bate din palme. Sa n-o inveti sa arate unde-s ochii, ca o patzesti, de nu-mi scoate ochii Si azi facea sash "papa" cu mana si in somn!!
Ce frumos zici de copii, imi da aripi

Ursa cam asa http://www.youtube.com/watch?v=u3BFvehgky0&feature=related -eu n-am avut timp atunci sa bibilesc asa mult ca tanti. Mai cauta pe iutub, ca gasesti.
Vazusem candva pe softpedia o reteta de saorma cool, in care carnea era pusa putin la macerat, etc...

Da mai, numai la mancare mi-e gandul! Mi-am promis solemn sa tin monti in sarcina asta, si deja am ras o punga de popcorn si una de bakerolls (data trecuta imi spunea Omu "printesa de bakerole").

Cristina, si eu fac paine de genul "no need to knead", de aceea nu mi-am luat masina de paine. Cica iese f buna si in tuci bine incins, dar eu deocamdata am facut numai in lut cu capac.
Vreau doar moara de cereale mica, de casa, sa fie faina proaspata, ca cica expira f repede faina integrala.

Blanka ia si tu o mocheta "ieften si bun" pe care sa o arunci cand mai creste putin.zic si eu, mie imi pare rau acum ca am luat presurile, mai bine luam mocheta.

Gata, acum chiarca ma duc

sovi & delfinasul sasha 17Apr'08

Mergi la inceput

Si ai mei [pui se joavca minunat....fac concurs demers in patrru labe cel mai des!
Iar cand Ilinca pune cuburile, seb le loveste si le darama pe toate...nu numai unul! Si ii roade piesele de la puzzle, cariocile....si fiecare gaseste ca e mult mai intersant jocul celuilalt!

ma duc in pat, poate ii fac totusi un cadou randunoiului!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

suupeer, Clau!!
Mufy al meu iar nu vrea sa adoarma..a supt, si de-o data, top in picioare, joaca in pat cu mine,nici vorba de somn...am stat cat am stat, si l-am pus la el in pat, se maraie de zor acolo...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput