Puiuti de Randunici 2008!! (183)
Raspunsuri - Pagina 18
clauclau spune:
Mi-era teama ca aseara a fost o coincidenta cu adormitul Rebeccai fara san, dar nici gand, in seara asta a dormit in 10 minute !

Fara plangaceala, fara nimic, am oprit si tv si veioza imediat dupa ce si-a terminat bibele...s-a frichinit putin si a cedat. Eu am mangaiat-o pe spaticpana a adormit!
Multumesc Doamne! Am reusit s-o fac si pe asta!
Cristina, ce frumos se joaca puii tai! Rebecca mereu il deranjeaza pe Razvan cand are o jucarie noua si el este foarte interesat de ea. Chiar atunci vrea si ea sa traga de ea si Razvan o da la o parte, dar ea nu cedeaza pana nu-i strica aranjamentul copilului mare si atunci Razvan ma striga pe mine : mami, ia-o de aici!!!!!
Sunt foarte haiosi, mi-e mai mare dragul sa ma uit la ei prin casa. IAr Sufletica e realmente fericita cand vine frate-so de la scoala!![]()
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
CristinaGoji spune:
am revenit, culcat fata, taxu se ocupa de baiat.
Clau - Vladut inca nu-mi zice s-o iau, cred ca nu-l duce mintea
, dar spune: "bebe! nu-nu! ntz...of..."
azi era Vladic in pat la desene cu biberonul de lapte si ursuletul, Daria vroia si ea langa Vladut, ce-l mai calarea, incerca sa-i ia biberonul, ursuletul, ii tragea plapuma de pe el, asta iar nervos se tot ferea si degeaba.
Tare ma distreaza astia doi cum interactioneaza. Zoze mai continui? sau e suficient? ![]()
Giani - cam la fel ii Clujul ca si acu 4 ani, doar ca masinile s-au inmultit peste noapte si-s niste blocaje de te faci cu nervii
poatte faci si tu o plimbare pana aici. ![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
clauclau spune:
Sovi, cat de frumos este montajul, Sashone m-a dat gata, este un baietel atat de frumos conturat 
. Si raman la parerea mea ca seamana cu tine, acum parca din ce in ce mai mult. Si eu am invatat-o pe rebe sa faca bravo, sa faca pa si sa-mi faca mai-mai. Ii zic : Rebe, fa-i mai-mai lui mami si atunci ma mangaie pe fata si se baga cu fetisoara in mine. A invatat foarte repede asta...m-a uimit si pe mine. Bine, mangaierea ei este mai mult o palma peste fata dar asa poate ea. Este tare dulcica!
Sufletica si Gurita!
ursuleata spune:
L-am trimis pe relu sa-mi ia shaorma de la dristor cu pulpa de pui care e bestiaa, mor de pofta. Azi suntem in 7 si de pe 1 am mancat 3
.
Inainte nu-mi placea dar acum
,,,cred ca de la site-ul lui bubu cu mancarurile ei, si decat sa ma apuc de facut mai bine bag shaorma.![]()
tiker
Mami de ursulet
bubu05 spune:

Ursuleato, vezi ca bag si reteta de shaorma! in curand! cand am timp, ca poze am 
Si ce-i cu poftele astea????
Clau, bravo mai mamico! esti super tare cu Rebeccoasa!
si cand pove de Razvan, identic face si Vlad!!!! ma striga si-mi zice sa-l iau pe Stef sa nu-i strice lui cu ce se joaca
si Stef e calare si foarte curios cu ce se joaca Vlad! hi, hi, ce haiosi sunt!
Vlad a primit un costum de SpiderMan
si a stat imbracat numai cu ala si cu masca pe fata 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ursuleata spune:
Bravo Clau
.
Sovi, sash este f frumos dar ti-am mai zis, sa ma inveti si pe mine cum sa-l pun in carca.
Liana
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Bubu, 
ce tare! Si lui Razvan i-ar place costumul lui Spiderman, din pacate nu-l are. In rest, are manusa cu Spiderman, umbrela, haina de ploaie, lenjerie de pat, ghiozdan, creioane, caiete, toate cu ...spiderman! M-a inebunit cu el!
Si daaaa, sunt haiosi rau fratiorii. E minunat cand sunt 2, parerea mea!
Sufletica si Gurita!
tuchita spune:
gata pizza!![]()
si berea!
Am fost in baneasa, am avut noroc ca am ajuns civilizat in 15 minute si la fel ne-am si intors
, ce bucurie, unde or fi plecati bucurestenii??
Liber, frumos, luminat, globulete....ne-am asezat la Pizza hut, Surubelul s-a delectat cu pioetrele din ghivece si cu margini de pizza, Ilinca cu zaharaul de la cafeaua mea si o inghetata...
sa va zic faza cu cafeaua- zic ca vreau un capuccino fara frisca, chelnerul se uita mirat si zice- adik un espresso lung,nu?
am lasat-o ca el! sucul pe care m-a intrebat daca il vreau la temp camerei era rece ca gheata, paiul nu l-a mai adus, desertul l-am asteptat 15 minute desi era inghetata...anyway, mi-am propus sa nu ma enervez ca m-a invatat Mimo ca daca ma plang alta data nu mai pup!
Cea mai tare faza a fost aia cu berea-vine chelnerul cu bauturile si incepe-cafeau la doamna, sucul la domnisoara, limonada la domnul si ...berea totvla domnul, desigur! la care domnul zice- nu,berea la doamna!![]()
A facut ala o fata de parca nu mai vazuse femeie care bea bere! poate era ziua mea, na!
Cadou de ziua lui mi-am luat 2 bluze de la zara!
Am vazut ca a venit Roxana...te-am strigat ceva draguta!
Si mi-am amintit ca si Bubu e Oana si ei nu i-am zis personalLa multi ani!
Surubelul doarme, Ilinca bea lapte cu domnul...mai revin!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
CristinaGoji spune:
Ursuleata - uite asa se poate prinde copilul in spate http://www.youtube.com/watch?v=3cy45hfsIt0&feature=related
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
clauclau spune:
Ursuleata, mmmmmm, shaorma ...nu ma pot gandi ca-s la dieta, dar
Ce mai face ursuletul mic?
Kya, impresii de la job???? Cum a fost prima zi de munca? 

Sufletica si Gurita!