Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

franta.
cupil culcat.
adeverintss de venit in sacosa. miine merg in Hambaru'. In curand ajung si la o ferma

ps: am o cunoshtintsa cu bb mic cu o mica hernie ombilicala. ce recomandati sa aplice- sa ii cumpar din farmacie si trimit io? cred ca voi povesteati ca exista nishte leucoplaste(plasturi) mici locale? stiti in ce farmacie?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Alysh,off..acum vad ca e mai rau.Intr-adevar,lapte fara lactoza neaprata..eventual preparat cu mucilagiu de orez in loc de apa.si branza dulce,banana,covigei,morcov,orez...nimic altceva.sanatate multa
MissP,ce frumos povestesti tu..si eu simt la fel cand o lipesc de mine.cand Mariuca se facuse un pic mai mare,spuneam mereu ca mi-e dor de un BBlus..acum abia a crescut un pic Sara si parca deja mi-e dor de un BBlus mic-mic...cum erau ei la cateva saptamani..sper sa aveti muuuuulte nopti linistite
Simona,tu stii exact ce trebuie sa depunem acum ca sa trecem pe 85% din salariu?adica stii cum arata adeverinta,vor salariul brut,net etc?
Ralu,sper sa iei o decizie buna ptr.toata lumea,mai ales ptr.BB.....
Iulia,pupam fata "cucuiata"..nu te necaji,o sa tot cada de acum..se chiama ca ai fata mare de acum..bine ca nu e grav
V-am spus ca si Sara a facut cunostinta cu podeaua???de 2 ori intr-o zi,pe 26 Decembrie(sora-sa i-a luat-o inainte,a cazut prima data din pat la 4 luni)prima data din scaunul de masa(la Pitesti am unul mai naspa,fara sistem de prindere)..de fata cu mine si soacra-mea..norocul ei ca s-a "prelins",a cazut in fund si apoi pe spate..pe gresie.. a plans..a doua oara,seara,din pat...cu mine langa ea..are o iuteala la intors..norocul ei ca a picat pe covor.
oau..limbarita frate...
sper sa intru si maine..daca nu..LA MULTI ANI tuturor Ionilor,Ioanelor,Oanelor,Ionelelor..etc
PS..acum am vazut..Cleo,adeverinta d evenit e tipizat sau orice formulare e OK?
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

andreea ercefurylul este antibiotic intestinal, daca e ceva bacterian e ok, dar daca e ceva viral se ia degeaba. se poate da la bb, noua ni l-au prescris cand avea tudor 4 luni dar n-a luat fiindca stiam deja ca e virus. in schimb l-am luat eu in alaptare cu ok-ul pediatrei. ce sa zic? daca te consoleaza nu sunteti singurii care nu vor sa vada mancarea. si tudor tot 4-5 linguritze papa, asta daca e f bine dispus. altfel nici nu deschide gura.a renuntat si la banana( ma minunam eu ca manca o banana intreaga) acum si-a revizuit atitudinea, sa n-o vada e drept ca a fost si bonlav, de maine ma apuc sa ii mai fierb un ficatel sa il bag in biberon.ceva ca se anemiaza de tot. si el vomita daca insist, si o face special am eu senzatia, se forteaza pana vomita...tot. asa ca nu insist, deloc, cat vrea sa manance bine, daca nu, lapte pana la gradi (al meu mananca bine laptele)oricum el are o problema cu linguritza si e de la pastile si de la fierul pe care eu i l-am pus ca o toanta in linguritza si el nu putea sa le sufere si i le dadeam cu sila....
micaela noi numai in biberon reusim sa-l pacalim ca dupa cum am scris mai sus, cu lingurita nu-l pacalim sa manance nici papa bun.dar nu in cantitate mare de lapte ca risti sa nu bea tot. suficient cat sa disimuleze gustul. eu gust. sau daca nu merge si e musai sa ia atunci ii dau cu seringa. noroc c-am avut caine si m-am antrenat pt asemenea situatii: seringa+gura inclestata. glumesc, da? nu va imaginati o mama nebuna si sadica, nu nu...
simo pai tin bona ca eu ma duc la scoala/biblioteca, ce sa fac cu bebe? nu-l pot lua la cursuri. dar o tin cu program scurt, 5-6 ore/zi. sa vedem, deocamdata nu iesim bine la calcule
doloress eu am vazut o sanuita pe un site la noi f misto, numai ca la noi nu nige http://www.strollers.ro/Saniute/Snow-Baby-Dream_codeKHW-SBD.aspx e speciala de bebe. am vazut-o si in magazin, e f tare. sigur gasesti si pe la voi
va pup
ma duc sa mai scriu un conspect

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

L-am culcat si eu acum, in patul lui, dupa ce l-am fortat sa pape 90 ml...Mesele solide le papa foarte bine, nasol insa ca nu mai stiu cu ce s aumplu in continuare...nici eu nu mai beau asa lichide...nu stiu cat san mai e.
Socratepana la urma oricum momentul acela al intarcatului e aproape. Ca era la un an sau la 8 luni tot o sa plangi de o sa te usuci…am o prietena care acum si-a intarcat fetitza, la 1 an si plange si se vaita. Ca sa nu mai zic ca si fetitza e suparata…asa ca mai bine sa se intarce singurel…macar duferi numai tu, nu si el. Wow, ce de dintzishori are Sebastian!!
Iulia vad ca e sezon de caderi, din pacate.. si eu cu sotul ne-am tot uitat la filme de groaza, cand am fost insarcinata nu am mai putut s I de atunci refuz sa ma uit ca nu mai pot sta singura in casa, uneori nici daca e sotul nu ma simt bines a inchid lumina si sa culc puiul…ca sa nu mai zic ca va incepe garzile si o sa –mi vanez surorile sa doarma cu mine
Gabitzule pentru Raducu!Am vazut pozele , ce mare s-a facut si ce i-au crescut dintzishorii pe care i-am vazut cand am fost la intalnirea de Craciunici
Adriana imi pare rau de Annika, sper sa nu mai faca kk moale.
Alysh of, iubitzica, multa sanatate lui Vladi, imi pare rau ca nu pot veni si eu cu un sfat…hai ca vad ca a papat ceva baiatul! DAr s-a si taiat la picior puiutul frumos.
Ah, si eu vanez mesajele tale...hihi poate ne mai dati o intalnire si sa nu ratez...mda...vise...mai e pana la primavara..
Andrada felicitari pentru dintishor!
Doloress sper sa-l bucure pe Patrick noile achizitii!
Ralu_t success la referate si Invatat! Scuze ca nu am retinut, care este a doua facultate pe care o faci???ASE? Edit, vad ca psihologie, super interesant. Oricum, parerea mea este ca e prea mult si bb, si serviciu…daca as fi in locul tau, da, as renunta la serviciu, si asa ai 85 % e pacat. Poate reusesti in altfel sa te pui la current cu noutatile – discutii cu prietenii odata pe saptamana, eu stiu…. ah, vad ca si sotul tau e de aceeasi parere. SI eu 100 %
Chinabulina esti o draguta! Vad ca ti-a raspuns Ralu de tobe..oricum eu nu stiam
Sa poarte gogosica sanatoasa rochita.O sa fie o frumoasa in ea!
bratafel bai, ce oki are papusa ta..ce languroasa e, ce expresie!
Micaelasanatate multa!
Danicris habar nu aveam ca exista ham de siguranta pentru scaunul de masa!
kristinik ma bucur ca nu mai face febra Diana.
Ca_eric bine ca se ingrasasi are pofta de mancare!
Alex_sara ooof, ce v-au mai purtat pe drumuri astia de la Medicover…din pacate se mai intampla si d-astea!! Sper sa fie bine analizele!
Daria_Ioana la multi ani lui Cassie
Miss si eu imi creez amintiri si uite, clipele pe care m-am concentrate mi-au ramas si acum in minte cu toate detaliile.Ce frumos!
Andreeap o intarci déjà pe Sara, de ce, nu am prins…lasa ca ma prind eu din mesajele ulterioare…Imi pare rau de cazaturi, dar se pare, judecind dupa frecventa aici pe forum, ca sunt inevitabile.
Doloress -7 grade e bine?? Eu astept sa sarim de zero ca sa iesim afara ca am capiat in casa.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Dordia vreau si eu reteta de bors!

o sa o intreb si ti-o dau maine seara!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Hai ca mi-am culcat si eu puii......puiul mare a adormit imediat ca era obosit, cu puica mica am avut de furca un picut....staaaaaaaaaaa frate la biberon cate o ora...prima jumatate o be ain 5 minute, apoi simuleaza ca s-a inecat, tuseste si chinuie-te sa ii mai bagi biberonul in gura..of,of...
Maine ma intalnesc cu fostele mele colege(de la primul loc de munca)...de-abia astept...tati mi-a zis sa ii las scris exact ce are de facut. I-am sugerat sa il cheme pe un prieten la el(sotia lui va fi maine cu mine la intalnire, mi-a fost colega) dar nu vrea......se gandeste ca poate doarme fata si trage si el un pui de somn langa ea....smecher, nu?
Reallaura, ce faci tu toata ziulica de nu mai intri pe aici? Vad ca afara nu iesi si cu toate astea numai seara intri....Hmmmm, te-ai apucat iar de crosetat?

Cleo, prea multe necunoscute pentru mine cu indemnizatia asata, am auzit la TV ca pana pe 30 iunie se poate depune adeverinta, asa ca nu ma grabesc...imi fac bani de concediu la vara.

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Va poop rapid, nu am apucat sa citesc nik dar poate maine seara ca sunt rupta de oboseala...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Fetelor eu pe 19 ianuarie incep serviciul. Ce sa fac sa mai depun dosarul si pentru 85% ?!
Daca fac un calcul ar insemna undeva, cred ca peste 25 mil pentru cele 18 zile ale lunii, deci o suma frumusica....ce sa zic, chiar daca ar veni peste 2-3 luni, mi-as lua niste hainute de ei...
Dar nu stiu daca se poate sa fac doar pt primele 18 zile din luna, apoi sa depun dosarul pentru a intrerupe indemnizatia si a-mi da stimulentul de 1 mil pt ca merg la servici.
Mai e cineva in situatia mea ?!
Eu cred ca am dreptul, nu ?

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Fetelor eu pe 19 ianuarie incep serviciul. Ce sa fac sa mai depun dosarul si pentru 85% ?!
Daca fac un calcul ar insemna undeva, cred ca peste 25 mil pentru cele 18 zile ale lunii, deci o suma frumusica....ce sa zic, chiar daca ar veni peste 2-3 luni, mi-as lua niste hainute de ei...
Dar nu stiu daca se poate sa fac doar pt primele 18 zile din luna, apoi sa depun dosarul pentru a intrerupe indemnizatia si a-mi da stimulentul de 1 mil pt ca merg la servici.
Mai e cineva in situatia mea ?!
Eu cred ca am dreptul, nu ?

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Si eu zic ca ai dreptul si incercarea moarte n-are.....e greu pana obtii adeverinta, pana o depui...dar pana la urma merita.Succes!

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Ioanelor, Ionilor, Oanelor si un pupic special pentru Mircea Ioan de Laura cu ocazia zilei onomastice!

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput