Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

MissParker pediatra a confirmat ca are pojarel, dar banuiam si eu din ce-am citit pe net. Oricum voiam confirmarea.
Simptome: aproape 2 zile febra cu un maxim de 38.5 masurata in fundulet.Apoi fix la 3 zile de la prima febra au iesit pete mici rosiatice pe capsor si pe frunte, si-am vazut ceva si pe burtica. Initial am crezut ca e de la baie ca nu-i mai facusem de vreo 4 zile.Cand am vazut dimineata ca se scarpina si i s-au inrosit petele m-am dus la pediatra. Acolo am observat ca i s-au extins petele si pe spate. Pediatra a verificat si niste ganglioni la ceafa, si mi-a zis ca are si rosu in gat. Cam asta e povestea
Ma bucur ca ai avut o noapte mai buna. Sper sa vina nopti si mai bune

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Zi grea azi! Diaree non stop! Marait non stop! Am zis ca=-mi iau campii. Am sunat pediatra care mi-a spus clar ca pana nu intrerupem laptele obisnuit nu scapam de diaree. Exact cum mi-ai spus tu, Cadina.

Am fost adineauri la farmacie, am luat alt lapte de data asta Nan fara lactoza si niste cereale cu morcov si orez. Am luat si hidrasec, Doamne ajuta sa functioneze si mai ales sa le accepte!

Fac conspect diseara dupa baitza si papitza. Pup toate si mersi mult de ajutor!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Am mai pus niste poze cu Raducu, puiut de sapte luni.

Dar pe ursul nostru il mai tineti minte? Povestea merge mai departe de aici

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

ce frumos isi suge el degetelul in brate la tati . ii sta bine cu dintisori.
de acum e mai puternic Raducu decat ursul . i-a venit de hac !!

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Camelia, multumesc :)

Lilly, trece fara urme rubeola. Nu stiu acum cum o sa fie cu vaccinul ROR, daca exista si fara componenta de rubeola. Dar stiu ca mai exista o boala din asta de copilasi, aproape identica cu rubeola, se cheama roseola. Cred ca numai la analize se vede daca este roseola sau rubeola.

Alysh, spers sa va reveniti cat mai repede cu burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am fost si noi afara la plimbare, azi a fost cald, -7 grade, un trai si-o viata! A fost cam greu ca in unele locuri nu e bine curatata zapada si am cam impins la carut, dar nu-i nimic, mai fac si eu muschi. Fetele din Canada oare exista saniuta cu hamuri, sa-l pot lega? Ca tare i-as lua o saniuta sa-l mai plimb, in seara asta iar e furtuna de zapada, iar ninge si eu nu prea ma incumet cu carutul prin zapezi.

Simonacip asa e aici sistemul, nu prea se uita la tine decat cand e grav intr-adevar. Acuma nu am avut niciodata probleme cu Patrick, sa dea Dumnezeu nici sa n-am. Febra nu a facut in viata lui, deci la doctor daca m-as duce cu el numai cu mucisori cum e acuma si cu tuse, mi-ar zice sa-mi vad de treaba.

Socrate nu fi suparici! Jos palaria pentru cat te-ai chinuit cu sanul, multe fete ar fi renuntat din prima! Este foarte bine cat i-ai dat, acuma daca el nu mai vrea, ce sa faci. Intr-adevar e greu sa renunti, eu ma tot gandeam sa-l intarc si ma ia asa cu fiori reci, nu prea as vrea. Cred ca pana la urma am sa continui si dupa ce merg la servici. Ca el nu adoarme decat la san, degeaba incerc sa-l invat altfel. Incepe sa urle de oboseala, dar de adormit tot nu adoarme pana nu vede tzatza. NU stiu cum va dormi in timpul zilei, cat am sa fiu la servici, mi-e ca-l gasesc un pachet de nervi si pe soacra-mea la balamuc.

Iulia si eu exagerez cu jucarelele, are deja o gramada, acuma mai gasesc si in fiecare cutie de lapte un cupon de 5 dolari la Fisher Price. Am adunat 3 cupoane, am aplicat unul la jumper si celelalte doua iar la 2 jucarele desi nu mai stiu unde sa ma invart de ele deja. Pupicei multi Mufitei la cucui, sa treaca repede

Adriana si Alysh multa sanatate puiutilor cu diaree! Fetele v-au sfatuit tare bine, am salvat si eu toate sfaturile pentru orice eventualitate. Eu deja am in casa o solutie de hidratare, am cumparat-o atunci cand i-am dat laptele stricat, insa vad ca nu a fost nevoie, are cred un stomac de cal, ca nu a facut nimic atunci.

Andrada felicitari pentru dintisor, vad ca se inmultesc dintisorii pe zi ce trece!

Stefany eu ti-am zis ca dintisorii mi s-au parut mai de cosmar decat colicile, si cand te gandesti cat mai trebuie sa iasa.... Colega mea cu fetita de 1.8 ani tot o trage, si acuma ii ies.

Ralu bafta la examene! Si eu as sta acasa sa invat, mie imi place tare sa merg la facultate. Cand am terminat anul trecut am avut asa un regret, cum nu o sa mai merg la scoala niciodata? Voiam sa am apuc de altceva, insa a venit bebita. Chiar psihologie as fi vrut si eu sa fac, e marea mea dragoste, intotdeauna am sa regret ca nu am facut asta.

Simonix felicitari lui Robertel pentru prima zi de cresa! O sa se invete el, incet incet. Eu stiam ca e mai bine sa il lasi treptat, treptat, cum ai vrut sa faci prima data. Acuma cine mai stie. Of, cum zici de baietelul celalalt asa e Patrickut al meu, numai in fundulet sta, in rest nu se deplaseaza de nici o culoare, nu se ridica, nu se intoarce. Cum ajunge pe burtica incepe sa urle ca din gura de sarpe. Mai are momente cand isi ia inima in dinti si mai face o miscare , doua, o rostogolire insa e foarte rar. Ii mai acord circumstante atenunate ca e prematur, insa peste cateva luni daca nu vad nici o ameliorare, cred ca merg la doctor cu el. Pentru mine e foarte greu, trebuie sa stau mereu langa el, cum scapa o jucarie, chiar putin mai departe de el, incepe sa urle, dar sa faca si el o intindere, sa ajunga la ea, nimic. L-am lasat de multe ori sa planga, ii zic, hai mami vino si ia jucaria, nimic. Sta si urla pana i-o dau. Am incercat sa-l pun pe burtica sustinut de mine si cu o perna dedesubt, nici un rezultat.

MIcaela multa sanatate Dariutei!

Magdone o afacere de-acasa e gradinita! Acuma nu stiu daca la voi in Toronto sunt gradinite din astea in mediu familial. Eu insa nu as putea sa fac asta, mi-s foarte dragi copii, insa nu ma vad stand toata ziulica cu o ceata de zgubilitici. In plus, sunt si tare perfectionista, cred ca mereu as avea senzatia ca pe unul il neglijez. Bafta multa cu sanul, sa dea Dumnezeu sa suga Olivia cat mai mult. Eu nu cred sa am vreodata probleme cu al meu cu vrutul, cred ca asa sunt baietii. Problema o sa fie la intarcat.

Ca_eric zi merci ca papa! Nici nu stii ce frustrare cand nu vrea sa pape mai nimic, cum a fost ieri. Inca un episod de febra somaleza, cum zicea Simonix. Azi dimineata i-am dat mar, preferatul lui, si abia abia a papat 100 de ml. Cu mari rugaminti. Asparagurul il fierb si-l dau la blender. Tofu e o branza din soya. E sursa bogata de proteine.

fug ca plange micul meu...

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Am mai pus niste poze cu Raducu, puiut de sapte luni.

Dar pe ursul nostru il mai tineti minte? Povestea merge mai departe de aici

Un dragut Raducu! Mai dar voi nu dati papa la urs de a ramas asa mic?

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Offf, rau e sa ai o problema cu bebe. Chiar ma gandeam zilele trecute ce noroc am ca Vlad nu s-a imbolnavit pana acum, nici o viroza, nimic, nimic (cu exceptia unei stari subfebrile dar nu se pune), cu toate ca l-am alaptat doar pana la 4 luni jumate, l-am carat cu noi peste tot, am iesit cu el pe -10 grade, n-am tinut cont ca sunt copii sau adulcti raciti pe langa el, ca-i curent, ca-i racoare sau alte chestii din astea.
Dar uite ca diareea asta m-a scos din circuit.

I-am luat NAN fara lactoza si cereale cu orez si morcov (saru'mana Simo pt sugestie. A mancat tot! Sunt f fericita, sper sa vad si rezultatele cat de curand.

Am uitat sa va spun, Vlad s-a taiat la picior in suportul de baie.

Socrate,, ce multi dintisori aveti, sincer, va invidiez. Vrem si noi dinti, vreau sa vad ca ei sunt cauza anumitor stari ale lui Vlad. Tot astept de mai bine de o luna....

MI-bebelina

Adriana, succes si voua sa scapati de diaree ca nasoala mai e.

Chinabulina, dupa cum am scris mai sus, Vlad s-a taiat
la picior in suportul de baie. NU mi-a venit sa cred. Se juca in el, era f fericit, dar la un moment dat s-a plictisit si a inceput sa se zbata sa iasa din el. Ei si asa s-a taiat. Initial am ramas muta, n8u-mi dadeam seama cum s-a intamplat, apoi l-am intors si m-am uitat la el, are din loc in loc niste tamburusi de plastic care nu stiu la ce folosesc si in aia s-a taiat. F nasol, i-a curs sange si acum arata urat cu vanataie pe deasupra.

La multi ani! Raducu! Esti un scump in pozele alea.

Inais, da, am vb cu dr, e in Bucuresti, in pp vine maine seara pe la noi.

Laurita, unde esti? parca nu te-am vazut in ultimele ore. Stii ca iti vanez mesajele, da?

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Gabitam subscriu la ce ziceau fetele, Raducu e un scump si jumatate, acusi ajunge ursul!

Lily multa sanatate Juliei, iata ca de o boala a copilariei ati scapat!

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Voi cum dati medicamentele la copii? Cu seringa, cu lingurita, le puneti in biberon cu lapte/ceai? Aveti vreo metoda de pacalit?

Noi pana la urma am ajuns la dr si ne-a dat o plasa de medicamente pe care nu reusesc sa i le dau .

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare..mai nu pot tine pasul cu voi deloc!
Alysh,am citit ceva de KK moale....offf...sper ca sunteti mai bine...Medicament bun e Ercefurylul(testat pe Mariuca..),numai ca trebuie vazut daca merge si la BBlusi.sanatate
Lilly,deja..????sa treaca repede
Mi_beblina,Simona
Cum a spus Mi_bebelina,Sara e OK,adica nimic care sa indice cauza febrei..probabil de la dinti a fost.mi-a zis sa o las fara antitermice si daca mai afce febra,sa facem o urocultura..nu a mai facut deloc,deci in principiu maine facem vaccinul de 6 luni...Mariuca in schimb m-a facut sa trag ieri o spaima...am trezit-o la 11 dimineata,am mers la emdic si la 13 a luat-o somnul in masina,nu a vrut la gradi si a dormit de la 13.30 pana la 18!!!!!ea care nu mai doarme de 8 lunu la pranz si oricum nu asa mult..si asta in conditiile in acre avea niste bubite pe ea(doctorita le vazuse si a zis ca nu par bubite de pojar sau altceva contagios,probabil o alergie..)...dar e OK azi,asa ca probabil era de la oboseala acumulata la Busteni
O sa incerc sa citesc cate ceva din urma....macar sa mai stiu ce faceti
acum normal ca vin cu o intrebare:BBlusii vostri vomita mancarea?a mea da..adica uneori vomita mancarea,da' imediat dupa ce-i dau,parca-i pelican,o tine in gusa si apoi exact in consistenta cu care a mancat-o....mi-e si frica sa insist sa manance,sa nu dea afara si cele 5 lingurite cu greu inghitite
Nu am reusit sa intarc fara..a avut o perioada cu somn fff agitat si se calma numai la san..asa ca molfaie in continuare..ma si mir de unde am lapte ca nu mananc aproape nimic(de slabit oricum NU slabesc)...doctorita insista sa o intarc,ca sa o afcem sa ia lapte praf..da' ma gandesc ca 1 masa si 1/2 cat ii dau eu pe zi din tzatza..
hai ca poate mai intru azi
pupici si sanatate la toti BBicii si la toate mamicile

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput