cand se fac inscrierile in anul scolar 2009-2010?
Raspunsuri - Pagina 8
Sabina spune:
da, trebuie :)
PS. cred ca trebuie in cazurile in care crtiteriul de inscriere este proximitatea serviciului parintilor fata de scoala.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
CORNELIAP33 spune:
Documentele la inscriere sunt diferite de la o scoala la alta. Noi ne-am inscris la doua scoli(dupa cum stii matahut) la prima ne-a cerut adeverinta de venit, la cea de-a doua nu. La cea de-a doua am completat fisa pentru alocatie, la prima nu.
Si ca fapt divers, la cea de-a doua scoala, pe langa diverse copii dupa documente, fise medicale, etc mi-au cerut 5 dosare cu sina, 5 mape de plastic, 5 plicuri mari, 5 plicuri mici di 2 pixuri - o mica sponsorizare!!!!
Si acum ca sa va spun parterea mea, intrucat invatamantul primar este gratuit, nu stiu ce importanta are adeverinta mea de venit.
Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
matahut spune:
Probabil au ramas cu sechele de pe vremea lui Nea Nicu, cand trebuia sa ducem trimestrial adeverinte ca sa se stie ce e tata, ce e mama, cat castiga, parca si cate camere avem. Si apoi...nu strica sa stie si ele de ce parinti "influenti" dispun...la o adica. Of. Contabila mea sunea ca e ilegal sa imi ceara venitul. Una e adeverinta de salariat si alta de salariu...
Iar faza cu 5 plicuri, 5 mape, 5, 5, 5...e de coma, ca in Alba ca zapada...7 canite, 7 farfurioare, 7 scaunele
claujro spune:
Adeverinta de slariu/salariat nu trebuie la nimic, doar sa vada ele ce e mama, ce e tata... si in functie de asta sa-si aleaga copiii la clasa.
E adevarat ca in catalog, pe ultima pagina e un tabel unde trebuie completat locul de munca al parintilor si profesia...dar pana la catalog mai e...si treaba asta o face invatoarea, nu secretariatul.
Mara si Matei
Sabina spune:
pai si cum dovesdesti ca ai serviciul langa(in apropiere de) scoala daca nu duci adeverinta aia?
in orice caz, mie secretara mi-a zis ca trebuie, dar acu m-am uitat pe site si la scoala la care vrem noi nu scrie de adeverinta salariat
faza cu adeverinta de venit mi se pare nesimtire curata
Sabina spune:
=gata, am despus dosarul Am fost pe la 11.30, fara programare, si nu era NIMENI acolo. In timp ce completam cererea a mai venit un tatic .
Raspunsul se da in 30 de zile de la terminarea inscrierilor.
Veste buna:
Pe cererea tip figureaza la cretierii de selectie si apropierea domicilului fata de scoala.
Doamne ajuta sa reusim.
PS. Nu am dat nici macar un buchet de flori nimanui, nu mi-a venit sa cred ce simplu a fost.
vedeti ca daca vreti sa va programati, abia lunea viitoare se poate...asa mi-auzis la secretariat
eu m-am dus azi ca in branza, credeam ca n=o sa am nicio sansa.
Sabina spune:
Da, la 56!
inca ma mai minunez ce simplu a fost , si mai ales, ca ma incadrez la criterii
acs spune:
A inceput depunerea dosarelor si la noi la scoala (cererea o scrisesem luna trecuta). Numai ca trebuie mers cu copilul la director (asta n-am inteles de ce). Si directorul are afisat un program pe care nu-l respecta (din motive obiective am inteles; dar, totusi, trebuie sa plec de la serviciu...). Emotii ca la inscrierile astea cred ca n-am mai avut din facultate.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Sabina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui acs . Numai ca trebuie mers cu copilul la director (asta n-am inteles de ce). Manuela, Stefan si cele 3 minuni |
cat de aiurea!