cand se fac inscrierile in anul scolar 2009-2010?
Raspunsuri - Pagina 7
ada spune:
Buna,
Eu chiar nu mi-am pus problema ca va ramane pe dinafara, in mod normal ar trebui sa suplimenteze in cazul in care au mai multe cereri dar nu stiu cat loc este, va mai zic dupa ce vb. acolo, cred ca ma duc marti.
Ada
diana spune:
S/a dat startul la inscrieri OFICIAL! La scoala 56 trebuie facuta PROGRAMARE.
va tin la curent
Noa spune:
La liceul Jean Monnet(cel din Primaverii)au locuri libere la clasa I.
Mi-a spus directoarea cand am fost sa-mi inscriu fetita la gradinita Jean Monnet, care tine tot de ei. Chiar m-a intrebat daca mai am cunostinte care au copii ce merg la toamna la scoala si m-a rugat sa le spun.
Eu credeam ca trebuie sa ai o pila sa-ti inscrii copilul acolo si de fapt ei au nevoie de copii.Am inteles ca in zona po****tia scolara e aproape inexistenta, sunt mai mult firme, ambasade.
Cum nu am cunostinte cu copii de 6-7 ani, am zis sa va spun voua,poate va intereseaza(chiar azi am fost sa fac cererea pt gradinita, deci e de actualitate).
anya spune:
ada, eu l-am inscris la 49, dar tanti de la secretariat a tinut sa-mi spuna ca nu apartin de 49 ci de 46 (la care nu-l duc nici batuta). A ramas sa se afiseze listele dupa 7 apr. Eu eram inscrisa la nr.53 din 75 de locuri, dupa doar 2 zile de la data inceperii inscrierilor. Deci clar se depaseste numarul. Presupun ca vor mai suplimenta o clasa (termina anul asta 4 clase de a 4-a) asa ca sa fie 100 de locuri.
Ma gandeam sa incerc si la scoala de la protv. E putin mai departe de mine, dar...ce sa fac.
ada, Sabina in ce zona stati?
Sabina spune:
sos iancului, la 5 minute de scoala.
unde-i 46 asta? e proasta rau?
ma duc luni sa incerc marea cu degetul...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
anya spune:
Si eu tot pe Iancului. Suntem vecine . Cica partea cu blocurile (numere fara sot) tin de 46 si cea cu vile (numerele cu sot) tine de 49. La 56 ce a zis secretara? Poti sa depui actele?
Sabina spune:
pfuaa, dtare astea cu pare impare , sunt la 46, bleacks
da, a zis ca sa vb cu directoarea si apoi sa incerc...bunica baiatului cel mare sta exact langa scoala 56, o sa zic ca e bunica mea si ca ia fata la ea dupa ore:D
anya spune:
Mi se pare absurd sa te oblige sa-ti dai copilul la o scoala proasta numai pentru ca au impartit ei stiu-eu-cum niste strazi.
Sabina spune:
eu nici nu stiu pe unde vine 46 asta.
La 56 efectiv trecem strada si inca 50 de metri....fac 5 minute daca pierd doua stopuri.
matahut spune:
Stiti cumva daca trebuie la inscriere si adeverinte de salariat pentru parinti? EU am fost la scoala, inscrierile incep abia marti si pana atunci nu au vrut sa imi spuna NIMIC despre actele necesare - probabil fiindca m-am dus cu "mana goala". Mi-a spus portareasa cate ceva, printre altele si de aceasta adeverinta (stiu ca si la gradi mi-au cerut). Oricum, secretarele s-au lins pe ...de orice atentie de la mine (cred ca era a 3-a oara cand incercam sa ma interesez ce acte trebuie sa pregatesc). E distractiv cum la avizier au anuntat ca inscrierile incep luni, dar programul secretariatului este doar marti, miercuri si vineri. Apoi au spus ca toate actele necesare sunt trecute in fisa de inscriere, care se ia de la secretariat. Ce le era sa puna un model la avizier ca sa nu mai mergem de 2 ori pe la secretariat (o data pt a lua fisa si a vedea ce acte ne trebuie) si apoi pt a aduce fisa. Mda...de fapt, ce ma mai mir, mai multe excursii la secretariat, mai multe sanse pentru ele de a primi obolul
Cele care ati inscris deja copiii, stiti cum e traseul? Mai intai cu dosarul la directoare si dupa ce il aproba la secretara?