cand se fac inscrierile in anul scolar 2009-2010?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CatMar spune:

Vineri am mers la scoala sa il inscriu pe Catalin. Secretara a fost foarte draguta, dar si foarte categorica in ceea ce priveste perioada inscrierilor: nu mai devreme de ultima saptamana din februarie. Acum sunt si mai in ceata: am mers cu recomandare si totusi nu am reusit sa primesc acea faimoasa fisa de inscriere. Sunt mamici care spun ca si-au inscris copiii la 56 din mai anul trecut, din octombrie...
Sper sa fie totul bine pana la urma. Oricum si secretara si o alta profesoara m-au asigurat ca este un an cu invatatoare foarte bune. Sper sa fie asa.
As vrea sa incercam sa facem o lista cu cele 8 invatatoare. Pana acum am doar 5 nume:
1. Baron
2. Tudor
3. Popeanu
4. Dragomir
5. Costache
Daca stiti cumva si ce clasa va lua fiecare, ar fi si mai bine. Eu am auzit ceva de genul ca A ar fi intensiv matematica, B intensiv engleza si C intensiv spaniola. Mi se pare destul de ciudat sa facem astfel de alegeri in primul an, dar se pare ca orice este posibil.

CatMar, mamica de Catalin si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Gata ne-am inscris.
Suntem scolarite acum
Sper ca am ales bine si ca Monica va merge cu placere la scoala si va invata bine.

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Dragi mamici/tatici, va rrrrrrrrrrroooooooogggggggg, care stiti spuneti-mi ceva despre niste scoli din Dr. taberii. Eu am intrat azi in criza, pentru ca scoala minunata 197 unde vroiam sa mergem (cu recomandari normal!!!) nu are program de after-school, asa ca nu stiu ce sa fac: sa merg la alta scoala mai putin buna (i.e. slaba) dar care are program prelungit si fetita ar lucra temele cu invatatoarea ei, saaaaau sa vreau mortis la 197 si sa caut un after-school care nu se stie cum o fi si cu cine lucreaza acolo...... Asadar, daca stiti orice, de bine sau de rau, despre scolile urmatoare: 176, 169, 205 sau altele din Dr. Taberii, ca si despre invatatoarele de acolo care iau cl.1 (inclusiv la sc. 197), va rog cu disperare sa imi raspundeti!!!!!! Si daca puteti sa-mi dati si un sfat, il primesc cu bucurie. Multumesc foarte mult,
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sofia, verifica daca la scoala "mai putin buna" fac temele chiar cu invatatoarea. De cele mai multe ori temele se fac cu un pedagog si mai multe clase/ani de studii la un loc. Decat asa, mai bine dai copilul la o scoala buna si gasesti alt afterschool sau o bona buna (fosta invatatoare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Eu am inscris-o pe Ines deja de anul trecut, mai exact in 20 septembrie, cu acte in regula, la Liceul pedagogic Carmen Silva din Timisoara.

E atat de nerabdatoare sa fie scolaritza...deja vorbeste de ghiozdan, uniforma...

Invatatoarea e super...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Eu nu am mai aflat mare lucru despre inscrieri. Ma voi duce in februarie, dupa vacanta ca sa ma interesez. Intre timp voi pregati dosarul. Voi ati mai aflat ceva despre invatatoare? V/am mai spus ...eu pe cine intreb ...isi recomanda propria invatatoare...
Asa ca daca aflati ceva ...da/ti de stire.
Sabina te tinem la curent!
E prea frig, sinu pot sa stau cu baietii in parc...ca mai luam relatii..
va pup

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Multumesc pentru raspunsuri. M-am interesat deja de after. Am gasit o multime prin sector, sa vedem unde ne stabilim sediul... Eu stiu ca la 197 sunt doua invatatoare foarte bune, Cojocea care e la clasa de germana si Stancila. Oricum pe 197 am gasit-o pe pagina aceea cu tezele nationale si anul trecut din 100 de copii 30 au luat note peste 9. Va pup, succes,
Bebe

bebe si puii:

Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
Ziua Filiponului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Uuuu-huuuuu!!! Din toamna vom fi scolarei!
L-am inscris pe Dragos la Scoala generala 199! Avem ceva colegi pe DC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sofia - stancila carmen e blanda si buna.am avut ocazia sa o cunosc personal si mi-a lasat o impresie foarte buna.bafta!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

De scoala 49 din Vatra Luminoasa stiti ceva? Vre-o recomandare de invatatoare?

Cat despre inscrieri, am sunat ieri la secretariat si au zis ca dupa 1 feb afiseaza ce acte trebuie iar inscrierile se fac din 9 februarie.

Mergi la inceput