cand se fac inscrierile in anul scolar 2009-2010?
Raspunsuri - Pagina 4
aliclara spune:
Buna ziua doamnelor!
Eu am o fetita care face in februarie 7 ani. Am inscris-o din decembrie (inscrierile au inceput pe 1 decembrie) la scoala 309 din Militari.Ne-a recomandat secretara o invatatoare, mergem pe mana ei, pana vedem cum se descurca. Daca invatatoarea e cea mai buna(profesional vorbind) si copilul nu se intelege deloc cu ea. Ce fac? Il las sa sufere doar de dragul de a fi la cea mai buna invatatoare.
Om trai si-om vedea. Noua ne-au spus ca nu exista problema locurilor ca la gradi, se vor suplimenta locurile cat este necesar. Am uitat sa intreb daca au si cadre didactice necesare.
Din milioane de oameni Dumnezeu m-a ales sa fiu ceea ce sunt. Mare rabdare am avut si in sfarsit, tot Dumnezeu m-a facut fercita.
gabitz78 spune:
aliclara - daca s-ar intampla asa cum zici tu, eu l-as muta la o alta invatatoare daca as fi convinsa ca aceasta e pe placul copilului.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
diana spune:
Am mai auzit un zvon ca inscrierile incep in februarie, dupa vacanta din 2/8 feb. Asta la scola jose marti.
Vreau sa va intreb daca ati inceput sa lucrati cu copilul acasa. Eu fac semne grafice cu el si fac si la gradi ...dar rezultatul este destul de...urat. Linile sunt cam stambe, depaseste linia...cam urat.
Va pup
Diana mamica de Alin si Toni
teo1970 spune:
si la noi (Sc. Catolica) incep inscrierile la 15 Feb, dar aici asa a fost mereu; si baiatul meu (6.10 ani) deseneaza urat, depaseste conturul cind coloreaza, nici nu l-am pus sa faca betisoare si alte chestii ca ccc cred ca nu m-as mai duce sa-l inscriu la scoala ; stie sa-si scrie numele dar cam atat, fac si ei la gradi tot felul de chestii, dar eu nu mai lucrez acasa, o sa fie toate la timpul lor
mai face maica-mea in vacante tot felul de fise cu el (de pe didactic.ro) - multimi si elementele multimii, cifre, despartirea in silabe, sunetele in cuvinte, formarea de propozitii etc., chestii care se mai fac si in clasa I, dar care tin de grupa pregatitoare; dar nu e un proces sustinut, nu fac zilnic, nici macar saptaminal, deci nu se pune , dar cu ce mai face la gradi - macar a auzit despre ce e vorba
petruta spune:
Oficial inscrierile incep dupa data de 1 februarie, in urma unui ordin primit de la minister si inspectorate saptamana aceasta, dar sunt scoli care au inceput mai devreme inscrierea pentru clasa I.
Se fac intai reevaluari de catedre in scoli, personal disponibil etc.
Succes tuturor !
Petruta & bb Mihai
sorana spune:
Am avut surpriza azi sa aflu ca au inceput inscrierile.
In decembrie mi s-a zis ca in februarie si acum aflu ca au inceput deja
Ma rog, am fost, am luat fisa, mergem luni sa ne inscriem.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
CatMar spune:
Pe www.calificative.ro puteti gasi ceva info despre invatatoare si profesori. Nu toate parerile sunt foarte bine argumentate, dar totusi se poate consolida/clatina o parere.
marinela72 spune:
Si noi mergem in casa intai la toamna...inscrierile s-au facut dar noi ne-am trezit tarziu pentru ca nu am stiut daca sa o dau sau nu anul asta si oricum nu stiu de unde am trait cu impresia ca inscrierile se fac din primavara incolo.Acum cum o fi...pana la urma daca copilul e bun e bun si gata, daca nu este, nici mama invatatoarei nu il poate face mai destept.
Si mai e si la Sc. 30, cea mai tare din C-ta.
www.babysfirstsite.com/alexutza/" target="_blank">Alexandra, printesa mea
www.babyhomepages.net/alexutza/" target="_blank">Am mai crescut un pic!
Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil te va face parinte.
Sabina spune:
si noi tot la 56...sunt in plop, am lipsist din bucuresti:), maine venim...sper sa n-am surprize neplacute.
Cat mar, diana, mai spuneti ce aflati, va promit ca Sofia e cea mai cool colega :))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo