cand se fac inscrierile in anul scolar 2009-2010?
Raspunsuri - Pagina 13
CatMar spune:
Pe mine sincer, ma intereseaza mult mai mult ca invatatoarea sa fie intelegatoare, apropiata de copii si sa le insufle bucuria de a acumula cunostinte cat mai multe.
Mi-ar placea mai mult sa descopere la fiecare copil in parte, ce aptitudini are, decat sa predea matematica intensiv.
diana spune:
Si eu tot asta imi doresc pentru copilul meu. O invatatoare intelegatoare, apropiata de copii si nu foarte dura fiindca eu am un copil introvertit.
Stiti cand se fac repartizarile pe clase, respectiv pe invatatoare? In scurt timp sau in toamna?
Va pup
danais spune:
Si-a inscris cineva copilul la sooala 11 (Ion Heliade Radulescu)? Eu am depus cererea pentru Denisa din prima zi de inscrieri si nu am nici un fel de rezultat pana acum , nu au afisat nimic, secretara mi-a spus ca nu imi poate spune nimic (nici cand se afiseaza listele, nici care sunt criteriile, nimic)...asta in conditiile in care noi apartinem cu domiciliul de aceasta scoala si ne-am dus sa o inscriem de buna credinta, fara pile sau alte "stimulente", ca asa ni s-a parut normal. Rog sfaturi de la parinti care au deja copii la aceasta scoala sau care au ideea cum decurg inscrierile aici.
Multumesc mult,
Daniela
CatMar spune:
Danais, daca apartii de scoala respectiva, chiar nu cred ca trebuie sa iti faci probleme. La inscrierea la scoala nu exista acea scuza universala a gradinitelor gen "nu mai avem locuri". La scoala sunt obligati sa suplimenteze locurile.
mariaanna spune:
Pana in mai se depun cererile in care se specifica si preferinta pentru invatatoare.
Succes!
Mariaanna
12+
Mamica de si in asteptarea unui
danacaltan spune:
Buna fetelor,
Asi dori sa-mi recomandati sau macar sa-mi spuneti la ce invatatoare sa nu ma prezint cu pustiul meu, dintre doamnele invatatoare care preiau clasa I la SCOALA 88, pt. anul scolar 2010-2011:
1) MUNTEAN LUCICA
2) IORDANA NEAGOE
3) NICOLAE ELENA
4) RADU ELENA
5) DUCA FLORICA
6) UNGUREANU NATALIA
7) COJOCARU ELENA
Va multumesc anticipat.
nanuiulia spune:
Eu nu inteleg cum aceasta invatatoare, Tudor Marilena, reuseste sa pacaleasca atatia oameni sau poate aprecierile sunt doar din partea parintilor ai caror copii au fost favorizati de catre aceasta.
In primul rand, aceasta femeie, care numai invatatoare nu pot sa o numesc...favorizeaza elevii in functie de cadourile pe care le primeste de la parintii acestora. Tudor Marilena (invatatoare inca, din pacate, la scoala generala nr.56, Jose Marti) face mari diferente intre elevi, in functie de clasa sociala din care acestia provin.
Am fost eleva dansei in clasele I-IV. Nu are nici cele mai elementare notiuni despre psihologia copilului, ca sa nu mai vorbesc de cele de pedagogie. Impartea clasa in 3 grupe de elevi, mai exact prima grupa: ....elevi buni, a doua grupa....mediocrii si a treia grupa....elevi slabi. Mai exact, daca astazi luai nota 8 la matematica, treceai din prima grupa, in a doua grupa si tot asa...Problema cea mai mare era ca temele pe care ni le dadea erau in functie de grupa din care faceai parte..., adica..erai elev slab primeai teme mai usoare decat temele elevilor buni si astfel era foarte greu sa mai ajungi la nivelul celor buni...Pana in clasa IV a reusit doamna Tudor sa-si imparta clasa in elevi cu potential de olimpici si in elevi cu potentiali de repetenti si sa stiti ca aceasta metoda de predare ne-a urmarit pana in clasa a VIIIa. Ca sa nu ma acuze nimeni de un subiectivism exagerat, vreau sa precizez ca eu am facut parte si din prima grupa si din a doua grupa de elevi, niciodata din ultima. Daca parintii mei erau medici sau avocati (preferatii doamnei invatatoare pe vremea aceea), as fi facut mereu parte din prima grupa. Si cireasa de pe tort....preda si diferit..pt fiecare grupa..nici nu va imaginati ce brambureala facuse. Auzeam tot ce le preda celorlalti din grupa 2 si 3, dar nu ni se adresa tuturor si noi ceilalti nu puteam interactiona. Tin minte a avut o perioada in care din nota 8 nu ma scotea, pana a venit mama la scoala cu ploconul si am inceput iar sa iau 10, bineinteles ca m-am bucurat si de mult mai multa atentie din partea dansei. Te facea sa te subestimezi si metoda dansei nu incuraja elevii sa invete mai mult, pt ca nu acesta era scopul! Astfel de oameni nu ar trebui sa mai existe in invatamantul romanesc!
Imi aduc aminte si acum, ca desi eram un copil, aceasta femeie imi provoca o sila imensa. Cand si-a dat seama mama ce se intampla, pe la inceputul clasei a IIIa,era prea tarziu, pentru ca eu m-am incapatanat sa raman in acea clasa convinsa ca si celelalte invatatoare sunt la fel.
In concluzie, daca doriti ca notele pe care le va obtine copilul dumneavoastra sa ii fie acordate in functie de buchetul de flori sau de pachetul pe care i l-ati dat invatatoarei, atunci succes cu inscrierea. Eu va sfatuiesc sa va ganditi de doua ori inainte sa va inghesuiti la usa clasei acestei invatatoare.