cand se fac inscrierile in anul scolar 2009-2010?
Raspunsuri - Pagina 12
diana spune:
Am fost aseara la scoala 56. Era si Alin pe lista!!!
Am vazut si afisul cu circumscriptia scolara si era trecut si blocul nostru. Asa ca motive de respingere nu ar fi fost. Oricum se infiinteaza 8 calse fata de 6/7 din anii anterior.
Sabina, Anya, v/ati hotarat asupra numelui invatatoare??
Va roog scrieti/mi si mie pe pm sau chiar ici ce ati mai auzit si voi!!
Va pup
mussette spune:
Fetelor care v-ati inscris la 79 stiti ceva despre liste? Mie secretara mi-a zis ca pe 30 martie se face Consili de administratie si atunci se "hotaraste". Voi ce stiti?
mussette
anya spune:
Diana, Sabina, eu nu cunosc decat un singur nume de invatatoare la 56. Facem o lista cu numele lor?
Noa, in general criteriul de scoala buna il dai dupa ce compari media generala la absolventii de a 8-a (cati peste 9, cati peste 8 din tr-un total de x absolventi). De asemenea mai poti lua ca un criteriu rezultatele la olimpiade si concursuri scolare, rezultatele la tezele nationale. Este foarta importanta invatatoarea pana intr-a 4-a, dar e destul de greu sa iei copilul in clasa a 5-a si sa-l muti in alta parte, asa ca parintii aleg de la inceput o scoala cu rezultate bune. Eu personal am avut de ales intre 3 scoli aflate aproape de casa. 46,49 si 56. Cea mai slaba e 46, cea mai buna e 56. 49 mi-ar fi mai mai comoda pt ca cunosc o profesoara, dar e o scoala recunoscuta de fitze, cu cotizatii mari (incepand cu fondul clasei si terminand cu cadouri substantiale date profesorilor).
NANU spune:
Salutare.
S-au mai afisat liste cu copii acceptati la scoala 56.
A fost acceptat si baiatul meu.
diana spune:
Anya, eu stiu aceleasi nume pe care le/am scris in mesajele anterioare la inceputul subiectului. Altele nu stiu...
Tu ce ai mai aflat?
Editez > mesajul e la pagina 3 cu cele4, 5 nume pe care le stiu
Va pup
CatMar spune:
Invatatoare clasa I, 2009-2010, Scoala nr. 56:
A Tudor Marilena
B Costache Milana
C Stere Sultana
D Dragomir Elisabeta
E Popeanu Florina
F Camarasescu Steliana
G Manolache Cristina
H Baron Magdalena
Lista am obtinut-o uitandu-ma la lista cu consulatiile pentru actualele clase a IV-a.
diana spune:
Buna,
Eu am auzit numai de bine de invatatoare. Asa ca nu stiu ce alegere sa fac. Voi v/ati hotarat?
Va pup
CatMar spune:
Si eu am auzit la fel, ca toate invatatoarele din aceasta serie sunt f. bune. Cele mai multe aprecieri pozitive au fost la adresa doamnei Tudor. Problema este ca fiind recomandata de toata lumea este si foarte solicitata. Am inteles ca prin luna mai se vor face repartizarile pe clase.
NANU spune:
Eu am auzit doar de Popeanu si de Tudor,cum, ca ar fii bune si ca, de la clasele celor doua invatatoare au plecat olimpici.
diana spune:
Da. Si eu in plus de voi am auzit de Baron/-care e foarte apropiata de copii, tot cu rezltate bune la concursuri, de varsta medie
Milana Costache/ scoate cei mai buni matematicieni, o doamna serioasa, foarte buna profesionista.
M/am uitat pe situl scolii si la sectiunea elevi la sfarsitul paginii sunt rezultatele pentru cls primare la concursuri. Sunt de anul trecut cand aceasta serie avea cls a 3/a. Cele mai multe nominalizari sunt pentru Baron si Dragomir.