Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(18)
Raspunsuri - Pagina 11
angelapriboi spune:
O cafea pentru toate fetele cucuietele.
Eu am fost la radiografii dimineata pentru ca trebuie sa o duc pe Stefi la gradi si a trebuit sa facem si eu si totul radiografie la plamani.
Acum ma apuc de lucru.Vad ca si voi aveti de invatat,lucrat etc
angelapriboi spune:
Buna dimineata,
Va invit la o cafeluta si un ceai.
Pe unde umblati?Eu am trimis copiii la mama si acum suntem ca doi porumbei.
LoraG76 spune:
'Neata!
Aici suntem! ![]()
Multumim pentru cafea! Eu m-am hotarat sa nu mai beau decat o cafea, acasa, dimineata, asa ca o sa servesc doar un ceai..
Trebuie sa mai reduc din consumul de cafea, ca altfel...o cam iau razna...
Angela, auzi...porumbei...super!! 
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
angelapriboi spune:
Buna
va invit la o cafea buna ,buna,buna.
Si un ceai pentru cine nu mai bea cafea.
ana_micu83 spune:
Eu ma opresc la un ceiutz ca sunt un pic racita....multumesc!
Dragele mele, pe mine nu ma mai tine pielea de bucurie...am fost la eco si ni s-a spus cu o siguranta de 100% ca o sa fie..yupyyyy....

.
Statea cumintel ca niciodata...cu piciorusele desfacute si flexate si cu "dotarile" la vedere in toata splendoarea lor..avem si poze! Sunt sigura ca o sa fie fericita sotia lui...

Acum sunt linistita ca stiu si eu mai multe despre chiriasul meu...
Va pup pe toate!
Ana-Maria, Valentin si
20+
LoraG76 spune:
Ana, felicitari!
Sa fie sanatos chiriasul si sa creasca mare si voinic! Cred ca tocmai si-a platit chiria prin ceea ce v-a aratat!
Daca statea cu fundul si n-ati fi vazut ce-i il treceati in registrul datornicilor..

Multa sanatate si tie!
Angela, multumesc pentru ceai! Ti-au venit copiii acasa sau sunteti tot porumbei? Voi sarbatoriti ziua indragostitilor in avans...
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Azi sunt acasa, asa ca beau o cafea si va invit si pe voi!
Ati vazut ce cald e??? Cred ca-n Bucuresti, cel putin, e primavara deja.
Pe asa un soare imi vine sa ma gandesc la mare...![]()
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
ana_micu83 spune:
MULTUMESC LORA, atat pentru urari cat si pentru cafeaua de astazi!
Mami Ana-Maria, tati Valentin si
20+ ... Razvan Andrei !
LoraG76 spune:
Ce faceti, fetelor? V-ati apucat toate de invatat??? Chiar, stiti daca se scot anul asta locuri la magistratura?
Martie, cum merge invatatul?
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
angelapriboi spune:
Hey lipsesc 2 zile si gata aflu noutati....Ana o sa avem un baietel!!!! Felicitari !!!!
Eu am avut o zi plina azi,am dus-o pe Stefi pentru prima data la gradi ,o sa o iau la ora 5 si o sa va scriu maine cum a fost.daca nu au sunat educatoarele ,cred ca a fost cuminte.
Apoi am fost la un interviu....ma mananca undeva ca daca e sa ma iau dupa criza nu ar fi tocmai bine sa-mi schimb locul de munca,dar sa vedem ce iese.
va tin la curent.
Lora cat despre magistratura....nu se stie nimic.dar Tinand cont ca s-au pensionat foarte multi magistrati,mai mult ca sigur ca se vor scoate posturi la concurs.