Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

cafea,capuccino si ceai
IN Bucuresti e urat rau de tot.Ploua ,ploua si este intunecat.Cum e pe la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Daaa, oribil - cred ca n-am mai vazut soare de o luna, m-am saturat de nu mai pot. Daca as avea bani (dar nu am, nici macar pusi de-o parte) as pleca 3 zile undeva cu soare, ca aici simti ca te afunzi.

Va anunt ca de la 1 ma apuc de invatat, asa ca o sa ne vedem mai rar...

Va pupicesc

Mergi la inceput

Martie foarte bine ,suntem alaturi de tine si te sutinem.
Si eu am inceput incet,incet sa repet ,dar se pare ca nu se mai scot locuri la concurs pentru magistratura.Dar mai bine sa mai trec si eu prin materie ,ca poate se vor scoate la concurs spre sfarsitul anului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

La noi ningeeee!!!
Martie, spor la invatat! Bravo tie, ai vointa, te admir mult pentru asta!
Angela, cum te simti? Sper ca ti-a trecut!
A tusit si fiica-mea de vreo cateva ori asta noapte si azi, ii dau Prospan si Eurespal, sper sa-i treaca pana maine, sa nu evolueze. Copilutii vostri ce fac? Sper ca sunt bine!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Mai Angela, mi-ai bagat un morcov. Daca nu se scot nici la notari anul asta locuri? Vaaai de mine, ce ma fac? Ca deja au luat niste masuri ca sa-i ajute sa supravietuiasca acestei crize. De ex. le-au scos o taxa pe care o datorau lunar catre Camera, o taxa consistenta. Atunci pot sa ma gandesc si ca nu vor scoate noi posturi, nu? Mai ales catotul e blocat. Vai mie! Lesin..

M-a atins si pe mine gripa, sunt varza si sotul si aia mica arata cam rau, sper sa nu ne agravam...

Lora, multumesc de aprecieri, dar.. stii cum e, rezultatul conteaza, pana atunci...numai cu intentii bune nu fac nimic. Deocamdata sunt la faza de intentii, imi fac vant

Mergi la inceput

Martie,la notari vor fi posturi ,ca statul nu are cheltuieli cu cabinetele notariale ,in schimb cu judecatorii au foarte multe costuri si uite e bine sa-i tinem pe vechii judecatori in functii,asa mai scapa si infractorii cu pedepse mai micute.
SA va spun un lucru tare amuzant:
La aceeasi judecatorie am depus 10 BO sa fie investite cu formula executorie.
Solutiile au fost:
1. doreste verificarea competentei acorda alt termen
2. investeste cu formula executorie cu recurs in 15 zile
3.investeste cu formula executorie, irevocabila.

Aceeasi instanta,aceleasi parti in proces, dar JUDECATORI diferiti.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Ce mai faceti?
Martie, spor la invatat! Azi e 2 febr., deci inveti...
Kriss, ati fost in Piatra? Imi pare rau ca nu ne-am "intersectat"...noi am ajuns aseara pe la 7 acasa.
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Daa..am fost si a fost frumos.si noi am ajuns pe la 7 acasa..deci probabil ne-am "intersectat" pe drum:))
poze gasiti in album!
martie, spor la invatat!
aNGELA, ce tampenie..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Kriss pozele sunt minunate.Ce zapada mare!!!!!!
Cred ca a fost superb .Trebuia sa stati mai mult timp.

Mergi la inceput

Kriss, ma bucur ca v-a placut! Ati mai ajuns prin strand, pe la baza hipica? Inca mai au mult de lucru la telegondola, la cladiri, traseu, partie, abia acum monteaza tunurile de zapada...si pe Pietricica vor sa faca nu-s ce scari rulante, lift inclinat, restaurant rotativ...un fel de telecabina intre Cozla si Pietricica...o sa fie fain, dar cine stie cand 'or termina... Mi s-a facut dor de un vin fiert si de un colac secuiesc de la Lacu' Rosu, cred ca in week-end o sa trag o fuga si eu... N-am mai fost din toamna...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput