Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai la inceput e mai greu dar te obisnuiesti si incepe sa iti placa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Ellis uite ca la treaba cu pensia nu stiu ce sa iti spun dar sunt multi tineri care nu au loc de cei pensionati atat in cercetare cat si in invatamant.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

bine spus

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Cristina,eram precisa !
Petro,da,da, sa ne anunti! vad ca sunt putine poze participante, banuiesc ca va mai dura ceva,nu?
Imi inchipui cum este si iarna,cred ca a fost impodobit si cu specific de sarbatori!
Noi am fost de Paste,era cam aglomerat pe drum (ca toti plecau care incotro),multe obiective nu le-am putut bifa, ca aveau inchis sau aglomeratie (magazine,etc,etc).
Avem poze cu Gardaland aici

Ma gandeam ca anul acesta sa mergem la DisneyLand, dar vom vedea....ca se anunta vremuri cam nasoale si se pare ca nu ne dam inca seama de gravitate..
Ma gandeam ca daca se intampla ceva cu gazele astea (spunea ca pt. Timisoara mai au rezerva de combustibil,altul decat gazele primite de la rusi, pt. 5 zile..), sa trimitem copii la tara impreeuna cu bunica.Acolo avem calorifere incalzite prin centrala termica cu gaz (o butelie din aceea mare instalata in curte), dar au facut si sobe de teracota cu lemne-ca sistem de backup.
Ne plac ca dau si o caldura f. placuta

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ancaD - aha, am inteles. La stadiul ala suntem si noi atunci, de lucru intens .

cristi - votarea incepe de pe 15 febr. cu aproximatie. De fapt aia era semnatura... Daaaa, seamana cu Eva in mai multe ipostaze ... am zis eu ca s-au incrucisat genele pe traseu la fetele astea

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Cami, ce dulce e Sebi!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Petro, am trimis si eu poze pe 20 dec, vad ca nu apar, dar n-am mentionat in titlul mailului "2008". Le-am mai trimis acum inca o data, de data asta fara comentarii
Ellis, branza cu struguri? Sofisticate fetitele astea

Am facut supa cu nume complicat pentru Eva, dar s-au cam faramat galustele, am pus doar un ou mic de tara, deci trebuiau 2. Acum sa vedem daca mananca

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cami, nu cred ca e dracul rus atat de negru, nici ei nu au cum sa o tina prea mult asa, ca nu mai vin euroii

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

adra - pai o fi complicat numele, da' e ciorba noastra clasica. Minestra, minestrone in it. inseamna ciorba.
Nu stiu sa-ti zic de poze ... eu am trimis, am primit raspunsuri pe mail ca au fost acceptate si ca au fost puse in album.

Copilu' meu e tare marait ... abia a adormit, iar de mancat ... ceai cu biscuiti ... Si pe mine ma doare capul.

Nu stie nimeni sa-mi raspunda la intrebarea cu botezatul?? Obiceiuri, traditii, dedesupturi??? Ce tre' sa fac?

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

petro..iti zic eu rapid cate ceva
ca vine ora mesei
tre sa ii cumperi un rand de haine..de la body pana la fas, caciula. cu care va fi imbracat.

apoi, o cana noua in care se va sfinti apa ( plus o legatura de busuioc).

altceva..nu mai stiu. un cadou pt pitic...si ceva bani la popa..ma rog, asa-i la noi, stii tu..fug ca tre sa ii dau sa pape.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

petro..iti zic eu rapid cate ceva
ca vine ora mesei
tre sa ii cumperi un rand de haine..de la body pana la fas, caciula. cu care va fi imbracat.

apoi, o cana noua in care se va sfinti apa ( plus o legatura de busuioc).

altceva..nu mai stiu. un cadou pt pitic...si ceva bani la popa..ma rog, asa-i la noi, stii tu..fug ca tre sa ii dau sa pape.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

victo, merci . Deci, am cumparat deja hainutele ... 2 randuri complete (pt. biserica si scaldat a doua zi) si altele pe langa, diverse marimi, am cumparat panza de mir, vreau sa stiu cu lumanarea ... ca aici o gasesc goala la biserica rom. si tre' sa o impodobesc eu. Ce flori trebuie puse, material parca .. altceva? Si in baita de a 2-a zi ce trebuie pus si semnificatia fiecaruia ...

Da, cadou, platit popa si alte astfel de cheltuieli stiu ..

_

Mergi la inceput