biiig problem!!!
Raspunsuri - Pagina 4
Violeta Nicolae spune:
Citat: |
Ancuta-Maria Posted - 05/01/2009 : 23:51:00 -------------------------------------------------------------------------------- ma terminati cu frazele gen "si se va uita in ochii tai si iti va zambi" sau "copilul TREBUIE sa se nasca" sau "Dumnezeu nu va lasa" si cea mai tare din toate "Asa se intampla cand exista sex inainte de castorie si mai ales neprotejat" 1. Nu stiu daca tu ca mama, sau celui mic, ii va arde de zambit cu burta goala. 2. Nimic nu trebuie. Exista posibilitatea de a alege (asa era ultima oara cand m'am interesat, s'a schimbat ceva?) 3. Dumnezeu nu i'a lasat nici pe cei 6 copii din Cucuietii din Deal care nu aveau curent si se incalzeau la un foc facut in mijlocul camerei, nu e asa? 4. Adica a facut sex inainte de casatorie si Dumnezeu a pedepsit'o? Daca da, cum? Nu imi spune ca a pedepsit'o cu acea sarcina, te rooooog ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle) |
1.nu vreau sa intru in polemici cu nimeni
2.Eu nu am pomenit de nici o pedeapsa,aici este vorba de RESPONSABILITATE,"ok am gresit,am ramas insarcinata imi asum responsabilitatea".
3.tu razi dar cu viata unui copil nu-i de ras
4.Asta este parerea mea.
Ancuta-Maria spune:
mno, nu te aprinde, ca si eu mi'am spus doar parerea, in plus nu toate replicile erau ale tale.
Pt tine daca ti s'a parut ca te iau peste picior. Radeam de replica Andradei.
IonescuOana spune:
Sau poate totusi va zambi. Cine stie 100% ca nu va fi asa?
p.S. copilul, nu virusu'
Ancuta-Maria spune:
citat din mesajul lui IonescuOana Sau poate totusi va zambi. Cine stie 100% ca nu va fi asa? p.S. copilul, nu virusu' O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA! |
Probabil, sa dea Bunul sa fie asa :)
PS:
Violeta Nicolae spune:
XIO Posted - 05/01/2009 : 23:33:24-----------------------------------------------------------------------------------------------Cum sa-i spui unei fete de 20 de ani sa tina un copil doar pt. ca alte femei nu pot avea copii? |
nu am spus eu asta
XIO Posted - 05/01/2009 : 23:33:24 ------------------------------------------------------------------ Roksee, daca as fi in locul tau eu as face avort. Si acum daca s-ar intampla(doamne fereste) , tot asta as face din simplul motiv ca nu as putea sa-i ofer copilului tot ce trebuie. "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** |
dar ce-i trebuie unui copil dupa parerea ta?
Violeta Nicolae spune:
Ancuta-Maria Posted - 06/01/2009 : 00:14:55
--------------------------------------------------------------------------------
mno, nu te aprinde, ca si eu mi'am spus doar parerea, in plus nu toate replicile erau ale tale. Pt tine daca ti s'a parut ca te iau peste picior. Radeam de replica Andradei. ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle) |
nu m-am aprins,am vrut sa clarific
merci pt
PS am trcut prin ce trece ROCKSEE acum 11 ani,cu mici diferente,eram casatoriti.
Stefan are 10,5 ani si fara lipsa de modestie SUNT MANDRA DE EL.
Este un copil superb,destept si foarte cuminte.
M-am regasit in povestea ei.Din cauza asta am si postat.
Deianira spune:
Rocksee, nimeni de aici nu are cum sa iti spuna care e decizia potrivita pentru tine. Pentru asta, trebuie sa analizezi tu situatia si sa iei singura o decizie.
Violeta, nu exista comparatie intre cele doua situatii. Nu stiu cum poti spune ca sunt doar "mici diferente" - doi oameni care sa se ocupe de un bebe (implicit doua salarii, sau unul si indemnizatia - nu sunt foarte in tema) se pot descurca mult mai bine dacat o femeie singura fara niciun fel de ajutor(nu bani, nu babysiting cu bebe, nu lucrusoare pentru bebe, nimic).
Anamadalina spune:
Rocksee, la multi ani si sa ai un an .. linistit, sa gasesti armonia necesara cu tine insati pentru a lua decizia cea mai buna.
Eu privesc lucrurile asa: la momentul acesta trebuie sa iei decizia in ceea ce te priveste pe tine. Nu e dovada de egoism, dar urmatorii 18-19 ani nu-ti vor apartine in cazul in care decizi pastrarea sarcinii, iar in cazul in care va trebui sa razbati SINGURA trebuie sa stii ce responsabilitati vei avea si cum te vor apasa ele si mai ales ce impact vor avea toate acestea asupra copilului tau. Spun copilul tau pentru ca putin probabil ca tatal biologic sa-si asume vreo raspundere.
Eu nu sunt adepta avortului, dar incerc sa fiu realista.
1. Este de datoria ta morala sa il instiintezi pe tatal biologic despre sarcina. Nu idealiza momentul, exista posibilitatea sa te loveasca raspunsul lui, dar nu uita ca numai tu hotarasti cu adevarat pentru viata ta si a copilului tau, pe el doar il anunti.
2. Este necesar sa evaluezi daca vrei acest copil, daca consideri ca ai face tot ce este omenesc sa ii oferi intreaga ta putere si resursele materiale si spirituale. Este foarte important, altfel acest copil va fi un balast si iti va crea frustrari nedorite si asta va va afecta pe amandoi
3. Daca iei decizia sa pastrezi sarcina vorbeste cu parintii tai. In fond sunt singura ta legatura de sange si sunt cei mai in masura sa te sprijine. Nu te astepta la efuziuni sentimentale imediate, dar in timp s-ar putea sa reactioneze neasteptat de bine, mai ales mama ta.
Gandeste-te foarte bine, e alegerea ta, poate fi un miracol daca iti doresti cu adevarat lucrul acesta, sau poate fi un chin. In copilul tau iti vei gasi mereu alinarea, forta de a merge mai departe, fericirea, implinirea, dar trebuie sa simti ca pentru asta vrei sa traiesti, ca asta ti-e menirea. Si atunci nu vor exista greutati, ci doar solutii.
Daca te pot ajuta cu ceva sunt aici pentru tine.
Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"
lisa79 spune:
eu zic doar atat. la 18 ani am trecut prin asa ceva(cu prieten stabil dar indiferent...in fine,alta poveste),uite si acum de 11 ani,regret!!! as da timpul inapoi,dar nu pot,e un pacat mare si tare greu de dus! mi-au trebuit 10 ani de zile sa am curaj sa merg sa ma spovedesc.
o crima de genul asta,te urmareste o viata intreaga. bine acuma depinde si de felul tau de a fi,sunt persoane care fac u avort ca si cum ar merge la farmacie si nu au nici o remuscare. am cunosct astefel de specimene.
multa bafta!
37S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
XIO spune:
Violeta , nu raspundeam doar la mesajul acela scris de tine , de aceea vezi si alte idei care nu iti apartin dar care sunt tot impotriva avortului.
Din punctul meu de vedere atunci cand voi avea un copil voi avea un loc de munca stabil , un apartament al meu , un partener au sot, posibilitatea de a ne intretine, dorinta de a-l avea.
Cand faci un avort omori o celula , nu un om , nu o fiinta umana.
Scrie tot in embriologie.
Pe toate care o sfatuiti sa faca copilul si sa-si dea peste cap toata viata v-as invita la leaganul de copii din TM sa vedeti acolo cum copiii abandonati se agata de tine ca de ultimul om , cum plang atunci cand pleci , cum stau inguri in patut si se leagana. Leganatul unui copil inseamna lipsa acuta de afectiune. Pt. ca nu exista mama sau tata se leagana el singur .
La peiatrie cand ete un copil abandonat ni se spune sa nu-l luam in brate si sa nu stam prea mult cu l pt. ca se ataseaza i de fiecare data cand cineva cu care a stat putin pleaca el plange si sufera , se simte parasit.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/