Prietenie la plesneala (8)- Alaturi de Gabitza

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

madame e de-o varsta cu al meu radeam cu el ca a zis sa ii caut, citez "scurta verde"... deci am ras cu lacrimi... asa ca a fost retrogradat la grad de mos

madame, cand iti vine jeneralul ? si sa ne povesteti ce iti aduce unde fu plecat?

misha, daca tu asa crezi ca se fac cupii, sa stii ca nu prea ai nimerit-o !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hehehe...la tv la stiri au zis acum ca e noaptea de Boboteaza cand se deschid cerurile si fetele de maritat isi afla ursitul daca pun busuioc sub perna! Acu' nu-mi dau seama: io mai sunt "fata de maritat"? Sau sunt expirata....? Oricum n-am busuioc. Poate merge cu frunze de patrunjel uscate!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

'86, femeie, '86! Nu mai calcula atat, ca nu mai faci copii din cauza asta... nici copii si nici de la atatea socoteli

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Tzuni, eu nici daca as avea, nu mi-as pune... ca daca taman in noaptea asta il visez pe Robbie, ce ma fac dupa aia? Cotrobai toata lumea pana dau de el si il conving ca mie visu' cu busuios sub perna mi-a zis ca el mi-e ursitu'?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Nu stiu daca avem voie cu bancuri din astea, dar tot rad la el...

TOP 5 REPLICI DE AGATAT SEXY-BRAILEANCA!

1.Te f...i?

2.Te f...i?

3.Te f...i?

4.Te f...i?

5.Te f...i?

luat de pe blogul lui Bendeac de la Mondenii

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary
Vio, tu esti floarea noastra rara, nu te dam noi pe niciun presedinte, sa fie clar!!

Si eu as vrea sa fiu,da' nu-s!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

na ca ma saboteaza fi0mea !

Tzuni, baga patrunjelu !

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

foarte tare ! bendeac e f tare, il "stiu" de pe vremea studentiei lui... ehehe, ce vremuri maica...

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1
Mariusmic ,vin la tine la prajituri !

Ma simt onorata... Te astept cu mare drag...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

foarte tare ! bendeac e f tare, il "stiu" de pe vremea studentiei lui... ehehe, ce vremuri maica...

Mai avea si un post foarte tare legat de Nikita... , da' nu stiu daca sa ii dau paste si aluia...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput