Prietenie la plesneala (8)- Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 12
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay consortu e pe 1.02.1879 |

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
Tantzo, zi tot ca te alerg
Ti-am zis ca te-am vazut da ai mila de batrinetile mele ca NU TE-AM VAZUT NICAIERI ACUM! Ieri parca te-am vazut pe lista oficiala de aici, da' acu nu mai esti
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
Te mai fierb? Hai, ca esti fata buna, sa te mai fierb un pic
... la mine e la topicul cu fecioarele
I never fake ... sarcasm
kokiy spune:
30.05.1973
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Te mai fierb? Hai, ca esti fata buna, sa te mai fierb un pic I never fake ... sarcasm |
kilu' meu! Fecioara nu mai sint de fo douaj de ani, ce dreak sa caut acolo, ha?
si 22.09 nu ma incalzeste! Vreau SI ANUUUUUUUU' BABO!
Morgano spune:
Io - 5 martie 1975 (nu pot face spelling cu cifre marete la ora asta)
Sotu (gasit pe net.... cine naiba m-o pus sa ma vantur pe aman2.ro acum 6 ani
) - 02.02.1972 - dc vreti CNP-ul il stiu mai bine decat data casatoriei noastre (ca deh, se cere pe la banci
)
Ana mare - 10.11.2005
Iris mica - 10.10.2007
(deh, fete de 10)
Am umblat dracu' pe la facut sarmale si racituri la tot neamu, mese, curatenii, calcat (nu am bona de 2 luni si innebunesc cu fetele care salta gradinita si nervii mei). Ba am mai fost si pe la birou sa mai si produc pt. faina de Moulinex. Intre timp am mai acumulat la lunga lista de credite inca unu de vo 750 iuroi, da' nu-i bai, sanatosi sa fim. Am ajuns si eu aia corecta si stresata de datorii sa zic: da-le dracului, noi ne-am dat pe la Debenhams si Dino Land, noi avem toata colectia Disney dubalata in Ro si o masina platita cu banii jos si apoi data in leasing, tot noua.... ce saracia, sanatosi sa fim ca de foame nu murim, acuma dc asta mica mai scoate din scutece si aia mare din antibiotice, jur ca suntem familia anului 2009. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
misha71 spune:
Kay, kokiy, Ripley - v-am trecut pe lista
Kay, mai uita-te o data in buletinul lui Alex ![]()
Tantzo
zi anul ca te trecui in pashopt![]()
Ripley, las-o mai moale ca a venit criza si p-orma facem hora unirii pe holurile spitalului de nebuni (ca nu esti singura -te tin de mina: 450 euroi rata/luna
)
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui misha71 kilu' meu! Fecioara nu mai sint de fo douaj de ani, ce dreak sa caut acolo, ha? si 22.09 nu ma incalzeste! Vreau SI ANUUUUUUUU' BABO! |
Bre, de luni de zile ma plang pe aici ca am 22 de ani, ca-s inocenta si virgina si ca nu am cunoscut barbat pana acum si n-ai retinut nimic!! Nu ma ai la inima, nu?? Vrajitoareo!! Cruello!!
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
Io crezui ca ai 19
of! de 2 ore trebuia sa fiu cu cornu' in perna si tu ma pui sa socotesc acu':
Deci:
22 impliniti, inseamna 2008-22=1986
22 neimpliniti, inseamna 2009-22=1987
Deci? ![]()
edit: io-mi aminteam de 21, zau!
misha71 spune:
Am modificat si gata, plec la nani ca iar ma trezesc la 5.30, si huzbandu' doarme ca un prunc de fo 4 ore 

Iar am ratat
din cauza voastra