Colectia de toamna-iarna 2005 (225)
Raspunsuri - Pagina 9
lavi02 spune:
Bei, daca va supara chiar asa tare, refaceti lista. Nu e ceva ireparabil.
Va duceti in fiecare an in urma prin luna august si luati tot inapoi.
soanso du-te in meniul din stanga la Profil personal (deasupra de Mesaje private), pe acolo pe undeva trebuie sa gasesti "editare semnatura"
ioana_77 spune:
Mei, acu' tot raul spre bine. Cu ocazia asta au mai scris Gandacel si CristinaH la noi
Cristino

pt efort!
Mihaelutat, sar'na pt cafeaua cu buna dispozitie matinala![]()
![]()
![]()
bb_alinus spune:
CristinaMh, frumos mesaj, sper sa ne mai scrii din cand in cand! Si chiar daca nu primesti raspuns, lumea citeste, fii sigura! Ehe, si eu m-am suparat de cateva ori, dar acuma - desi nu prea mi se raspunde nici mie, cel putin nu la ce intreb concret - mi-am zis ca cel putin cand am timp scriu, macar asa raman cu o amintire de jurnal ca sa ii povestesc missei mai tarziu!
Pe de alta parte recunosc ca nici eu nu am raspuns la toata lumea de unde si ignoranta ulterioara. Asta e, suntem multe si diferite.
Eu nu am primit nimic pe email, legat de poza de 3 ani - inteleg ca e un album diferit de cel aniversar, nu? Deci pot sa trimit o alta poza? Daca da, unde?
Soanso de ce crezi ca e mai bine sa iti stergi pozele de la semnatura? Asa program la servici caut si eu! Pana una alta stau acasa si fac pe "rentiera" ![]()
Mey io nu stiu cum dar inainte cand trebuia musai sa muncesc visam la ce zicea Mihaelutat cu statul acasa, ei acuma cand e invers ma mananca palmele sa gasesc de lucru. Barbatu-mio imi zice ca nu stiu ce vreau, si are dreptate. Anyway, mai caut "jobul ideal" ( a se intelege cu program ideal) pana prin martie - aprilie dupa care gata, imi vad de aciunile mele de expat ca nu duc lipsa! ![]()
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
ioana_77 spune:
Demult vreau sa lansez un subiect care ma roade. Spuneti-mi si mie cum cititi voi povesti copiilor sau din ce carti, ca mie si cele mai simple (alea cu poze mari si randuri putine) mi se par cu un limbaj sofisticat, neadaptat varstei lor.
de ex, deunazi reciteam "Capra cu trei iezi", dintr-o varianta din cea amintita, in care spune ca iedul mijlociu se ascunde sub un chersin cand bate lupul la usa. M-am bagat in dictionar, sa vad ce inseamna. Mama ei de albie,cada, etc alt termen nu au gasit? Cica sa-i citesti copilului cu aceleasi cuvinte, sa retina cum trebuie. Eu, sincer, de multe ori reformulez cu cuvinte care sa fie pricepute de o minte de 3 ani.
ioana_77 spune:
Tot io![]()
Ieri, dupa ce mi-a spus La multi ANi, Maria vine la mine cu o punguta de medicamente si-mi spune: "Mami, ti-am adus un cadou, o soseta de-a lui Stefanel"![]()
aseara mi-a cantat La Multi Ani din proprie initiativa
Ioi, ce copil mare am
soanso spune:
lavi
,mersi draguta si promta ca deobicei,sper ca am reusit, fac acuma incercare.
bb_alinus,am poze cu Sorana dezbrascata,din casa, am poze cu casa parinteasca care acum a fratelui meu acolo sta si mama la parter ,a nasilor, ma gandeam ca nu le-am cerut acordul sa postez pe un forum public casele lor.
spor la gasit jobul ideal dar si bine platit,la mine partea a doua lasa de dorit pt ca sunt bugetara(ma rog apartin de M. SANATATII).
cristinamh spune:
anda,
.
referitor la poze, cristina negara mi-a spus ca se trimit si pe yahoo, si pe gmail, si se mai adauga unele si in albumul de pe picasa. am luat tot ce-am gasit, vedeti ca e panoul pe mailul de yahoo, daca nu va regasiti, trimiteti.
de asemenea, nu am nici timpul, nici nervii necesari sa asez copiii cronologic. daca se ofera cineva sa faca aceasta munca, sa editeze poza in paint si sa scrie la fiecare copil 1 2, 3, cum e ordinea... altfel ma gandeam sa-i pun cat de cat alfabetic. sau sa-i las alandala cum s-au nimerit acum.
alinus, la tine e poza cu "alba ca zapada". daca n-ai primit nici un mail, verifica adressbookul de pe contul comun, poate ai dat o adresa pe care n-o mai folosesti.
dordia, la tine nu gasesc poza pe nici un mail.
adresele sunt nov_dec_2005@yahoo.com si novdec2005@gmail.com
maria am vazut c-a pus termen 15 pt poze, deci peste o saptamana.
joy04 spune:
buna dimineata.
mda, si eu am fost impotriva stergerii fetelor din lista dar fusei minoritara si am trecut neobservata cand am intrebat care-i baiul si de ce deranjeaza lista lunga.
Asta pt ca mie imi facea placere sa mai trec cu vederea peste lista si sa-mi amintesc de cate una dintre fete si ma intreb oare ce-o mai face?
S-a mai discutat si nu are rost sa ne "ciupim" pt ca vorba Laviniei se poate reface.
Io abia astept pozele din Tunisia, pe restul le-am vazut si-s impresionata de tot.
Imi este ciuda rau ca nu putem ajunge cu kinderii la zapada iarna asta si asa-mi pare rau cand il vad pe Vlad ca ar vrea sa se bage in tv sa se joace cu zapada...
![]()
Cristinamh nu credeam ca urmatorul tau mesaj sa fie in asa context. Asa ca eu sper sa postezi in continuare si la noi, chiar daca nu poti mai mereu.
Sincera sa fiu, as sta de vorba cu tine sa-,mi dai o mie de sfaturi pline cu magneB6
. Pe mess. eu nu stau ca nu pot de kinderi, acum doarme Alex, Vlad se uita la desene si asa stau la pc.
Si eu vreau sa schimb emoticonurile de la semnatura si nu vad unde pot face asta.
Lavi este editare profil personal, dar numai este editare semnatura. Sau nu vad eu bine???
Se accepta la pozele pt panou si din alta luna/zi in care a facut 3 anisori kinderul? Ca eu am constatat ca nu am decat vreo 2-3 poZe cu Vlad si alea destul de aiurea.
Sper sa apuc si eu sa respect termenul sa caut o poZa sau sa fac una. Zilele astea.
Spor la job si la evaluare Corap.
Mihaelutat ce ai facut cu parcarea masinii din dotare pe drumurile sectorului 2? Avura succes mailurile, fazurile si muscarea de strada?
Si inca ceva...pe mine m-a tampit cu siguranta maternitatea. Bine...nu eram eu in parametrii normali nici inainte, dar acum numai pot lega o propozitie fara sa ma balbai si sa-mi caut cuvintele.
acestea fiind zise ma duc sa strang impreuna cu Vlad jucariile insirate prin TOATA CASA. si il amenint ca daca le mai vad aruncate, i le duc direct la ghena!!!
Mihaelutat spune:
Ce va inflamarati asa de la scris/nescris? Fiecare face dupa cum poate, pofteste inima, simte, are chef si dispozitie. Singurul dezavantaj notabil legat de absenta este senzatia de excludere, care pentru mine ar fi extrem de acut simtita la nivel sentimental. Eu ma simt foarte bine scriind aici, am legat relatii superbe, uneori pritenii, lucruri pe care nu le regasesc in viata de zi cu zi, desi uneori ma gandesc ca am o viata de zi cu zi cam saraca, si nici prea multe preocupari nu am. Si iata cum am ajuns la vorba lui barbata-miu ca imi lipsesc hobby-urile![]()
In concluzie va rog sa nu mai aducem in discutie problema frecventei, ca si cea a ignoratului/neignoratului. In cazul meu, ipotetic vorbind, nu vad cum ar putea sa nu ma ignore lumea cand procuparile mele sunt in marea lor majoritate frivole, dilemele mele se refera aproape toate la cum sa fentez cartea de credit/debit sau sa il pedepsesc pecuniar pe barbata-miu ca a indraznit sa se distreze fara mine.
Reiterez de asemena aceeasi forma de dragoste si respect pe care o simt de cand ma bag in seama pe acest topic fata de toate participantele, la participanti nu ma bag ca ies scantei, si va rog sa nu ne ciondanim si sa nu ne suparam.
Make love not war.
Tot ceea ce am scris este de citi cu zambetul pe buze, fara suparare.
Imi dau cuvantul de onoare ca nu m-am suparat nicodata pe nimeni de pe acest topic, iar daca am suparat pe cineva imi cer scuze a posteriori.
Mita
lavi02 spune:
Ioana chersin este termenul folosit de Ion Creanga.
Mie mi se pare f important sa se pastreze varianta originala a povestilor, pentru ca are un farmec aparte. Plus ca Ion Creanga mai are si cate o subtilitate de limbaj pe care o descoperi abia la o lectura atenta si adulta.
Cat sunt copiii mici le putem "traduce" noi povestile in limbajul de acum, sau prescurta, sau citi o varianta "repovestita".
Dar "dulcele grai" al rostirii lui Creanga e inimitabil dupa parerea mea.
Alinus esti mortala! Acu ceva timp faceai apologia statului acasa
chiar aici, pe forum, martore ai!
Joy nu puteti sa faceti macar o excursie de o zi la munte, la Cheia de exemplu ca e mai putin aglomerat decat pe VP?