Colectia de toamna-iarna 2005 (225)
Raspunsuri - Pagina 8
lavi02 spune:
Gandacel ma bucur ca ai trecut chiar si in fuga pe la noi!
Camelia bafta multa la nou servici, sa te simti bine acolo!
Corap uau, esti la servici din nou dupa 3 ani si ceva! Imi amintesc de cand eram gravidoase.
mara 
Multumesc pt urarile de sanatate, sper sa ma dreg fara antibiotic.
Mihaelutat spune:
Buna de dimineata.
Referitor la poza intrucat eu nu prea am poze personale, decat cele facute de mila publica, cel mai milos membru fiind draga mea vecina Noki, ocazie cu care ii transmit un calduros "Spor la invatat", toate pozele recente cu fi-miu se regasesc intr-un album facut tot de Noki pentru mine. Cu rusine in suflet si simtiri recunosc ca nu stiu cum sa incarc o poza de acolo in alt album, deci nu stiu sa trimit poza de tablou. Daca ma lamureste si pe mine cineva o sa trimit daca nu, asta e, nu e bai, asta este conditia mea de umanist, nu ma pricep si pace la chesti tehnice.
Cu programul de lucru la mine e pentru moment de la 9-17, 30, de regula, nu trec de 17.30 decat daca se iveste o situatie de mega-ultra-super urgenta. Mi-am impus acest lucru dupa ce 2 ani, inainte sa nasca bagam 10-12 ore pe zi , inclusiv permanenta, inclusiv sambata si cateodata duminica. Nu mai doresc never ever sa incerc asa ceva. Desigur acum mai ramane sa ii conving si pe noi mei sefi de asta, dar nu ma dau usor convinsa la orele peste program. Daca situatia pe viitor o va cere voi vedea insa voi negocia la sange din simplul motiv ca am imbatranit iar cariera a cazut pe locul 15 undeva pe primul loc fiind confortul personal, cu tot ce presupune el, adica copil si sot, si nu in ultimul loc lenevirea pe canapea.
Acestea fiind spuse ma duc sa imi beau cafea plina de lene.
Mita
lavi02 spune:
Mitza
hai ca de cafea cu lapte, frisca, scortisoara, samd, am mai auzit, dar de cafea cu lene pana azi nu.
Alege poza pe care vrei sa o trimiti, da-mi un link la ea si mai departe ma descurc eu.
Mihaelutat spune:
Ok Lavi iti paramultumesc, ca de obicei prietenele mele de pe forum, va rog sa imi permiteti sa va spun asa, ma scot din oala de noapte a necunoasterii.
Mai eu am intrat in hibernare deci cat e frig si ceata afara eu doresc sa stau la mine in barlog in nesimtire, stiu ca este un fapt reprobabil, ca pe criza asta toti ar trebui sa muncim inzecit pe aceiasi bani
, sa nu cerem majorari salariale
, sa donam banii la stat inapoi
, dar sa ma pici cu ceara daca pot....Ma consideram de stanga dar bag seama ca sunt totalmente de dreapta, daca m-ar fi facut mama rentiera, sa stau acasa si lunar sa imi parvina o renta barosana, eram cea mai fericita si sigur as fi invatat si sa trimit poze.
Mita
soanso spune:
neata,
recunosc ca eu nu am talent la scris si de aceea postez mai rar , imi sunteti dragi toate ,singurul meu regret este ca nu va cunosc personal.
As propune sa nu mai fie sterse de pe lista fete care nu au mai scris din diverse motive,intradevar la monente aniversare e greu sa faci urari pt cineva "necunoscut" despre care nu stii mai nimik ,se pot face doua liste una cu fete active si alta cu vizitatori.
eu am trecut cu greu peste ultima raceala care ma tinut 3 saptamani, acum vreau sa tin regim am inceput cel disociat dar e greuuu.
Sorana e bine a reinceput gradi de luni si mai nou are o energie ceva de speriat ,nu sta locului o clipa,sare de pe un pat pe celalalt,danseaza ,face tumbe -"intorcaturi" e mereu in miscare.
Felicia,eu stau la servici :L-J 07-15,30 ,V 07-13 (S,D liber) ,e cel mai miununat program pe care l-am avut vreodata avand in vedere cat am "tras" pe schimburi si in weekend in Metro ,nu as mai accepta veci un job pe schimburi.
intrebare:cum pot sa-mi sterg pozele de la semnatura? cred ca e mai bine sa nu mai pun pe forum poze .
poate imi explicati si mie cum pot trimite invitatie in contul comul la albumul meu de pe webshots.
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
cristinamh spune:
In primul rand, la multi ani tuturor, si un 2009 cat mai putin cuprins de criza!
Am sa incerc un raspuns, si va iesi lung, caci asa imi ies mie mesajele. Si asta multumita crizei, care mi-a lasat cateva momente de respiro la servici, am resit sa citesc subiectul in curs de pe forum. Ceea ce nu mi-a iesit niciodata in ultimii 2 ani, sa fiu la zi... am spicuit subiectele, citeam doar info de pe la fiecare, nu si dialoguri, caci nu mai aveam cand.
Mi-ati lipsit, cu bune si rele, de multe ori mi se facea dor... Si-am suferit cumplit ultima data cand am reusit sa scriu, iar mesajul meu a trecut neobservat... nimic, nici un comentariu.
De ce n-am mai scris? pur si simplu, pt ca nu-mi mai gaseam locul. nu reuseam sa citesc, se scria mult, subiecte diverse... si am ramas pe dinafara. Mi-a parut rau si cand s-au organizat intalniri, mi-ar fi placut sa primesc si eu un mesaj pe mess... "mei, nu vrei si tu azi in parc?" Dar nu s-a intamplat.
La fel am suferit si acum, de sarbatori, cand am intrat iar. Si-am vazut lista curatata. Nu stiu, poate sufar eu de sindromul Peter Pan. vreau sa fie mereu fereastra deschisa, sa stiu ca oricand ma pot intoarce si voi fi la fel de bine-venita. Uite, n-o vad pe lista nici pe teo banu, si a trimis poza, si mesaj catre toata lumea... dar fereastra s-a inchis pentru ea. si sincer, ma mir ca m-am regasit pe lista, inteleg ca am fost exceptia de la regula din motive necunoscute, caci ma incadram cu brio la a fi scoasa.
Iarasi am suferit cand am vazut initiativa de panou... si mai ales pentru ca mereu m-am zbatut sa le fac, nu aveam nici un mesaj... sa trimit si eu poza.... am aflat intamplator. dar suferintele personale nu au importanta.
si lavi a ghicit, da, imi face deosebita placere sa lucrez la panou. cumulat cu faptul ca aveam timp, am decis sa ma implic putin, din umbra... doua mailuri si trei mass-uri fac de multe ori rotile sa se invarta, si macar e un mijloc placut de a simti ca exist si eu. am vrut sa fie un cadou pentru grup.
De ce scriu "dincolo"? Pentru ca acolo este un ritm pe care il pot tine. Pentru ca nu avem reguli. Nu ne numaram postarile. Nu ne atacam si nu ne judecam. Si avem si o categorie speciala, "cine mai e si sisi asta", titlu pe care il primeste cine scrie dupa o pauza mai mare. ne bucuram la fiecare semn de viata, la fiecare mail, la fiecare urare. Pentru ca ne simtim ca o familie, care de sarbatori isi da telefoane sa-si ureze la multi ani. Pentru ca nu a existat moment de bucurie sau necaz pe care sa nu-l impartasim. Si, mai ales, pentru ca am reusit sa fim "Nazdravanii". Pentru ca copiii ne intreaba acum, "cand mai facem mami grupul de nazdravani sa ne jucam?".
De ce revin aici? Pentru ca as vrea ca si Iris sa aiba parte, ca si Andrei, de experienta placuta pe care "desprecopii.com" ne-a oferit-o. pentru ca zambesc cand ma gandesc la ina, facandu-si unghiile cu dilatatie si contractii, si ma intristez cand ma gandesc la craciunul pe care l-a avut acum ceva timp. imi pare rau ca n-am fost on line sa prind multe din momentele frumoase din grup. dar tot sper ca se poate mai mult. panoul imi da ocazia sa-i mai vad pe copii, sa-mi amintesc... si pentru ca in cutiuta de amintiri a lui iris e frumos impachetat tricoul imprimat cu "colectia". pentru ca pe biroul meu, in tavita cu hartii, am si acum printat A4 ultimul panou facut. in cele 11 ore care ma prind uneori la servici imi aduce un zambet.
trebuie sa ma justific mai mult? panoul este un cadou din toata inima, pentru cine vrea sa-l accepte, si sa participe. asa cum s-a dorit, nu va fi public. il voi termina si-l voi trimite pe mail in contul comun, la o dimensiune f mare.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
corap spune:
salutare, salutare
io n-am pus nici o poza pe nicaieri din simplul motiv ca la serv n-am poze si acasa nu pun mana pe calc - ca doar e luna de miere sau ce? asa ca daca ma asteapta panoul pana luni e bine, daca nu - nu.
am intrat acum ca la 11 tre sa ma duc sa-mi fac analizele ca "nou angajat" si testarea pisicologica ![]()
si n-am mancat nimic, of course, da' mi-am luat o prajiturica pt dupa la care ma uiiiiiiit, si ma tot uitttttt.
ref la program: de la 9 la 15 pana in mai. dup-aia mai vad eu cum negociez, la noi se preconizeaza restrangeri de personal cu ocazia fuziunii si cred ca pot sa-mi negociez un program de 6 ore. cred ca e suficient, eu imi doresc sa stau si cu copiii, sa fiu si relaxata, n-am chef de munca peste masura. asa ca daca imi pot permite sa muncesc mai putin nu ma deranjeaza.
pupici
mai scriu cand revin, daca nu-mi iau astia tot sangele.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Mihaelutat spune:
Bai ce mama naibi au astia cu evaluarea psihologica dupa concediu de crestare a copilului, ce cred ca ne-a tampit/senilizat maternitatea....Varsta inteleg dar maternitatea?!
Spor la evaluare Corap. Daca te supara da-le cu felinarul ala cu margele in cap poate la intra o margica pe post de ochi.
Vrea sa fac un apel public. Hai sa strangem cu toatele lecitina si energizante pentru Vecina Noki ca o vreau inapoi intrega la cap. Acum ca ma gandesc mai bine o sa ii fac evaluare psiholgica la finalul sesiunii, poate nu se mai incadreaza in paramatrii de dementa acceptati pe Lacul Tei.
Mita
anda77 spune:
mai incetati cu scuzele referitoare la de ce nu ati postat, ca parca e cabinet psihologic aici. eu mor cand vad ca unele forteaza indirect pe altele sa explice de ce nu posteaza, iar celelalte chiar se scuza!!!!
vreau libertate si democratie!
lavi, am dreci pe tine si pe mine ca am tacut. despre tine vorbeam ca nu am vrut sa zic nimic cand s-a propus curatirea listei. tot vad ca sunt din ce in ce mai multe fete afectate de curatirea listei cu domestos, pe criterii absolut subiective. ca n-a postat de mult timp nu e criteriu obiectiv pe un forum PUBLIC!!!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"