Colectia de toamna-iarna 2005 (225)
Raspunsuri - Pagina 11
roxisialexia spune:
"Fetele in ziua de azi in liceu invata doar 2 litere si 2 cifre A 4 si X 5, incepand cu facultatea invata inca 2 cifre si o litera Q 7 si X 6. Din cauza crizei financiare incepand cu anul universitar 2009-2010 se va schimba programa la facultati si se vor invata 4 litere. R A T B "
mihaela_80 spune:
ioana, si eu adaptez povestile, si stiu ca asa facea si mama cand eram mica. cred ca au destul timp sa le citeasca, singuri, in varianta originala, deocamdata cel mai important mi se pare sa le deschidem apetitul pentru povesti. mai degraba asculta acum povesti pe care le intelege si le iubeste, iar cand are 7-8 ani le citeste singur cu drag si cu amintirea copilariei mici, decat sa se plictiseasca la 3 ani si sa ii dispara cheful de istorioare. eu de fapt nici nu ii prea citesc, nu are rabdare, inca imi ia cartea din mana, ii spun pur si simplu povestea, clasica sau inventata pe loc- favoritele ei. bine, ca si maica-sa e talentata foc la asa ceva![]()
cu povestile clasice, mai ca nu stiu ce sa zic...ieri seara s-a suparat f tare pt ca ursul si-a rupt coada in copca de gheata si nu intelegea de ce i-a facut vulpea asa ceva. nu prea am stiut cum sa dreg busuiocul...care e morala povestii asteia de fapt?
cadouri primesc non-stop de la fiica-mea, m.a tot vazut impachetand pt craciun si a cuprins-o boala infasuratului de lucruri in hartie. lipeste cu scotch, pune stelute, rupe bucatele-bucatele si imi aduce creatia. trebuie sa fiu surprinsa, sa deschid si sa ma bucur expansiv, altfel nu se accepta. de obicei continutul e format din jucarii stricate sau, in general, obiecte care nu-i mai trebuie. ![]()
roxi imi pare rau sa aud de dermatita alexiei. si verisoara mayei, alicia de care va povesteam mai sus, are. in unele perioade ii dispare, apoi ii apare iar. da, crema cu uree are si cumnata mea.
promit ca povestesc de ce nu mi-e bine aici, atunci. acum joc cu fiica-mea ceva si imi e greu sa structurez, dar revin.
camelia_daniela spune:
Cristinamh, bine ai revenit! Eu sper sa nu fii suparata si sa mai treci pe la noi, pentru ca mie imi face intotdeauna placere sa te "vad" (citesc)! Cu panoul ai facut, ca de fiecare data, o treaba grozava! 
Multumesc tuturor pentru comentariile la albumul foto (fie pe forum, fie la album) - mi-au placut mult!
Acum va rog sa ma ajutati cu sugestii, eventual Mitza (ca a nasit mai de curand si poate a auzit la finutzele ei), pentru ca sora-mea ma preseaza la maxim cu privire la rochia de mireasa sa o ajut sa-si aleaga ceva!
Ea vrea ceva de la Pronovias (o firma din Spania) care are niste "scoruri" de ma doare capul (undeva la 2000-2500 euro)... Dati-mi si mie ceva idei pe unde sa mai cautam ceva nu foarte fluffy, mai degraba un model tip Elena din Troia sau Julieta, nu foarte incarcat ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
lavi02 spune:
Back in business, sper sa dovedesc pozele in seara asta!
Roxi un pupic maaare pentru Alexia care vrea sa-i iei si lui Matei n inel 

si
Mihaela un pipic mare pentru Maya care iti face cadouri ![]()
Fain bancul.
Multumesc de intrebare.
Fetele au stat la Alba toata vacanta, noi doar cateva zile, de Craciun. Dar le-a placut pt ca au avut entertainment si dupa aia, soacra-mea a avut aproape zilnic musafiri, inclusiv familii cu copii, unii au fost de vreo 2 ori si s-au fugarit prin toata casa.
Asa ca ceea ce povesteste Mihaela e pura realitate, si ale mele se joaca f mult impreuna, tot la fel cand se cearta mai scot nasul la iveala
. La socrii mei in mod special e misto pt ca la fel, e casa mare, cu multe cotloane, curte si iepuras. 
Apropo, celebrul iepuras inca mai traieste, e mare si gras dar la fel de alintat. S-a reimprietenit cu fetele, in special cu Nati care il chinuia in ultimul hal asta vara dar lui ii placea 
Acum Silvia a reinceput scoala, Natalia gradi, vad ca inca nu s-au molipsit cu raceala de la mine, DF.
lavi02 spune:
Mihaela eu sunt dornica de cat mai multe povesti despre locuri indepartate, deci nu te sfii daca ai un pic de timp!
mihaela_80 spune:
pai da, asa e. acum ca suntem acasa m-a lovit si mai tare adevarul de mai sus. m-a capiat astazi de cap, sunt si putin obosita, am si un pic de munca, s-a agitat atata ca am senzatia ca am in interiorul capului, in loc de minte, ceva gelatinos, caldut si care se misca in valuri lente (cred ca e evident dupa ce prostii scriu)
am culcat-o cam fortat la 5 (noi avem 2 ore in minus fata de ro), o sa se trezeasca la 7.30 si nu o sa mai aiba somn la noapte, dar nu mai puteam.
editez, cred ca lor li s-ar potrivi traiul intr-o comuna new-age, asa, gen osho village, unde toti traiesc la gramada, copiii sunt ai tuturor si se inspira de la toti, mancarea se face la comun si curatenia e mai la coada prioritatilor. de fapt, in halul in care sunt cred ca mi s-ar potrivi si mie.
lavi02 spune:
coreeect! Hai sa organizam un osho village de-asta la vara!
1 zi, ca mai mult nu rezista nimeni.
Ca in cartea Annei Gavalda - "Cea care alina" - a citit-o cineva?
Eu una m-am binedispus, ca am ajuns cu pozele la ziua cea mai faina a
"sejurului", excursia la Cartagina. Am si prins o zi insorita.
joy04 spune:
bineinteles ca am scos nasul la zapada, topaiam EU prin casa mai rau decat Vlad.
Bineinteles ca a luat o cazatura DIRECT in nas, el nestiind de cand l-a facut mama lui sa atenueze nicio cadere ori pe fata ori pe spate cu mana. Nu mi-a venit sa cred ca ma uitam la nasul lui si se umfla/invinetea si ii apareau firisoare de sange sparte instantaneu. Am fost sigura ca il are rupt nasoiu, a iesit juma de piata sa ma intrebe ce a patit, de ce urla saracutzu. Un dinte sangera putenic din gingie.....
E vanat in obraz, barbie si juma de nas. Da' asa sper sa-i pot face o poza ca doar este "reprezentativa".
Cu povestile...eu nu-i citesc din nicio carte ca nu sta. A rupt tot ce am cumparat asa ca am lasat-o moale. Dar, seara numai vrea sa doarma cu Cristi ca nu-i spune povestea cu lupu in speta capra cu 3 iezi. Nu rezista pana la sfarsit, doar ca de acum am decis sa-i spun seara urmatoare continuarea si sa nu o mai iau la infinit de la inceput.
Cristi se chinuie sa-l adoarma pe Alex, eu nu am facut mancare azi, nu am curatat nici macar o ceapa!!! Si maine vreau sa ies cu sania de nu o fi frig rau.
Ia uitati-va aici: http://www.paginademedia.ro/2009/01/08/isteria-din-concursurile-interactive-amendata-cu-50-de-milioane/
Astea-s normale sau ce?
Ma duc macar zarzavatul sa-l curat/tai din seara asta. Noapte buna
meems spune:
Mihaela80, si eu astept sa povestesti de ce nu-ti place unde traiesti acum. Dupa cum bine stii, si eu ma consider o neadaptata si in ultima vreme am incetat sa ma mai plang ca “vreau acasa” (adica in Romania) pentru ca multi ma iau drept snoaba sau nemultumitoare sau prea mofturoasa. Imi place tare mult cum povestesti si in general mi se pare interesant sa privesc lumea si prin ochii altora.
Cami, rochia mea de mireasa e din colectia Pronovias, dar nu a fost nici pe departe asa scumpa!! E-adevarat ca au trecut 9 ani de cand am cumparat-o, si mi-am comandat-o direct de la depozitul lor din New York. Wow, ce vremuri!... Parca s-au intamplat in alta viata.
Roxi, ce frumos povestesti tu de Lexi! Ca si Lavi de nazdravanele ei, de altfel.